Dodaj do ulubionych

promocja TrUjki w "Klanie"

25.12.03, 11:51
widzieliście jaki prodakt plejsment zaserwowała nam ostatnio Telewizja
Białoruska? Piękny najazd kamery na siedzibę TrUjki z napisem "I usłyszysz
więcej", a obok niego Stefan Friedman i inni bohaterowie "Klanu" wracający z
dobrze wykonanej roboty dziennikarsko-sportowej. Prawie pół odcinka ta TrUjka
się tam przewijała :). Czyżby szukali słuchaczy wśród widzów "Klanu"?
Obserwuj wątek
    • Gość: Dawid Re: promocja TrUjki w "Klanie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.03, 13:56
      bulszyt napisał:
      > widzieliście jaki prodakt plejsment zaserwowała nam ostatnio Telewizja
      > Białoruska

To się pisze "product placement", specjalisto.
      • Gość: lilo Re: promocja TrUjki w "Klanie" IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.03, 22:20
        aj stadi inglisz and ajm sertenli e beter speszalist on inglish speling den ju!
      • Gość: lilo Re: promocja TrUjki w "Klanie" IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.03, 22:23
        end bisajds, jor pousts get on maj nerws
    • Gość: ff Re: promocja TrUjki w "Klanie" IP: *.e / 80.51.246.* 25.12.03, 16:10
      Dobrze Dejwid, lansuj swój angielski! Może jakaś laska do ciebie napisze,
      baranku ;)
      • Gość: Dawid Re: promocja TrUjki w "Klanie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.03, 12:01
        Gość portalu: ff napisał(a):

> Dobrze Dejwid, lansuj swój angielski!

דפנה סטודנטית. היא לומדת שנה שנייה בחוג לארכיאולוגיה.
        ראש ממשלת איטליה, סילביו ברלוסקוני, אומר היום שבידי ממשלתו היה מידע ממוקד על
        כוונת ארגוני טרור לבצע פיגוע בותיקן בחג-המולד.

A na to powiecie, specjaliści?

>Może jakaś laska do ciebie napisze,
        Już pisze ;-)

> baranku ;)
        wielkanocny?

• Gość: OFCA Re: promocja TrUjki w "Klanie" IP: *.chello.pl 27.12.03, 12:36
          ff...skoro sam nie wiesz co tam jest napisane to co sie wychylasz mój drogi???
          • Gość: Dawid Re: promocja TrUjki w "Klanie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.03, 13:27
            Gość portalu: OFCA napisał(a):

> ff...skoro sam nie wiesz co tam jest napisane to co sie wychylasz mój drogi???

Otóż...droga OFCO...ja wiem co jest tam napisane...

Pierwsze trzy wersy to fragment czytanki o studentce Dafne szukającej
            mieszkania w Jerozolimie, dalej zaś to notatka z dzisiejszego wydania Maariv
            nt. ostrzeżeń premiera Włoch Berlusconiego o możliwym zamachu terrorystycznym
            na Watykan w czasie Świąt Bożego Narodzenia.
            • szef.komisji Re: promocja TrUjki w "Klanie" 27.12.03, 13:58
              A wiesz Dawidku drogi, co tu jest napisane?

أفاد مراسل الجزيرة في كربلاء بأن مقر القوات البلغارية ومبنى المحافظة تعرضا لهجومين
              منفصلين بالصواريخ ظهر اليوم أسفرا عن مقتل 4 أربعة جنود بلغاريين و7 عراقيين وجرح
              العشرات. وفي الموصل قتل جنود
              • Gość: Dawid Re: promocja TrUjki w "Klanie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.03, 15:09
                Otóż, Panie szefie, nie wiem bowiem nie znam języka arabskiego. A z jakiej
                strony Pan to przepisał?
                • szef.komisji Re: promocja TrUjki w "Klanie" 28.12.03, 12:32
                  Gość portalu: Dawid napisał(a):

> Otóż, Panie szefie, nie wiem bowiem nie znam języka arabskiego.

To duży, bardzo duży błąd, Dawidku drogi...
                  W szkółce nie uczono, że język wroga trzeba znać?
                  Szalom!
                  • Gość: Dawid Re: promocja TrUjki w "Klanie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.03, 13:19
                    szef.komisji napisał:
                    > To duży, bardzo duży błąd, Dawidku drogi...
                    > W szkółce nie uczono, że język wroga trzeba znać?
                    > Szalom!

Hmmm...do jesziwy nie chodziłem, a wystarczająco dużo sił zabrało mi nauczenie
                    się hebrajskiego (iwrit) ;-))), tak że aravit (arabski) na razie
                    zostawię "Jezusom".

PS. "Jezusowie" - gdyby ktoś niewiedział to mizrachim, Żydzi głwónie z Iraku i
                    Jemenu, tak bardzo przypominają arabstwo, że mogą te wszy niezauważenie
                    likwidować. A ja, jak wiadomo, nie jestem Żydem arabskim.

PPS. Zapraszam na forum "Świat" gdzie trwają nieustanne dyskusje na te tematy.
                    • szef.komisji Re: promocja TrUjki w "Klanie" 28.12.03, 20:09
                      No Dawidku, gratuluję budowania atmosfery pokoju i dialogu, gratuluję.
                      Poczytaj sobie chłopczyku Jeremiasza, a później Ezdrasza, może dowiesz się
                      czegoś więcej i lekko zmądrzejesz. Polecam - na Nowy Rok jak znalazł.
                    • Gość: Lesiek Re: promocja TrUjki w "Klanie" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.03, 21:25
                      Nie wiem, jak to się nazywa po hebrajsku. Po polsku to się nazywa rasizm.
                      Nie wiem, Dawidzie, czy jesteś Żydem, czy się podszywasz, ale powiem Ci jedno -
                      źle się bawisz.
                      • Gość: Dawid Re: promocja TrUjki w "Klanie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.03, 21:31
                        Gość portalu: Lesiek napisał(a):

> Nie wiem, jak to się nazywa po hebrajsku. Po polsku to się nazywa rasizm.

Co jest jakoby rasizmem?
                        Zapraszam na forum "Świat" tam poznacie smak prawdziwych sporów.
              • oleena Re: promocja TrUjki w "Klanie" 27.12.03, 16:18
                buahahaha;
                1:0 dla szefa komisji ;)))
        • mh2 Re: promocja TrUjki w "Klanie" 28.12.03, 00:57
          > דפנה סטודנטי
          > ת. היא לומדת ש&#
          Dziękuję Dawidku, wiem teraz, kto robił za błazna na radiowym forum Jedynki,
          wypisując podobne rzeczy. Nie wystarczy udawać anonima, trzeba jeszcze
          pamiętać, gdzie się to robiło.
          • Gość: Dawid Re: promocja TrUjki w "Klanie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.03, 13:10
            mh2 napisał:

> > דפנה סטודנט
            > 497;
            > > ת. היא לומדת ש
            > &#
            > Dziękuję Dawidku, wiem teraz, kto robił za błazna na radiowym forum Jedynki,
            > wypisując podobne rzeczy. Nie wystarczy udawać anonima, trzeba jeszcze
            > pamiętać, gdzie się to robiło.

Otóż niestety, nawet raz nie odwiedziłem jakiegokolwiek forum na stronie
            radio.com.pl.
            • bulszyt Re: promocja TrUjki w "Klanie" 29.12.03, 00:51
              nie ma to jak dygresja goniąca dygresję, ale ważne że wątek wywołał duże
              zainteresowanie anyway :p
    • un1 Re: promocja TrUjki w "Klanie" 29.12.03, 14:58
      bulszyt napisał:

> widzieliście jaki prodakt plejsment zaserwowała nam ostatnio Telewizja
      > Białoruska? Piękny najazd kamery na siedzibę TrUjki z napisem "I usłyszysz
      > więcej", a obok niego Stefan Friedman i inni bohaterowie "Klanu" wracający z
      > dobrze wykonanej roboty dziennikarsko-sportowej. Prawie pół odcinka ta TrUjka
      > się tam przewijała :). Czyżby szukali słuchaczy wśród widzów "Klanu"?

Proroctwo:-)!
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=483&w=9319388

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka