przemci0 24.12.03, 22:00 gdzie można znaleźć zapisy rozmów z dzieciaczkami, nadawane codziennie w radiowej Trujce?? plis, plis, plis... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dawid Re: dzieciaczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.03, 12:00 przemci0 napisał: > gdzie można znaleźć zapisy rozmów z dzieciaczkami, nadawane codziennie w > radiowej Trujce?? plis, plis, plis... A po co ci to,pedofilu? Chcesz się trzepać przy tych nagraniach? Wiesz co z takimi robią w więzieniach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemci0 Re: dzieciaczki IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 25.12.03, 13:49 oj, ładnie. dzięki za takie podsumowanie. naprawdę miło się poczułem, czytając te słowa. bałwanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilo Re: dzieciaczki IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.03, 22:29 Ludzie, co prawda mamy wolność słowa, ale jestem za jej drastycznym ograniczeniem w przypadku różnych Dawidów i tym podobnych - czy nie można by takch wpisów od razu kasować??? Czy macie tu jakiegoś administratora? Uważam, że należy bez pardonu wywalać wszystko, co jest chamskie i obraźliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Re: dzieciaczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.03, 13:57 Gość portalu: lilo napisał(a): > Ludzie, co prawda mamy wolność słowa, ale jestem za jej drastycznym > ograniczeniem w przypadku różnych Dawidów i tym podobnych - czy nie można by > takch wpisów od razu kasować??? Czy macie tu jakiegoś administratora? Uważam, > że należy bez pardonu wywalać wszystko, co jest chamskie i obraźliwe. Kolejny zwolennik koncesjonowanej wolności słowa. Do Korei wyjazd jak ci się coś nie podoba. A wszystkich zapraszam na forum "Świat" tam poznacie smak prawdziwej dyskusji, przy której dział "Radio" to klub dyskusyjny staruszków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: dzieciaczki IP: *.net-serwis.pl 05.01.04, 20:14 Skoro tu jest klub emeryta, to czego tu szukasz szczeniaku? Guza? Zjeżdżaj mi zaraz na forum "Świat gdy masz 13 lat" i nie pokazuj się więcej. Kysz! Odpowiedz Link Zgłoś
atomowy Re: dzieciaczki 06.01.04, 21:58 Niestety z tego co wiem to 3 nie zamieszcza nigdzie owych nagrań. Ale na porankowych stronach RMF FM znajdziesz odcinki "Przedszkola FM" atomowy --------------------- www.ctime.pl Odpowiedz Link Zgłoś