Dodaj do ulubionych

Super bilety PKP w ekspresach i Inter City

16.09.04, 21:41
PROMOCJA od 01.10. - 11.12.2004 r.
Przedsprzedaż juz od dzisiok!
Pula biletów - 400 000. 151 kas z SUPER BILETAMI bedzie oznakowane na
pomarańcowo. ( bilet z pomarańczą)

Klasa 2 - cena Super Biletu - 35 PLN - niezależnie od długości trasy

Klasa 1 - cena Super Biletu - 54 PLN - niezależnie od długości trasy

Te tońse Super Bilety mozno bedzie kupić ino w specjalnych kasach i tylko
w przedsprzedaży ( od 2 miesięcy do 7 dni przed odjazdem)

Uwaga!

Super Biletu z pomarańczą nie będzie można zwracać, ani wymieniać.

No, no, no, PKP robi nom prezenty, hehe...

Obserwuj wątek
    • ciupazka Re: Super bilety PKP w ekspresach i Inter City 27.10.04, 11:45
      WIĘCEJ POCIĄGÓW. Od 28 października do 2 listopada Polskie Koleje Państwowe
      uruchamiają 20 dodatkowych pociągów. Ponadto za 50 zł będzie można kupić "bilet
      turystyczny", który uprawnia do jazdy dowolną liczbę razy pociągami
      pospiesznymi i osobowymi (w II klasie) od godz. 18 w piątek, 29 października do
      godz. 24 w poniedziałek, 1 listopada. "Bilet weekendowy" za 99 zł będzie
      natomiast upoważniał do podróżowania po kraju w tym samym czasie pociągami
      ekspresowymi, InterCty i EuroCity (z wyjątkiem połączenia Berlin - Warszawa).
      (GEG)
      • Gość: Ciupazka Re: Super bilety PKP w ekspresach i Inter City IP: 81.219.67.* 30.10.04, 11:25
        Up! Aktualne.
        • hepik1 Ostrożnie 30.10.04, 15:04
          A mnie po rogach walnęli jak sie patrzy.
          Ciupazka miałas w tym swój udział.Bo ten właśnie wątek mnie kiedys
          zainspirował.Wszedłem na strone PKP .Znalazłem promocje na bilety weekendowe na
          IC,EX EC .Za 99 pln można sobie pojeździć od piątku do niedzieli po Polsce.To
          sobie pojechałem na na Pro Tour w tenisie stołowym do W-wy.Normalnie bilet na
          pociag jadący magistrala węglową(2,30 h z Katowic do Warszawy) kosztuje 130,to
          sobie pomyślałem czysty zysk-tam i z powrotem za 99-czysty zysk.No i fajnie -w
          IC Francja -elegancja,nawet kawa darmowa ,mgnienie oka i jest sie na miejscu.Z
          powrotem pojechałem pośpieśznym Batory,który jako jedyny tez magistrala
          leci.Przychodzi pan konduktor i mówi:Panie hepik ale te bilety nieważne.PKP i
          IC to inna spółka.Niby po tych samych torach ale inaczej.Nie pomogły
          tłumaczenia-że ja w kasie PKP kupowałem,na dworcu PKP ,pociągiem z napisem PKP
          jechałem,na bilecie też PKP "stoi napisane",że w tym pośpiesznym luksus dużo
          mniejszy niż ten na który opiewa mój bilet...
          Trzeba było jeszcze raz płacić.
          Tak,że nie ma lekko.Wsiadając do pociągu byle jakiego zawsze sprawdzcie do
          jakiej on spółki należy -he,he
          • ciupazka Re: Ostrożnie - mos racje, trza uwazować... 31.10.04, 16:14
            Hehe, a to Cie godos kostowało "taniej". Pocies się, ze to samo dotyczy
            PKS, zależy od Firmy , np. warsiawskie PKS dajom zniżki na bilety studentom
            do ftoregosi tam roku zywobycio i od ftoregosiu tam roku emerytom i mozes
            z W-wy do Zokopa jechać na znizke, a zrobis przesiadke i fces jechać
            inksym PKS, to ni ma zodnyk znizek. Sama sie tyz tak nabrałak.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka