heimer 10.03.04, 20:22 hi, szukam linku dom stawek VAT w UE Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robisc Re: Szukam: link do VAT 10.03.04, 20:42 heimer napisał: > hi, szukam linku dom stawek VAT w UE www.google.pl/ trzeba wpisać słowom VAT i wybrać jedną ze 100 tys. odpowiedzi: prawda że proste Odpowiedz Link
krzysztofsf Re: Szukam: link do VAT 10.03.04, 22:24 heimer napisał: > hi, szukam linku dom stawek VAT w UE co ci na stare lata te "hi" sie przyplatalo? www.wprost.pl/ar/?O=57007 Odpowiedz Link
robisc Re: Szukam: link do VAT 10.03.04, 22:53 krzysztofsf napisał: > heimer napisał: > > > hi, szukam linku dom stawek VAT w UE > > co ci na stare lata te "hi" sie przyplatalo? > Zrobił literówkę? Chodziło o "heil" Odpowiedz Link
heimer Re: Szukam: link do VAT 11.03.04, 09:23 krzysztofsf napisał: > heimer napisał: > > > hi, szukam linku dom stawek VAT w UE > > co ci na stare lata te "hi" sie przyplatalo? To jeszcze z czasow jak mieszkalem na Tajwanie, musialem mowic po angielsku i tak mi juz zostalo. Wielkie dzieki za link. A link mi byl potrzebny aby pokazac znajomemu stawki VAT. Bo po ostatniej aferze ze stawka na Internet, tak tam u was sciemniaja, ze on zrozumial ze stawka na internet ma byc 22% bo w calej uropie internet jest opodatkowany stawka 22%. Odpowiedz Link
1tomasz1 Re: Szukam: link do VAT 12.03.04, 10:45 heimer napisał: > krzysztofsf napisał: > > > heimer napisał: > > > > > hi, szukam linku dom stawek VAT w UE > > > > co ci na stare lata te "hi" sie przyplatalo? > > To jeszcze z czasow jak mieszkalem na Tajwanie, musialem mowic po angielsku i > tak mi juz zostalo. > > > Wielkie dzieki za link. > A link mi byl potrzebny aby pokazac znajomemu stawki VAT. > Bo po ostatniej aferze ze stawka na Internet, tak tam u was sciemniaja, ze on > zrozumial ze stawka na internet ma byc 22% bo w calej uropie internet jest > opodatkowany stawka 22%. Zgadza się. Sam to słyszałem w wiadomościach w trójce. Odpowiedz Link
heimer Re: Szukam: link do VAT 12.03.04, 14:56 1tomasz1 napisał: > > Wielkie dzieki za link. > > A link mi byl potrzebny aby pokazac znajomemu stawki VAT. > > Bo po ostatniej aferze ze stawka na Internet, tak tam u was sciemniaja, ze > on > > zrozumial ze stawka na internet ma byc 22% bo w calej uropie internet jest > > opodatkowany stawka 22%. > > Zgadza się. Sam to słyszałem w wiadomościach w trójce. A z rego co ja wiem, to UE wymaga aby internet byl opodatkowany stawka podstawowa jaka jest w danym kraju (a nie obnizona). A to, ze w Polsce stawka podstawowa wynosi 22% to problem tylko i wylacznie Polski. Odpowiedz Link