Gość: gogol IP: *.axelspringer.com.pl 21.10.03, 15:38 Czy sluchacie takich stacji? Ja ostatnio znalazlem stacje grajaca po polsku z Chicago - klasa!! Tego nie znajdziesz w eterze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotaro Re: Radio tylko w internecie 21.10.03, 17:13 IMHO przed radiami internetowymi wielka szansa. Słucham czego chcę: z Holandii, Czech, Argentyny. Już myślę nad kabelkiem z komputera do wzmacniacza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogol Re: Radio tylko w internecie IP: *.axelspringer.com.pl 21.10.03, 17:19 A co sadzisz o polskich stacjach grajacych tylko w sieci? Odpowiedz Link Zgłoś
kotaro Re: Radio tylko w internecie 22.10.03, 00:43 O kurcze, tu mnie zabiłeś. Nie mam zdania, bo jeszcze nie słuchałem. Boję się stacji automatycznych, tylko z muzyką. A "gadanych" stacji nie znam. Możesz dać linki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzelman Re: Radio tylko w internecie IP: *.centrumc.krakow.pl 26.10.03, 12:25 kotaro napisał: > O kurcze, tu mnie zabiłeś. Nie mam zdania, bo jeszcze nie słuchałem. Boję się > stacji automatycznych, tylko z muzyką. A "gadanych" stacji nie znam. Możesz dać linki? Np Radio bez kitu www.bezkitu.pl albo Radio Quatro www.rq.pl Odpowiedz Link Zgłoś
t.o.m.e.k Re: Radio tylko w internecie 22.10.03, 07:05 > Czy sluchacie takich stacji? Ja ostatnio znalazlem stacje grajaca po polsku z > Chicago - klasa!! Tego nie znajdziesz w eterze. To może podałbyś linka? I jaką muzę grają... Ja wielbicielom staroci z przełomu lat 60-tych i 70-tych (i to takich najczęściej mało znanych) polecam radio www.3wk.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słuchacz Re: Radio tylko w internecie IP: *.proxy.aol.com 26.10.03, 06:05 Spróbuj RADIO TRZEPAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogol Re: Radio tylko w internecie IP: *.axelspringer.com.pl 22.10.03, 10:14 Sprobujcie www.poloniaonline.us/extra/polskieradio polski rock, przewaznie 80-te Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Radio tylko w internecie IP: 212.20.131.* 22.10.03, 10:20 Gość portalu: gogol napisał(a): > Sprobujcie > www.poloniaonline.us/extra/polskieradio > polski rock, przewaznie 80-te Ale pod tym adresem nie znalazłem żadnej ramówki, więc nie wiem, kiedy mają jakieś ciekawe audycje. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ropsu Re: Radio tylko w internecie IP: *.cable.wanadoo.nl 26.10.03, 11:23 Juz wczesniej prosilem o to forumowiczow; czy ktos wie czy i jak moglbym posluchac TokFm przez siec? Odpowiedz Link Zgłoś
t.o.m.e.k Re: Radio tylko w internecie 27.10.03, 08:30 > Sprobujcie > www.poloniaonline.us/extra/polskieradio > polski rock, przewaznie 80-te Żadna rewelacja - prawie we wszystkich polskich stacjach komercyjnych można tego słuchac... Odpowiedz Link Zgłoś
andrefm www.radio-atut.de 27.10.03, 14:37 ostatnio znalałem .. i hmmmmmmmm jeszcze nie wiem! ale słucham! ;) www.radio-atut.de Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogol Re: Radio tylko w internecie IP: *.axelspringer.com.pl 31.10.03, 14:42 Chcecie miec dostep do 5 tys. stacji radiowych w internecie i szukac w nich swoich ulubionych wykonawcow. Polecam: www.shoutcast.com - kikladziesiat formatow na wyciagniecie reki, z wyszukiwarka. Odpowiedz Link Zgłoś
kuala_lumpur Re: Radio tylko w internecie 31.10.03, 22:17 bbc 6 - muzyczne, nie puszczają śmieci. Odpowiedz Link Zgłoś