Gość: indis IP: *.lubin.dialog.net.pl 18.05.03, 20:51 To sympatyczne. Chyba coś przeczułem. Ostatnio pare jej rosyjskich piosenek ściągnałem przy pomocy Kaazy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Armen Re: Anna German ma pomnik w Moskwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.03, 21:48 brawo Anna, brawo.....cieszmy się że był wśród nas.... warto pamiętac takich ludzi jak Ona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzich. Re: Anna German ma pomnik w Moskwie IP: *.jgora.dialog.net.pl 19.05.03, 06:51 Czyżbyśmy nie odróżniali pomnika ( monumentu), od tablicy pamiątkowej?. Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UE NIE jadom unici IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 19.05.03, 13:27 >><<< Siedz¹ w poci¹gu wa¿ni Unici, Grubi, nadêci, lekko podpici, Wioz¹ do Polski ustaw czterdzieœci, Ka¿da w wagonie ledwo siê mieœci, Pierwsza zawiera setki koncesji, Pewn¹ przyczynê rych³ej recesji, Druga przynosi drog¹ benzynê, Kolejn¹ naszych nieszczêœæ przyczynê, Trzecia wprowadza nowe podatki, Podnosi VATy, akcyzy, sk³adki, By "ludzie pracy" pieni¹dze mieli, W kieszeniach swoich przedstawicieli, Czwarta rozwala polskie mleczarnie, Wszak smrodu i brudu to wylêgarnie, Pi¹ta morderców od kary zwalnia, W wiêzieniach bêdzie mi³a sypialnia, Szósta pomno¿y nam urzêdników, W siódmej s¹ wzory nowych pomników, W ósmej feminizm i parytety, Wybierz cymba³ów - byle kobiety, W dziewi¹tej instrukcja indoktrynacji, Za hojn¹ kasê z Eurodotacji, Aktorzy, panienki i dziennikarze, Wyklepi¹ wszystko, co im siê ka¿e, Zaœ szkolnej dziatwie, Przyniesie chlubê, Udzia³ w b³êkitnym Eurojugent, Mi³oœæ do Unii w wierszu, w piosence, Wszystko co robisz, nawet w ³azience- Robisz dla Unii, pomiêtaj o tym, Inaczej szybko wpadniesz w k³opoty, Nie skoñczysz studiów, Wylecisz z pracy, Eurogestapo zrobi ciê "cacy", W dziesi¹tej i dalej, Czytaæ siê nie chce, Mo¿na z poci¹gu wyskoczyæ jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś