Dodaj do ulubionych

"Besa ..me... Mucho" - Rumcajsa...

05.02.04, 11:06
... Brawo! Wysłuchałam dopiero dzisiaj utworu ( możliwość do właściwej
aparatury) podanego na F.G. z okazji urodzin Szanownego Pana Ballesta.
Brawo Rumcajs!!!
Najlepsze Życzenia dla Jubilata z Zakopanego też niech dotrą pod właściwy
adres. 100 lat!!!
A kiedy w Zakopanem koncert roomtsaysa, Hanysa? Karnawał, na sucho Wam to
nie ujdzie, czekamy. Teraz słucham właśnie walczyków podanych przez Hanysa
z okazji urodzin Pana Ballesta: "Używajmy póki czas, bo za sto lat, nie
będzie nas!!! Brawo Hanys! Hej!
Telo. Pozdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: monky Re: "Besa ..me... Mucho" - Rumcajsa... IP: 212.182.27.* 09.02.04, 16:10
      Karnawał się kończy
      a artysta milczy?
      • roomtsays Re: "Besa ..me... Mucho" - Rumcajsa... 09.02.04, 17:22
        Munky! "Artysta" pod koniec karnawału jest zawalony robotą, ale na otarcie łez -
        tym razem SPECJALNIE dla Forumowiczów FZakopane zupełnie BEZPŁATNIE (taka mała
        dygresja do wątku, w którym Ciupazka zdębiała):

schlesien.nwgw.de/Besa_me_mucho_Rumcajsa.mp3

Jak będziecie "grzeczni" to w tłusty czwartek będzie jeszcze! ;o)))
        • roomtsays Re: "Besa ..me... Mucho" - Rumcajsa... 09.02.04, 17:35
          Sorry!!! Jeszcze raz:

schlesien.nwgw.de/Besa_me_mucho.mp3
          ;o)))
          • roomtsays Re: "Besa ..me... Mucho" - Rumcajsa... 09.02.04, 17:43
            Mam nadzieję, że tym razem się uda!

schlesien.nwgw.de/Besa_me_mucho_Rumcajsa.mp3
            • ciupazka Re: "Besa ..me... Mucho" - Rumcajsa... 09.02.04, 19:09
              roomtsays napisał:

> Mam nadzieję, że tym razem się uda!
              >
              > schlesien.nwgw.de/Besa_me_mucho_Rumcajsa.mp3

I jeszcze raz, i jeszcze raz, i jeszcze raz..... Besa me mucho...Bardzo
              ładne...Hej! To robimy tłusty czwartek.Pączki, faworki, likier pigwowy to ja!
              Reszte Wy włącznie z oprawą muzyczną.
              Telo.Pozdr.
            • ciupazka Re: "Besa ..me... Mucho" - Rumcajsa... 09.02.04, 19:11
              roomtsays napisał:

> Mam nadzieję, że tym razem się uda!
              >
              >

href="http://schlesien.nwgw.de/Besa_me_mucho_Rumcajsa.mp3"target="_blank">schles
              ien.nwgw.de/Besa_me_mucho_Rumcajsa.mp3</a>

I jeszcze raz, i jeszcze raz, i jeszcze raz..... Besa me mucho...Bardzo
              ładne...Hej! To robimy tłusty czwartek.Pączki, faworki, likier pigwowy to ja!
              Reszte Wy włącznie z oprawą muzyczną.
              Telo.Pozdr.
              • roomtsays Re: "Besa ..me... Mucho" - Rumcajsa... 09.02.04, 19:33
                Mam nadzieje, że forumowy DJHanys nie pójdzie w ślady Szwagra... ;o)))
                • hanys_hans Re: "Besa ..me... Mucho" - Rumcajsa... 09.02.04, 20:08
                  roomtsays napisał:

> Mam nadzieje, że forumowy DJHanys nie pójdzie w ślady Szwagra... ;o)))

O pieroona kandego! "DJHanys" piyknie wygloondo, byda musiou se nick zmiynic´!
                  A jo se mys´lou ze ino poradzana woom sam na nerwach grac´

ps. Rumcajs pierniku jedyn dowej tego "RUMCAJS LIVE" bo mi dziura na festplacie
                  ze serwera wyszkrobioom jak bydom na okroonguo te ..me... Mucho"suchac´!
                  • Gość: ola-f Re: "Besa ..me... Mucho" - Rumcajsa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.04, 07:21
                    DJHanys - super nick na FZ.
                    Na nerwach nie grasz tak dobrze, jak GRASZ ;-)

Roomtsays - jeszcze, jeszcze... ;-)
                    Obiecuję, że do tłustego czwartku będę grzeczna ;-)
                    • ciupazka Re: "Besa ..me... Mucho" - Rumcajsa... 10.02.04, 16:08
                      Gość portalu: ola-f napisał(a):

> DJHanys - super nick na FZ.
                      > Na nerwach nie grasz tak dobrze, jak GRASZ ;-)
                      >
                      > Roomtsays - jeszcze, jeszcze... ;-)
                      > Obiecuję, że do tłustego czwartku będę grzeczna ;-)

No, coś Ty Wrazico! Potem bedom pieśni wielkopostne, tyz piykne, nie bees
                      tako... Jak nom bee bruździć przeniesiemy sie syćka ka indziej dom Wom
                      znak, ka... Hej!
                      • roomtsays Re: "Besa ..me... Mucho" - Rumcajsa... 11.02.04, 02:45
                        Nie? To nie! Klepta zdrowaśki i słuchojcie se jojceń i zgrzytanio zembów dus
                        cyścowyk jako jegomość w słuchanicy nakazuje!!! Jo wam nie bee bruździć w
                        bębnieniu pokuty. Mnie mus zgrzipieć 8 godzin i to jes je moja pokuta i moja
                        pokora... Haj!
                        • Gość: ola-f Re: "Besa ..me... Mucho" - Rumcajsa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.04, 08:40
                          No i tylko spróbuj nie zagrać tutaj po tych Twoich 8 godzinach.
                          Nasz DJ chyba też nie omieszka pograć.
                          Post nie post, a ja muzyki słucham cały czas i bynajmiej nie są to pieśni
                          wielkopostne. A jak bym chciała ich posłuchać to pójdę do kościoła i posłucham
                          (chórzystek) ;-) ( z bożej łaski)
                          W mojej chałupie jest demokracja- sluchaj co chcesz, byleby to nie było "ich
                          troje", albo inny "samograj".
                          I widzisz Roomtsays? Jak "cóś" to mnie zaraz Ciupazka od Wrazicy , he,he,he.

"Czekam na wiatr, co rozgoni
                          Ciemne skłębione zasłony
                          Stanę wtedy naraz
                          Ze słońcem twarzą w twarz"
                          Maanam tak mi dzisiaj w ucho wlazł...
                          • roomtsays Re: "Besa ..me... Mucho" - Rumcajsa... 14.02.04, 18:07
                            No to "Rżnij Walenty..."! Może jakieś świece, dobre winko i Al Pacino? Uzo też
                            mile widziane! ;o)))

schlesien.nwgw.de/Rumcajs_LIVE.mp3
                            • ciupazka Re: "Besa ..me... Mucho" - Rumcajsa... 14.02.04, 18:32
                              No,no... i taniec Greka Zorby... Przypomniałam sobie jak go tańczyłam w
                              Grecji. Piyknie gros, kto Ci to nagroł? Hanysek?
                              • ciupazka Re: "Besa ..me... Mucho" - Rumcajsa... 14.02.04, 19:07
                                Rumcajs, należą Ci się BRAWA!!! Stół nakryty, zapraszam Forumowiczów ,
                                karpik w galarecie (po żydowsku), pasztet, bigosik, wszystko nawarzone
                                dzisiaj, pigwówka na stole i zapraszam koncertmistrza z kapelą. Hej! Jeszcze
                                raz BRAWO! To niespodzianka ... Myślałam, że na ostatki koncert będzie, a
                                tu na św. Walentego , wszystkim Walentynkom! DZIĘKUJEMY!!!
                                • roomtsays Re: "Besa ..me... Mucho" - Rumcajsa... 14.02.04, 19:47
                                  A jo - we fraku i mom śliwowicke prima sort i winko! Ino di-dzeja ni mo! ;o)))
                                  PS. U mnie dziś nie św.Walyntego ino "św."Dyjonizosa, haj!
                                  • ciupazka Re: "Besa ..me... Mucho" - Rumcajsa... 14.02.04, 21:04
                                    A mnie przytkali, cy co, ni mogłak wlyźć do sieci, ledwo mi siew teroz
                                    udalo, za to odebralak zycynio walentynkowe z Londynu, nie dziwota bo to
                                    korzyniy tego swięta, hehe. A to ci niespodzianka, jak dlo mnie, hehe
                                    smioć mi sie do tela fce, hehe. Przyznoj sie, ze Ci dżi-dzej pomgoł z tym
                                    koncertem.Hej!
                                    • roomtsays Re: "Besa ..me... Mucho" - Rumcajsa... 14.02.04, 21:37
                                      Jak sie swendos i Cie nosi po innyk dziedzinak to Cie przytko! A goście
                                      pobośkoli klamkę i poooooszli! ;o)))
                                      • Gość: ola-f Re: "Besa ..me... Mucho" - Rumcajsa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.04, 18:18
                                        Tak sobie teraz słucham...
                                        • roomtsays Re: "Besa ..me... Mucho" - Rumcajsa... 18.02.04, 21:34
                                          No to pod te 14 000!!! ;o)))

schlesien.nwgw.de/Rumcajs_LIVE/Blue_Moon.mp3
                                          • Gość: Ciupazka Re: "Besa ..me... Mucho" - Rumcajsa... IP: *.it / 62.233.189.* 18.02.04, 22:01
                                            No, no, no, nieźle, bardzo mi się podoba! Trzeci raz już słucham, ale to nie
                                            Ty śpiewasz! Ty grasz . Romantycznie to zabrzmiało i dla ucha bardzo miło!
                                            Dziękuję!
                                            • roomtsays Re: "Besa ..me... Mucho" - Rumcajsa... 18.02.04, 22:09
                                              Zgadłaś! Spiewa koleżanka, a ja robiłem arranżacje. Zeby było śmieszniej
                                              powiem, że wcale nie znałem tego kawałka i arr.robiłem "z pamięci" i na
                                              intuicję... Cieszę się, że się podoba! ;o)))
                                              • ciupazka Re: "Besa ..me... Mucho" - Rumcajsa... 18.02.04, 22:31
                                                Podoba mi się jej głos, ciekawy, pogratuluj jej i podziękuj od nas wszystkich.
                                                A toś nam zrobił niespodziankę , super! Twoje zdrówko i koleżanki!Hej!
                                                Tak daleko i tak blisko ...
                                                Telo.Pozdr.
                                                • roomtsays To DJ-HANYS jest... 18.02.04, 23:20
                                                  ... glównym sprawcą tych "występów", za co bardzo serdecznie Mu dziekuję! ;o)))
                                                  • ciupazka Re: To DJ-HANYS jest... 18.02.04, 23:35
                                                    Od pierwszego razu się domyśliłam.A wiys , że Kolcero tyz mo
                                                    veb.kolcero...Zaś sie syćka na Forum uwłaszczom i trza bee płacić. Ostatnie
                                                    podrygi za darmo.Hej! Ni ma mnie! Dzięki.
                                                  • Gość: ola-f Re: To DJ-HANYS jest... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.04, 18:45
                                                    A ja znów słucham...
                                                    Nie chciałabym być namolna ;-) ale kiedy będzie więcej?
                                                  • ciupazka Re: To DJ-HANYS jest... 19.02.04, 19:12
                                                    Ty się lepiej weź za pisanie postów, a jednym uchem tylko słuchaj , a namolna
                                                    to jesteś, hehe. Hej!
                                                  • Gość: ola-f Re: To DJ-HANYS jest... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.04, 19:24
                                                    Tak mnie terminy gonią, że już wszystkiego słucham tylko jednym uchem...
                                                    Sama wiesz jak to jest...
                                                    "Nie poganiaj mnie bo tracę oddech
                                                    Nie poganiaj mnie bo gubię rytm"

Tak nucę tym, którzy naciskają i śmieję się ( to pomaga)
                                                  • ballest To sie dobrali! 19.02.04, 22:12
                                                    To muszam przyznac, ze sie richtig dobrali, Roomtsays i jego frelka, co takou
                                                    fajnou sztima mou!
                                                  • ciupazka Re:To sie dobrali! Zol dupke scisko??? 19.02.04, 22:33
                                                    Witoj mój miły Gościu, przyganio motyka gracy a tu oba jednacy... ciągnie
                                                    wilka do lasu? Bier kielusek w gorzć i Twoje zdrowko na odległość i jak
                                                    blisko... nojlepiyj! Hej! Chluśniem, bo uśniem, hehe.
                                                    Telo.Pozdr.
                                                  • ballest Re:To sie dobrali! Zol dupke scisko??? 19.02.04, 22:46
                                                    No to dziynki za toast! Twoje zdrowko tysz!:-)))
                                                    Ty mi moich kamratow z glywickiego Forum zabawiosz!
                                                    Ciupazka, ciekawy uech je czymu moje kamraty cie juz chyba nie uopuszczaom!
                                                    Tys im ale w uebach (czytej gowiczce) zawrocioua!
                                                    Ciupazko!!!
                                                    Uwazej, zebys se marmoladom ze tych kreplow nie pokidala, bo przidzie Roomtsays
                                                    i ci ta marmolada wylize, a Hanys i Szwager zazdrosne bydom!
                                                  • ciupazka Re:To sie dobrali! Zol dupke scisko??? 19.02.04, 22:51
                                                    Ballest, jo sie kochom w poru naroz w TOBIE tyz, hehe. Wesoło wdówka!
                                                    Moge??? Temu syćka jak ćmy do mnie lecom, hehe. Chyba naprowde se
                                                    kielusek wleje no tp Twoje zdrówko. Wesoło tu u nos, Hanys śpiwo, KOlcero
                                                    pomogo Rita pilnuje, Roomtsays tyz gro, a jo tońce na klawiaturze, hehe!
                                                  • ballest Re:To sie dobrali! Zol dupke scisko??? 19.02.04, 23:01
                                                    Ty na klawiaturze!!! a te chopcy som te "czorne klawisze" i se ci uot douo
                                                    przyglondajaom, te zberezniki!
                                                    Jou je ciekawy kogo Rita pilnuje ?
                                                  • ciupazka Re:To sie dobrali! 19.02.04, 23:08
                                                    Syćkik nos...Nie cujes tego? Cujnos cy wrazica? Nie wiada... Moze Ty wielgi
                                                    Balleście co wiys? Pilnowacka okropecno. Nawet sie pobawić ni mozno. Hale my
                                                    se z tego nic nie robimy, haj! Strachy na Lachy. Rumcajs ni moze sie
                                                    przebić bez to logowanie nowe i go diabli bierom. Hej!
                                                  • roomtsays Ballest! 19.02.04, 23:25
                                                    Ballest napisał:
                                                    Uwazej, zebys se marmoladom ze tych kreplow nie pokidala, bo przidzie Roomtsays
                                                    i ci ta marmolada wylize, a Hanys i Szwager zazdrosne bydom!

Cosik mi sie widzi co i Tobie Ciupazka wlazła (albo zalazła) pod skórę!
                                                    Ja tam na marmolade nie łasy (ani ja dzieciuch, ani na Ciupazkę mam chrapkę -
                                                    som jes lepsi ode mnie)! Mnie trzeba czegoś konkretniejszego, żebym takie
                                                    kawałki mógł sobie przerobić na własne kopyto i robił przyjemność innym! O
                                                    resztę sie nie turbuj - moja Hanka je lux frelka i wie jak pulpit trzymać,
                                                    hehehe! Pozdr.R.

• ciupazka Re: Roomtsays! 19.02.04, 23:32
                                                    Boki zrywam z tych dialogów, hehe, kaś sie podzioł, gości a gości. Cekoj,
                                                    cekoj, wreście dowiedziałak sie co o mnie myślis i za kim gonis... zboczenie
                                                    cy co? Hehe...No to Twoje zdrówko!
                                                  • roomtsays Re: Roomtsays! 19.02.04, 23:42
                                                    Jo jes śwarny chuncwot, ale sprzęt mam - z XIX w. Ale własny!!! Ty se majstra
                                                    najdzies, jo tam w parade nie będe się pchoł! Haj! Cieszę się, że nastrój Ci
                                                    się poprawił! A nie mówiłem pódź ku nom? ;o))))))))))))))))
                                                  • ballest do Roomtsaysa! 21.02.04, 02:31
                                                    A nie mówiłem pódź ku nom :-)))))))))'

A kaj to mou pojsc, ta nasza Ciupazka!
                                                    - na drugou strona Dunajca?
                                                    - Uona se spytaua:
                                                    a po co?
                                                  • roomtsays Do Ballesta! 21.02.04, 14:24
                                                    Hehehehehe! Ty zbereźniku byś woloł coby bez Odre, hę? Jo wiym!!! ;o)))
                                                    A już się lekko bałem o Ciebie, że Ci dowcip szwankuje bo tylko polityka i
                                                    polityka, a tu proszę - naszemu Balleścikowi i figle w głowicce!
                                                    ;o)))
                                                  • ciupazka Re: do Roomtsaysa! 21.02.04, 15:16
                                                    ballest napisała:

> A nie mówiłem pódź ku nom :-)))))))))'
                                                    >
                                                    > A kaj to mou pojsc, ta nasza Ciupazka!
                                                    > - na drugou strona Dunajca?
                                                    > - Uona se spytaua:
                                                    > a po co?

Ballest! Nie po co? , ino: jakoz jo ku Tobie przyde, po cym?
                                                    A Ty wołos: mom taki fajny dysel, to ci go podom, a jo zaś wołom:
                                                    Ballest, a nazod?! Hale, tak se ino myśle, cy sie casami nie kwolis , cy
                                                    naprowde tyn dysel u Tobie jesce jest, hehe...He???
                                                    Telo.Pozdr. Niezłe se zarty se mnie stroicie poza moimi plecami. Nic to, jo
                                                    sie nie bede s Wami patyckować i oddom zzo ramiynia, haj!
                                                    Skopaliście wica i telo, hehe... Hej!
                                                  • roomtsays Do Wos! 21.02.04, 16:15
                                                    Kto z dyszlem wojuje,
                                                    temu dzieci nie brakuje!
                                                    ;o)))
                                                  • roomtsays Sledzik Rumcajsa! 24.02.04, 21:49
                                                    Ostatnie w tym karnawale moje wybryki muzyczne dedykuje CIUPAZCE (!),
                                                    DJHANYSOWI (bez jego pomocy by ich tu nie było) i WSZYSTKIM SYMPATYZANTOM
                                                    FZAKOPANE!!!

schlesien.nwgw.de/Rumcajs_LIVE/Rumcajs_LIVE_2.mp3

schlesien.nwgw.de/Rumcajs_LIVE/Rumcajs_LIVE_3.mp3
                                                  • ciupazka Re: Sledzik Rumcajsa! 28.02.04, 14:35
                                                    roomtsays napisał:

> Ostatnie w tym karnawale moje wybryki muzyczne dedykuje CIUPAZCE (!),
                                                    > DJHANYSOWI (bez jego pomocy by ich tu nie było) i WSZYSTKIM SYMPATYZANTOM
                                                    > FZAKOPANE!!!
                                                    >
                                                    > schlesien.nwgw.de/Rumcajs_LIVE/Rumcajs_LIVE_2.mp3

Wstyd mi, dopiyro dzisiok wypatrzałak, ze to m.inn. dlo mnie dedykacja tyz,
                                                    hehe Dziękuje, włośnie słuchom Twojego Rumcajsie piyknego koncertu!
                                                    DZIĘKUJĘ SERDECZNIE. Ka sie podziywos, ze Cie ni ma na Forumie? Pozdr.
                                                    >
                                                    > schlesien.nwgw.de/Rumcajs_LIVE/Rumcajs_LIVE_3.mp3

Pozdrowienia dlo syćkik WOS. Hej!
                                                  • Gość: rita Re: Sledzik Rumcajsa! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.02.04, 21:00
                                                    schlesien.nwgw.de/Rumcajs_LIVE/Rumcajs_LIVE_3.mp3

pod wrażeniem jestem tego nagrania
                                                    ciupazko posłuchaj jak uspokaja po takich szantowaniach :)
                                                  • Gość: Ciupazka Re:"Besa ..me... Mucho" - Rumcajsa... IP: *.it-net.pl 12.03.04, 20:35
                                                    ...a przy sobocie i po robocie - koncert za darmo!
                                                  • hanys_hans Re:"Besa ..me... Mucho" - Rumcajsa... 13.03.04, 09:02
                                                    Gość portalu: Ciupazka napisał(a):

> ...a przy sobocie i po robocie - koncert za darmo!

Niy tak coukym za darmo!!!! Czaby tysz piyknie podziynkowac´ Rumcajsowi za ta
                                                    superancko muzyka bo inakszy to bydymy miec´ psinco! a niy "Rumcays LIVE"
                                                  • ciupazka Re:"Besa ..me... Mucho" - Rumcajsa... 13.03.04, 09:05
                                                    Przyznaje rację, nie tylko Rumcajsowi, hale i Tobie serdeczne dzięki!!!Roz
                                                    na zwase, cobyście se wiedzieli, ze momy Wos w zocy!!!. Hej! Pozdr.
                                                  • ola-f Re:"Besa ..me... Mucho" - Rumcajsa... 14.03.04, 10:13
                                                    Muzyczka z rana jak śmietana...
                                                    Znam inne wersje, ale ja preferuję tę. ;-)
                                                  • ciupazka Re:"Besa ..me... Mucho" - Rumcajsa... 16.03.04, 18:33
                                                    A z wieczora jak kamfora...No to posłuchamy i Roomtsaysa podziwiamy!Nei za
                                                    tyn piyknom muzycke pigwówke stawiomy. Kieby ino fcioł do nos przyjechać,
                                                    haj! Tak blisko i tak dalyko... skąd jo to znom???
                                                    Telo.Pozdr.
                                                  • roomtsays Re:"Besa ..me... Mucho" - Rumcajsa... 16.03.04, 18:36
                                                    No to polej Gaździno! ;o)))
                                                  • roomtsays Re:"Besa ..me... Mucho" - Rumcajsa... 17.03.04, 00:35
                                                    No i co Ciupazko? Obiecanki cacanki... nie pierwszy raz! ;oP
                                                  • ciupazka Re:"Besa ..me... Mucho" - Rumcajsa... 17.03.04, 08:56
                                                    Nocny Marku! Spać! Fto sie za mnie wyśpi, he? Dzisiok ranek panek, a pote
                                                    do roboty.Hej! A co sie odwlece, to nie uciece, haj.
                                                  • ciupazka Re:"Besa ..me... Mucho" - Rumcajsa... 27.03.04, 00:24
                                                    Polejemy? I zaś na dobranoc posluchomy Roomtsaysa! Z podziękowaniym!
                                          • ciupazka Re: "Besa ..me... Mucho" - Rumcajsa... 29.07.04, 01:46
                                            Wrota Małopolski Ci witacke robiom:

zporr.wrotamalopolski.pl/
                                            Witoj!
                • ciupazka Re: "Besa ..me... Mucho" - Rumcajsa... 17.04.04, 09:30
                  roomtsays napisał:

> Mam nadzieje, że forumowy DJHanys nie pójdzie w ślady Szwagra... ;o)))

Wypedziołeś roomtsays w złom godzine, posed! poniekąd to rozumiym, myślem
                  ze tu casami jesce zajrzom do nos, pytomy piyknie!!! Hej!
                  Telo.Pozdr.
                  • Gość: Fan Re: "Besa ..me... Mucho" - Rumcajsa... IP: *.it-net.pl 29.04.04, 12:15
                    Roomtsays up!
                    • ciupazka Re: "Besa ..me... Mucho" - Rumcajsa... 05.05.04, 10:18
                      Mos racje, trza posłuchać, kie kwilka casu jest, a przy okazji co inkse sie
                      robi tyz, haj! Piyknie gro i dlo nos! DZIĘKUJYMY. Przyjedź ze złobcokami w
                      Zokopane, to se u Sabały, i nie ino zagromy...Hej! Pozdr.
                      • ciupazka Re: "Besa ..me... Mucho" - Rumcajsa... 03.10.04, 15:43
                        Artysta gra, a my słuchamy, słuchamy i czekamy, aż się odezwie. Zapraszamy!
                        Telo.Pozdr.
                        • Gość: Ciupazka Re: "Besa ..me... Mucho" - Rumcajsa... IP: *.it-net.pl 10.12.04, 11:40
                          Nadal zaprosomy Rumcajsie! Bier sie na swięta domPolski, wal prościutko do
                          mnie, dalyj se domy rade! Narazie musi nom wystarcyć to coś nom z Hanysem
                          doł, Twojom piyknom muzyke , za ftorm barz piyknie dziękujemy i przyblizomy
                          na święta Forumowicom. Hej!
                          Telo.Pozdr.
                          • ciupazka Re: "Besa ..me... Mucho" - Rumcajsa... 04.03.05, 11:38
                            Kazikom niek Roomtsays gro!!! Pozwolos?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka