konop 13.08.02, 13:23 Bardzo fajna strona www.janbzdawka.pl - jednego zn najlepszych aktorów musicalowych w Polsce...co sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Devojce Re: STRONA JANA BZDAWKI IP: 2.3.STABLE* / 10.10.82.* 13.08.02, 17:29 Nareszcie :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MAJKa Re: STRONA JANA BZDAWKI IP: 212.76.37.* 02.09.02, 21:12 BARDZO FAJNA JEST TA STRONA.KOCHAM CIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Zulu Re: STRONA JANA BZDAWKI IP: 212.76.37.* 16.09.02, 00:21 Gratuluje tylko dlaczego nie mozna doCiebie napisac znajomy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ciekawy Re: STRONA JANA BZDAWKI IP: *.acn.waw.pl 03.02.03, 22:24 Czy wiecie kiedy ukaze sie plyta JOHNA BZDAWKI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wielbicielka music Re: STRONA JANA BZDAWKI IP: 213.199.192.* 31.05.04, 13:27 Byłam wczoraj na Tutli Putli.Gdyby nie Milionerzy i wspaniły taniec,to kaszana. Bzdawka Jasiu jako milioner rewelacja,najbardziej wyrazisty. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ciało Re: STRONA JANA BZDAWKI IP: *.acn.waw.pl 10.06.04, 20:30 CO Z PŁYTĄ JASIA B.??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Radomianka Re: STRONA JANA BZDAWKI IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.02, 10:49 Dobra strona - ale... Jasiu Bzdawka z przedstawien, ktore juz zrobil pamieta tylko rezysera... W szczegolnosci w pracy nad musicalem - rownie z rezyserem wazny jest np. choreograf, scenograf, dyrygent czy tez tlumacz... Panie Janie - powinien Pan to szybko zmienic. Wzbudza to wsrod ogladajacych Pana strone w Radomiu niesmaczne emocje. Drugi wazny mankament strony: nie ma mozliwosci przeslania maila bezposrednio do Pana (chyba, ze ja nie moglam znalezc zakladki "kontakt" czy podobnej). A tak nawiasem mowiac - jestem Pana milosniczka juz od czasow Joseph'a. Najbardziej jednak utkwil mi Pan w pamieci jako Boby w Crazy for You. Moze na Pana stronie przydaloby sie wiecej zdjec ze spektakli? Rozumiem, ze chce Pan zareklamowac swoja plyte - ale Pana milosniczki podziwiaja Pana nie tylko za glos, ale za aktorstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: DJ Re: STRONA JANA BZDAWKI IP: *.man.polbox.pl 01.09.02, 10:52 AAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! Jak się cieszę!!!! Fajne fotki (szczególnie ta bokiem}Nie wiem co pisać więc powiem tylko jedno: NIECH MOC BZDAWY BĘDZIE Z WAMI! A teraz tak serio. Jasiu to wspaniały aktor obdarzony wspaniałym, co ja mówię, cudnym głosem. Mam nadzieję, że strona będzie niedługo dokończona. Jasiu trzymaj się! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marta Re: STRONA JANA BZDAWKI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.02, 17:20 mnie też się podoba, szybko sie ładuje, dosyć dobrze zrobiona, ładne zdjęcia w ładnych kolorach jak dla mnie na 5 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KOREK Re: STRONA JANA BZDAWKI IP: *.acn.waw.pl 09.10.02, 21:45 GRATULACJE JASIO!!!!!!CZEKAM NA PLYTE.TRZYMAM KCIUKI.KOREK Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KOLCZYK Re: STRONA JANA BZDAWKI IP: *.acn.waw.pl 06.11.02, 18:58 JAN gratuluje strony i roli w PIECIU BRATACH MOE.Jestem ciekaw na jakim etapie jest Twoja plyta. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Fanka Jana B. Re: STRONA JANA BZDAWKI IP: *.acn.waw.pl 07.11.02, 17:50 Widzialam po raz pierwszy Twoja strone ,no no oby tak dalej.Gratuluje projektu . Fanka Odpowiedz Link Zgłoś
bob-budowniczy Re: STRONA JANA BZDAWKI 09.11.02, 15:01 Strona mi sie podoba, ale troche zdjecia za bardzo nastawione na tlumy wielbicielek, pozowane, przylizane, za to opisy w porzadku, konkretnie, przejrzyscie i informacyjnie. Gratuluje sensownej, nieprzegadanej strony. I zycze udanych nastepnych rol. A kiedy plyta? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: A bo ja wiem Re: STRONA JANA BZDAWKI IP: 195.94.218.* 13.11.02, 16:41 Strona fajna ,bardzo!ale co z krazkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: BOZA Re: STRONA JANA BZDAWKI IP: 212.160.235.* 02.12.02, 20:07 Gratuluje projektu,gratuluje wczorajszwego filmu w 2TVP"Klatwa Skarbu Inkow". JASIU tak dalej ! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: FAN Re: STRONA JANA BZDAWKI IP: *.acn.waw.pl 22.12.02, 17:45 JANEK wspanialosci w te SWIETA i dalszych sukcesow w przyszlym ROKU 2003,sukcesu z PLYTA!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kolega z teatru Zaczeli!!!!!!!!!! IP: 195.94.218.* 03.01.03, 16:19 Z tego co slyszalem JANEK z Krzysiem zaczeli nagrywac plyte.BRAWO!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: WALENTY Re: Zaczeli!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 15.01.03, 18:23 Z dobrego zrodla w WALENTYNKI promocja SINGLA!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: Zaczeli!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.03, 20:45 owszem, wszystko sie zgadza, a repertuar na plyte naprawde wspanialy, zapewniam.pozdrawiam wszystkich i CIebie Jasiu.do zobaczenia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KOWAL PITER Re: STRONA JANA BZDAWKI IP: 195.94.218.* 08.02.03, 13:41 NIe wiem czy mnie pamietasz,to ja Twoj kumpel ze szkoly z Gdanska.Sledze Twoja kariere ciesze sie ,ze CI dobrze idzie .Jak zyjesz .Bede sie odzywal.Zycze SZCZESCIA.PIOTR Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krecona Re: STRONA JANA BZDAWKI IP: *.acn.waw.pl 11.02.03, 19:07 TESKNIE .WIERZE ,ze kiedys CIEBIE jeszcze ZOBACZE.Gratuluje planow,wierze ze sie powioda Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ROMAn Re: STRONA JANA BZDAWKI IP: 195.94.218.* 27.02.03, 17:27 Dzieki za koncert w TV.Profesjonalny1!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Michal Re: STRONA JANA BZDAWKI IP: 212.76.37.* 28.02.03, 12:20 Gość portalu: ROMAn napisał(a): > Dzieki za koncert w TV.Profesjonalny1!!!!!!!! Przepraszam,ale uważam dokladnie odwrotnie,nawet bylem lekko zdziwiony i zazenowany brakiem formy.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kolega Michal Re: STRONA JANA BZDAWKI IP: *.acn.waw.pl 07.05.03, 22:14 Jasio Bzdawka kiedy plyta bo nic nie slychac? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Smurf Re: STRONA JANA BZDAWKI IP: *.acn.waw.pl 25.08.03, 21:32 Pozdrowienia od Smurfa.CZEKAMY WSZYSCY na wrzesien na PLYTE.Sukcesow Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ZIMOJAD Re: STRONA JANA BZDAWKI IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.02.04, 21:11 Słuchajcie,co dzieje się z Jasiem,dlaczego nie ma gow "KOTACH" Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Żaneta Re: STRONA JANA BZDAWKI IP: *.acn.waw.pl 24.02.04, 19:33 Słyszałam,że wyjechał do STANÓW ZJEDNOCZONYCH.Jest mu super.POZDRAWIAM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: j. Re: STRONA JANA BZDAWKI IP: 212.76.37.* 24.02.04, 22:31 Bzdura!zajmuje sie po prostu swoja plyta i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MISIEK Re: STRONA JANA BZDAWKI IP: *.acn.waw.pl 26.04.04, 16:01 BZDAWKA w końcu ponownie w Romie w Miss Saigon.Super! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: emila Re: STRONA JANA BZDAWKI IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.04, 14:05 Wszyscy chwalą tak tą stronke, a ja chciałam ją ostatnio zobaczyć i nie moge! dlaczego!!!Też jestem fanką Jasia. ON JEST SUUUUUUUUUUUUUUPER!!! Moja mama go dobrze zna, bo chodziła znim razem do podstawówki, więc ja też go trochę znam, czasem przyjeżdźa do naszego "MIASTECZKA", ale chyba mnie nie zna,szkoda, bo bardzo go lubię, szkoda też, że nie grał w KOTACH, choć mimo tego, koty były super.mam nadzieję, że stronka będzie działać.POZDRAWIAM111111111 Odpowiedz Link Zgłoś