Gość: Janusz IP: 195.85.227.* 29.09.03, 11:08 W za a nawet przeciw już tylko sms. www.radio.com.pl/jedynka/business/forum.asp?t=5096&a=so Kiedy się zmieni system głosowania w LP3 ? Dyrektorze Niedźwiecki, z duchem czasu trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neandertalski Strzyczkowski 29.09.03, 12:44 nie udzielam się tu już jakiś czas ale jak uslyszalem u Strzyczkowskiego, ze tylko smsy to aż się we mnie zagotowało. No nieźle i jeszcze to szukanie argumentów ZA przez autora audycji, tłumaczenie, ze tu wcale nie chodzi o kasę bo gdyby chodziło o kasę to nie kosztowałyby 1 zł tylko coś ponad 3 zł jest po prostu rozbrajające, to trochę tak jak tłumaczenie, ze traktor z dziurawym kołem ma jednak trzy koła dobre a nie jedno złe. Nie ma tu o czym gadać w zasadzie ale musiałem sobie ulżyć, nic już tego radia nie uratuje a kolejne tego typu pociągnięcia to kolejne kamienie milowe tyle, ze u szyi w drodze na dno. Szkoda jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Strzyczkowski IP: 195.85.227.* 29.09.03, 12:48 Miło Cię przeczytac :)) Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Strzyczkowski 29.09.03, 14:31 Pewnie, że miło poczytać. Już się martwiłem, ze Cię jakie nieszczęście dopadło. A swoją drogą, nie wiecie co sie dzieje z Teresą? Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: Strzyczkowski 29.09.03, 15:22 Teresa żyje i ma się dobrze, ma tylko - o ile wiem - sporo pracy. Przekażę jej, że się o nią martwisz, na pewno będzie jej bardzo miło :) Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Strzyczkowski 29.09.03, 15:33 To całe szczęście, że z nią wszystko w porządku. Pozdrów ją, uściskaj i przekaż, że Forum na nią czeka:) Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: Strzyczkowski 29.09.03, 16:46 Vikingu, mam dla Ciebie wiadomość specjalnie od Teresy. Prosi, żeby Ci powiedzieć, że żyje i ma się dobrze, że dziękuje za pamięć i troskę, jest jej bardzo miło, serdecznie pozdrawia Ciebie i całe forum, a jak znajdzie chwilę, to na pewno się odezwie. Dodaje też, że TrUjki już nie słucha, tylko jakiegoś lokalnego radia, które podobno jest o wiele lepsze, nie tak toksyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martka otóż to! IP: *.duna.pl / *.duna.pl 29.09.03, 21:16 Tak kochani, ostatnie zdanie z wpisu Tuhanki powinno stać się hasłem przewodnim dla większości starych Trójkowiczów. Znaleźć inne radio, nie słuchać trUjki to jest najlepszy sposób na lepszy humor i więcej zdrowia. Ja również polecam. Wypróbowałam. Działa. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów cieplutko:) Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: otóż to! 29.09.03, 21:26 Ale wiesz Marta, jednak trudno ... Mimo wszystko ... I choć w moim menu już coraz więcej choćby innych stacji Polskiego Radia, to jednak ... Trójka ... No ale jak mi jeszcze bardziej poskracają "Klub" lub pozbędą się z niego niektórych osób, jak jeszcze parę zmian pójdzie w tym samym kierunku ... to i ja chyba w końcu kiedyś złożę broń. W każdym razie, wracając do tematu - "Za, a nawet przeciw" SMSem? To ja dziękuję. I chyba powiem tej audycji "do widzenia", ot tak, dla zasady. Przynajmniej nie będę się w pracy rozpraszał na pierdoły. A Pan Strzyczkowski ... a myślałem, że w życiu tego nie pomyślę ... Filip Odpowiedz Link Zgłoś
mh2 Re: otóż to! 29.09.03, 22:12 A Wy tylko o pieniądzach. Może chodziło o to, aby odciąć Kubę od żywego kontaktu ze słuchaczem, pozbawić go możliwości czytania opinii mailowych korespondentów i przez to zrobić program mniej ciekawym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: otóż to! IP: 195.85.227.* 01.10.03, 12:23 Zdecydowanie polecam metodę Marty. Od wieków nie słyszałem Barona, Rokosa, Orzecha czy innych orłów i nie tęskno mi za nimi. Nie rozwiązuje to jednak problemu z którym usiłujemy walczyć i nie zwalnia nas z obowiązku upominania się o poziom publicznych (i nie tylko) mediów. A trUć się nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciocia Hela Re: Strzyczkowski IP: *.acn.waw.pl 30.09.03, 12:13 tuhanka napisała: > Teresa żyje i ma się dobrze, ma tylko - o ile wiem - sporo pracy. Przekażę jej, > > że się o nią martwisz, na pewno będzie jej bardzo miło :) Bo my z Tuhanką i Teresą jesteśmy takie psiapsiuły. Spotykamy się na kawę i ciasteczka, siedzenia nam rosną i tak sobie protestÓjemy. Smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: Strzyczkowski 30.09.03, 12:17 Z ciocią to ja się nie spotykam. A z Teresą nie możemy się spotykać, bo mieszkamy w różnych częściach Polski. Bardzo proszę ciocię o zaprzestanie tej ironii, bo to jest niesmaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciocia Hela Re: Strzyczkowski IP: *.acn.waw.pl 30.09.03, 13:44 tuhanka napisała: > Z ciocią to ja się nie spotykam. Och, nie żartuj!!! Czyli znów się ktoś pod Ciebie podszywa!? Odpowiedz Link Zgłoś
neandertalski Re: Strzyczkowski 30.09.03, 12:23 :) dziękuję, cholera faktycznie spotkało mnie coś tylko jeszcze sam nie wiem czy to szczęście czy nieszczęście;) ech no wiesz jakoś sam nie wiedziałem, ze tak mi tego forum brakowało... O Teresie nic nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
neandertalski Re: Strzyczkowski 30.09.03, 12:21 miło byc przez Ciebie przeczytanym;) cholera normalnie się wzruszyłem, nie było mnie tu wieki... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xz Re: p. Kuba po złotówce IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.03, 12:54 Nazbiera się tej kasy chociaż na benzynę dla szefa? Może byłby już czas opóścić pokład tej tonącej fregaty, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi Re: Teraz więcej sms-ów w TrUjce IP: *.home / 80.48.249.* 29.09.03, 13:02 W pewnym odruchu chciałem napisać, że zapewne co inteligentniejsi słuchacze zaprotestują i nie będą po prostu słać esemesów... Ale tak pomyślałem, czy takich słuchaczy trujka w ogóle jeszcze ma...? Reszta zapewne wysyłać będzie, tylko chciałbym na jedną rzecz uwagę zwrócić - za te esemesy nie ma nagród. Czy zatem się opłaca? Nawet za 1,22 złotego? Toż to już pieniądz prosto w błoto wyrzucony, nawet przysłowiowe biedne dzieci nic z tego mieć nie będą. Jeśli faktycznie Kubulek tak sie tłumaczył z tych esemesów, jak Neandertalski napisał (pozdrawiam!), no to wstyd po prostu i brak słów. Co to się porobiło... Ciekaw jestem, czy faktycznie esemesy nie ominą LP3, co Misiu wtedy powie - "jak to na wojnie? są ofiary? trzeba iść z duchem czasu i dostosowywać się do rzeczywistości?". Pozostaje mieć nadzieję, że to już łabędzi śpiew derekcji, która już wszelkimi sposobami chce się wykazać wynikami (wymiernymi - czyli kasą), i że jej to się nie uda. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator17 Re: Teraz więcej sms-ów w TrUjce 29.09.03, 13:23 > Ciekaw jestem, czy faktycznie esemesy nie ominą LP3, > co Misiu wtedy powie - "jak to na wojnie? są ofiary? > trzeba iść z duchem czasu i dostosowywać się do > rzeczywistości?". Może Misio powie: "niby jakie?" albo "jestem dopieszczanmy przez esemesy" :-) No ale jak powiedział ex-trener Wojcik: "Kasa, Misiu, kasa!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edwin Re: Teraz więcej sms-ów w TrUjce IP: 5.5.* / 80.58.41.* 29.09.03, 18:17 Janusz, uwazaj zebys sie nie zesral z wrazenia Odpowiedz Link Zgłoś
