Dodaj do ulubionych

dzieciaczki

24.12.03, 22:00
gdzie można znaleźć zapisy rozmów z dzieciaczkami, nadawane codziennie w
radiowej Trujce?? plis, plis, plis...
Obserwuj wątek
    • Gość: Dawid Re: dzieciaczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.03, 12:00
      przemci0 napisał:

> gdzie można znaleźć zapisy rozmów z dzieciaczkami, nadawane codziennie w
      > radiowej Trujce?? plis, plis, plis...

A po co ci to,pedofilu? Chcesz się trzepać przy tych nagraniach? Wiesz co z
      takimi robią w więzieniach?
      • Gość: przemci0 Re: dzieciaczki IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 25.12.03, 13:49
        oj, ładnie. dzięki za takie podsumowanie. naprawdę miło się poczułem, czytając
        te słowa. bałwanie.
        • Gość: lilo Re: dzieciaczki IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.03, 22:29
          Ludzie, co prawda mamy wolność słowa, ale jestem za jej drastycznym
          ograniczeniem w przypadku różnych Dawidów i tym podobnych - czy nie można by
          takch wpisów od razu kasować??? Czy macie tu jakiegoś administratora? Uważam,
          że należy bez pardonu wywalać wszystko, co jest chamskie i obraźliwe.
          • Gość: Dawid Re: dzieciaczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.03, 13:57
            Gość portalu: lilo napisał(a):

> Ludzie, co prawda mamy wolność słowa, ale jestem za jej drastycznym
            > ograniczeniem w przypadku różnych Dawidów i tym podobnych - czy nie można by
            > takch wpisów od razu kasować??? Czy macie tu jakiegoś administratora? Uważam,
            > że należy bez pardonu wywalać wszystko, co jest chamskie i obraźliwe.

Kolejny zwolennik koncesjonowanej wolności słowa. Do Korei wyjazd jak ci się
            coś nie podoba. A wszystkich zapraszam na forum "Świat" tam poznacie smak
            prawdziwej dyskusji, przy której dział "Radio" to klub dyskusyjny staruszków.
            • Gość: Kuba Re: dzieciaczki IP: *.net-serwis.pl 05.01.04, 20:14
              Skoro tu jest klub emeryta, to czego tu szukasz szczeniaku? Guza? Zjeżdżaj mi
              zaraz na forum "Świat gdy masz 13 lat" i nie pokazuj się więcej. Kysz!
    • atomowy Re: dzieciaczki 06.01.04, 21:58
      Niestety z tego co wiem to 3 nie zamieszcza nigdzie owych nagrań. Ale na
      porankowych stronach RMF FM znajdziesz odcinki "Przedszkola FM"

atomowy
      ---------------------
      www.ctime.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka