viking73 19.06.03, 17:11 Moje nowe fińskie odkrycie już jest w moim ulubionym radiu. Marcinie, jesteś wielki :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cracow Re: The Rasmus w Esce Kraków!!! 19.06.03, 18:21 Znając życie po prostu gdzieś się dobrze sprzedaje, to może i tutaj się uda :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: The Rasmus w Esce Kraków!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.03, 19:18 viking73 napisał: > Moje nowe fińskie odkrycie już jest w moim ulubionym radiu. > > Marcinie, jesteś wielki :))) Włączyłam tę Twoją Eskę, i dziwnie mi przypominała Trujkę ,na dodatek mam fatalny odbiór. Dzisiaj słuchałam Trójki od 13.00 do 18.00 i rozmarzyłam się co nieco: możeby tak święta były przez cały rok ,ot niepoprawna marzycielka ze mnie pozdrawiam fana Eski Odpowiedz Link Zgłoś
cracow Re: The Rasmus w Esce Kraków!!! 19.06.03, 19:34 W pewnym momencie stwierdziłem, że Niedźwiedzki trochę przesadził z doborem repertuaru, ale od święta do święta rzeczywiście można :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: The Rasmus w Esce Kraków!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.03, 19:36 cracow napisał: > W pewnym momencie stwierdziłem, że Niedźwiedzki trochę przesadził z doborem > repertuaru, ale od święta do święta rzeczywiście można :) Mnie się bardzo podobał :))) Odpowiedz Link Zgłoś
traszor Re: The Rasmus w Esce Kraków!!! 19.06.03, 19:34 Ja wiem czy Jedrych taki wielki...? słuchasz pewnie eski w nocy.. czy nie uwazasz ze troche przeginają.. takie kawałki jak leca to chłopcy puszczalki dla jaj w jw-23... skandal... Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: The Rasmus w Esce Kraków!!! 19.06.03, 19:45 Wiadomo,że z tą wielkością to była taka metafora, ale tak czy owak Marcin Jędrych jest bardzo dobry. Noc w Esce jest, jak sądzę, od wypełniania obowiazków koncesyjnych (same polskie piosenki) i mało kto ich wtedy słucha. Poza tym w nocy zawsze można można np. a. spać b. słuchać PR III (wtedy można np. usłyszeć Mariusza Owczarka) c. posłuchać Radia eM 107.6 FM (na Śląsku i w Krakowie) d. inne alternatywy PS. Do Cracowa: To prawda z dobrą sprzedażą. The Rasmus w Skandynawii to już prawdziwe szaleństwo. Ale chciałbym, żeby i u nas taka muzyka zdobywała masową popularność, a nie jakieś Kasie Kowalskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baraqax Re: The Rasmus w Esce Kraków!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.03, 19:54 viking73 napisał: > Wiadomo,że z tą wielkością to była taka metafora, ale tak czy owak Marcin > Jędrych jest bardzo dobry. > > To prawda z dobrą sprzedażą. The Rasmus w Skandynawii to już prawdziwe > szaleństwo. Ale chciałbym, żeby i u nas taka muzyka zdobywała masową > popularność, a nie jakieś Kasie Kowalskie. > > Zgadzam się i popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
cracow Re: The Rasmus w Esce Kraków!!! 20.06.03, 15:52 Problem w tym, że Kasie Kowalskie po polsku śpiewają :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: The Rasmus w Esce Kraków!!! IP: 212.185.202.* 20.06.03, 16:00 cracow napisał: > Problem w tym, że Kasie Kowalskie po polsku śpiewają :) To źle? J. Odpowiedz Link Zgłoś
confi Re: The Rasmus w Esce Kraków!!! 20.06.03, 15:59 czy Marcin jest wielki? No nie wiem... Drażnił mnie w RMF-ie, drażni mnie w Esce. Ale... jest dobrym radiowcem. Pozdrawiam miłośników Chłopasia. To jest najjaśniejsza z gwiazd Eski Kraków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll pytanie o jędrycha IP: *.chello.pl 20.06.03, 18:29 jakie programy prowadzi w esce jędrych? Pytam bo jestem ciekaw a mieszkam w warszawie i nie odbieram eski kraków.musiał czuć się w rmf nie potrzebny skoro po 12 latach odszedł Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: pytanie o jędrycha 20.06.03, 19:12 Marcin Jędrych prowadzi listę przebojów Eski czyli "Gorącą dwudziestkę". Od poniedziałku do soboty między 17 a 19. O swoich powodach odejścia z RMFu MJ mówił raz wywiadzie dla "Wirtualnych mediów" (gdzieś w styczniu to było). Pewnie jakbyś poszukał u nich w archiwum, to jeszcze będzie dostępny. Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: pytanie o jędrycha 23.06.03, 14:49 Znalazłem ten wywiad. Sorry za wprowadzenie w błąd. To było w medialink.pl a nie w wirtualnych mediach. Poniżej możesz sobie poczytać: www.medialink.pl/?kat=22&id=7676 Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 The Rasmus już na liście!!! 26.06.03, 19:16 The Rasmus z "in the Shadows" dziś zadebiutowali na 18. miejscu na liście przebojów Radia Eska w Krakowie czyli "Gorącej Dwudziestce" u Marcina Jędrycha. Mam nadzieję, że z każdym dniem będą coraz wyżej! Jeśli nagranie zaledwie po trzech prezentacjach w propozycjach wchodzi na listę, to chyba się zanosi na duży przebój:) Na pierwszym miejscu, podobnie jak np. w LP3, jest Evanescensce z "Bring me to life". Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 The Rasmus już na trzynastym! 27.06.03, 21:09 Jeśli dalej w takim tempie będą awansować, to już w przyszłym tygodniu mogą być bardzo wysoko. Na pierwszym cały czas Evanescence. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: The Rasmus już na trzynastym! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.03, 21:14 viking73 napisał: > Jeśli dalej w takim tempie będą awansować, to już w przyszłym tygodniu mogą być > > bardzo wysoko. > Na pierwszym cały czas Evanescence. Przeszukałam dużo polskich sklepów internetowych, ale tego Twojego odkrycia ani śladu, owszem w zagranicznych są ich płyty.Możesz coś podpowiedzieć:) Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Tu więcej szczegółow: 27.06.03, 21:25 www.therasmus.com/ Może coś pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: Tu więcej szczegółow: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.03, 11:30 viking73 napisał: > > www.therasmus.com/ > Może coś pomoże? Dziękuję :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czubek Re: Tu więcej szczegółow: IP: *.lama.net.pl / 192.168.130.* 28.06.03, 21:10 Kto wie kto wie, moze bedzie wyzej. W kazdym razie mnie z Marcinem bardzo sie podoba :)) Pozdro Czubi Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Tu więcej szczegółow: 29.06.03, 02:18 To jest nas już co najmniej trzech:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czubek Re: Tu więcej szczegółow: IP: *.lama.net.pl / 192.168.130.* 30.06.03, 00:45 Moze zalozymy jakies stowarzyszenie Rasmusofcuff?:) Brzmi niezle prawda?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: Tu więcej szczegółow: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.03, 22:29 viking73 napisał: > To jest nas już co najmniej trzech:) Macie czwartą do bridża :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: The Rasmus w Esce Kraków!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.03, 22:26 Wreszcie The Rasmus w Mini Maxie; Viking masz naprawdę świetny gust, nawet sobie nagrałam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: The Rasmus w Esce Kraków!!! 13.07.03, 22:45 Gość portalu: Teresa napisał(a): Viking masz naprawdę świetny gust wiem, wiem ;) przecież byle knota bym nie polecał:) A w zestawie do głosowania na LP3 dalej tego nie ma:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: The Rasmus w Esce Kraków!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.03, 22:47 viking73 napisał: > Gość portalu: Teresa napisał(a): > > Viking masz naprawdę świetny gust > > wiem, wiem ;) przecież byle knota bym nie polecał:) > > A w zestawie do głosowania na LP3 dalej tego nie ma:((( Pan Marek chyba jeszcze o nich nie wie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: The Rasmus w Esce Kraków!!! 13.07.03, 22:49 Może wie, ale MUSI grać Christinę Agilerę i Justina Timberlake'a i na przyzwoitą muzykę już mu brakuje miejsca? A może mu się po prostu nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: The Rasmus w Esce Kraków!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.03, 22:57 viking73 napisał: > A może mu się po prostu nie podoba. Tu muszę zaprotestować, p.Marek ma bardzo dobry gust. Odpowiedz Link Zgłoś