neandertalski Re: Teraz więcej sms-ów w TrUjce 30.09.03, 12:35 dziękuję, też naturalnie pozdrawiam. Straszne te smsy, jakoś sam nie wiem czemu tak mnie ruszyło, nie odzywałem się, radia słucham ale nie słyszę, towarzyszy mi tak jak chciała derekcja, audycji niegdy za bardzo nie lubiłem ale chyba mimo wszystko po starej znajomości trochę miałem nadzieję, ze przynajmniej do Pana Kuby to sie jednak mylę ale po tym jak jeszcze bronił tych smsów to ja przepraszam, zacznę częściej ufać swoim odczuciom. Byle jakie to wszystko. I ta zabawa w smsy bez nagrody też jakoś mnie w sumie rozśmieszyła, to taki pewnie genialny pomysł na super zabawę i pewnie geniusz policzył, ze jak z zabawy esemesowej wycofa się nagrodę za którą trzeba jednak coś tam zabulić, choćby to był talerzyk z podobizną prezesa, to wszystko się jeszcze bardziej opłaca, czysta żywa gotówka. To trochę tak jak chyba w Tujce kiedyś właśnie Pan Kuba, jeśli się nie mylę, powiedział a propo czegoś tam, ze nie ma w Polsce szybkiej kolei na wzór francuskiej ale to nie znaczy, ze nie można u nas na nią sprzedawać biletów. Z trzeciej strony dzwoniąc do radia często słuchacze bulą więcej za telefon, niż za takiego smsa, więc w zasadzie może sie jednak znowu czepiam? Chyba to radio jest dla mnie zwyczajnie za mądre... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi Łaskawcy!!!! IP: *.icpnet.pl / *.cache.icpnet.pl 29.09.03, 23:01 W audycji (w zamierzeniu swoim z telefonicznym udziałem słuchaczy) "Za a nawet przeciw" trUjka daje popis wspaniałych możliwości swojej komunikacji ze słuchaczami. Jak donoszą bowiem trUjeczne strony w/w programu: "Jeden z autorów SMSów będzie miał możliwość uzasadnienia swojego wybóru na antenie Trójki, tuż przed 13 i otrzyma od nas upominek." Jeden! JEDEN! J-E-D-E-N !!!! Co za łaska! O dzięki, dzięki, po stokroć dzięki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
neandertalski Re: Łaskawcy!!!! 30.09.03, 12:38 no to ciekawe, w sumie audycja polega właśnie na tym, ze ludzie przez cały czas jej trwania właśnie to robią, na tym ona polega. A tu sie jeszcze wybiera króla balu który na końcu powie to samo co wszyscy do tej pory tylko jako naczelny opiniodawca. Oj naciągana ta zabawa, naciągana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi Re: Łaskawcy!!!! IP: *.icpnet.pl / *.cache.icpnet.pl 30.09.03, 13:03 A, poświęciłem się dzisiaj i trochę posłuchałem. I co? "Króla balu" nie było, upominku też. No to w takim razie tak się nie bawimy... Szkoda też, że Kubulek zapomniał powiedzieć o wynikach sondażu, szczególnie o tym, ile esemesów się uzbierało. Ale podejrzewam, że teraz to "tajemnica handlowa" :-P Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: Łaskawcy!!!! 30.09.03, 13:14 Gość portalu: obi napisał(a): > Szkoda też, że Kubulek > zapomniał powiedzieć o wynikach sondażu, szczególnie o tym, ile esemesów się > uzbierało. Ale podejrzewam, że teraz to "tajemnica handlowa" :-P Za to jak tylko przyjdzie "rekordowa" liczba SMSów (choćby poprzedni rekord liczył pięć SMSów, a następny liczyć będzie sześć), to nie omieszka powiedzieć na przykład tak: "(...) dzisiejszy temat Państwa bardzo poruszył, a o tym, jak wielkie wywołuje kontrowersje / jak wielkie to było zainteresowanie świadczy rekordowa liczba SMSów, które do nas przyszły". Tak powie: "rekordowa". Ale ile to bedzie to oczywiście nie poinformuje, bo by się okazać mogło, że to wcale nie tak wiele. Swego czasu wyrwały się Panu Stelmachowi podczas Muzycznej Poczty UKF pewne dane na temat ilości SMSów. I na tej podstawie obliczyłem, że na jednej MP UKF mają około 5.000 zł. I dla tych pięciu tysięcy tak się zeszmacić ... Aha, MP UKF trwa kilka godzin, a SMSy są droższe. "Za, a nawet przeciw" godzinkę, a SMSiątka za złotówkę. Po cholerę im to? Więcej stracą na opinii, iż kasy zarobią. Filip P.S. Ej, potencjalni reklamodawcy!!! Ja już tej audycji nie słucham. Właśnie dzięki tej pazerności dErekcji. Pamiętajcie o tym wybierając stację do Waszych reklam. Proponuję omijać Trójkę szerokim łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakus Re: Teraz więcej sms-ów w TrUjce IP: *.ipcom.comunitel.net 29.09.03, 23:37 Biedna elitka, nie ma czego sluchac... Odpowiedz Link Zgłoś