Dodaj do ulubionych

Tom Hanks,Robert Redford,Enya itd. wystapili z PO!

16.09.11, 14:48

Wyglada na to, ze Tom Hanks, Robert Redford, Natalie Portman, Linda Evangelista, Russell Crowe, Jim Carrey, Enya, Val Kilmer, John Cleese, Morgan Freeman i inni wystapili sila zaciagnieci do Platformy Obywatelskiej i jej kampanii nie podzielaja zdania rozwych na temat Polski ... sad

Absolutne kuriozum w tym wszystkim stanowi pozycja rzadu i ministra spraw zagranicznych wyraznie podpisanych pod ta "wizytowka Polski"...

Oni nie wiedzieli ...
Ale my zaplacimy ...

wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/356341,najwieksze-gwiazdy-hollywood-moga-pozwac-polske.html
www.youtube.com/watch?v=nM-p8PGn3CI&feature=player_embedded#!
Obserwuj wątek
    • byly-kadi-lak Przedsiewzicie komercjalne. Wersja krajowa. Zlac 16.09.11, 15:21
      ..sie mozna ze smiechu. Dziekuje, bo sie tak usmialem przed weekendem , ze mnie rozbolal bok smile)

Tradycja polska. Moj kolega nazywal to ladnie "wyciieranie dupy szklem", do dzis nie wiem dokladnie dlaczego....moze by zaoszczedzic na papierze toaletowym?

"Wczoraj minister spraw zagranicznych Radosław Sikorski film z udziałem gwiazd zaprezentował jako materiał promocyjny. I zaraz zazgrzytało – szef dyplomacji nie był w stanie powiedzieć, czy ma zezwolenia gwiazd na wykorzystanie ich wizerunku."

Bo to i taki minister jest profesjonalny ale tylko na 25%. Zapytajcie ministra, ile kosztuje jego ksiazka albo ile kasy ma to wam powie, z dokladnoscia do 1 grosza. To sa te "elyty" bydgoskie, te same elyty co to wywalily 500 metrowe wille pod Bydgoszcza na ziemi wydartej gminie a potem chcieli, zeby im bidna gmina eleganckie drogi pobudowala smile A gmina ze bidna, powiedziala notablom pocalujcie nas w dupe. I tak przez 10 lat jezdzili do tych swych rezydencji w blocku po kolana , dzieciaki do szkoly kilkaset metrow tez samochodem, zeby sie w tym bagnie nie potopily. Bo na wille nie bylo szkoda keszu, ale juz na wspolna droge bydgoskiemu scierwu zabraklo checi wydac smileTakie to juz som te elyty, nie tylko bydgoskie ale i polskie, garnitur Ermenegildo Zegna za 8000 az siem blyszczy a z geby smierdzi bo zeby popsute.

A ten? jeszcze kurwa glupszy i jeszcze bezczelniejszy bydlak:
      "– A ten film nie jest sprzedawany, więc nie jest przedsięwzięciem komercyjnym – tłumaczy dziennikarz."

Tak jakby fakt, ze reklama Coli sie nie sprzedaje, swiadczyla o tym, ze jest to przedsiwziecie niekomercyjne. No bo przeciez sprzedaje sie Cole a nie reklame :0) Fucking MORON smile
      • lastboyscout Platforma Obywatelska bo to OBYWATELE zaplaca zaPO 16.09.11, 17:32

Ja mysle, ze teraz Platforma OBYWATELSKA wytlumaczy, ze jezeli Robert Redford i spolka nie sa z rozowymi czyli jedynej slusznej idei to znaczy, ze sa przeciwko Polsce.
        A w ogole to sa zwolennikami PiSu i Radia Maryja i maja kota.

A Donald ObiecamAleNicNieMoge-Tusk doda do tego, ze obywatele owszem zaplaca za Platforme miliony dolarow odszkodowan i kosztow prawniczych ale to wylacznie robota sil reakcji, anarchistow i spekulantow walutowych.

Skad my to znamy?
        www.youtube.com/watch?v=WXRryqKWh_U&feature=related
        www.youtube.com/watch?v=My5bMLnoQks&feature=related
        www.youtube.com/watch?v=iKOAnA_gFcY&feature=related
        Tak juz na powaznie.
        Pamietacie, jak Kaczynski strzelil sobie w stope tuz przed wyborami?
        Czyzby Tusk/Sikorski czegos w koncu nauczyli sie od Kaczynskiego?

forum.gazeta.pl/forum/w,17007,116308177,116311956,Re_To_juz_jest_bezmyslna_desperacja_.html
        forum.gazeta.pl/forum/w,17007,115155607,115179874,Rozowe_moherowe_rozowe_BUM_.html
        Oj, cos mi sie wydaje, ze jesienia nie bedzie chetnych do rzadzenia a w najlepszym/najgorszym razie pojawi sie wersja konsekwetnie upadajacych rzadow mniejszosciowych.
        • byly-kadi-lak Jazda na strachu. Polska , USA... 16.09.11, 18:28
          lastboyscout napisał(a):

> Oj, cos mi sie wydaje, ze jesienia nie bedzie chetnych do rzadzenia a w najleps
          > zym/najgorszym razie pojawi sie wersja konsekwetnie upadajacych rzadow mniejszo
          > sciowych.

Chetni pewnie beda, stawiam na PeLo i Rudego plemiela.

PO wygra kolejna kadencje ze strachu przed PiS i Kaczorem ( Kaczorami?), no i w koncu 4 lata to dla wielu troche malo zeby sie do konca nakrasc. Kaczynski niestety nie usunal sie ze sceny totalnie po zwyciestwie pol-komunistow z PO, gdyby zniknal i dal im spokojnie wyprawiac swoje cuda, dzis mialby zwyciestwo w kieszeni. A tak jak oni co spaskudzili, to zwasze mieli w zanadrzu te babe jage do straszenia.

A USA? Sytuacja patowa, troche podobna w bardzo ogolnym zarysie. Obama, chlop w koncu nieglupi , a wybrany tez ze strachu po 2 kadencjach Busha, widzi ze USA zwyczajnie nie stac na jego kolejne 4 lata. Jak to bedzie technicznie przebiegac? Trudno ocenic, czy odda walkowerem, czy celowo przegra?

Pozyjemy, zobaczymy. Doslownie, bo niebacznie kupilem bilet do Starego Kraju na 5 padziernika i bede w trakcie wyborow sad zawsze sie w cos wpakuje, jak nie dluuuuugi weekend majowy, to wybory, jak nie wybory to Matki Boskiej Jakiejs tam albo Boze Cialo, nigdy nie moge trafic w "zywkly" czas w kalendarzu....
          • lastboyscout Re: Jazda na strachu. Polska , USA... 16.09.11, 19:46

> A USA? Sytuacja patowa, troche podobna w bardzo ogolnym zarysie.<<<

Pelna zgoda.
            Nawet moja uczona corka, mowi, to co Mlynarski:
            www.youtube.com/watch?v=cadGxislW9A
            ze tego puzzle nie da sie poukladac i trzeba najpierw najpierw to CALE towarzystwo pozamykac aby mozna bylo stworzyc naprawde nowe zasady gry
            (skad ona moze wiedziec, ze dokladnie tego NIE zrobiono w Polsce 20 lat temu?!)

>>kupilem bilet do Starego Kraju<<

Chyba szukasz okazji do stresu wink

Tez powinienem w koncu pojechac do Polski ale jak juz mam prawie tam jechac to jade
            na ... Caicos and Turks grac w siate i balowac wink
            • byly-kadi-lak Uczucia narodu. 19.09.11, 15:21

Tak sobie mysle, jak ja bym sie czul w podobnej sytuacji bedac mlodym profesjonalista na dorobku tam , w ojczyznie i nagle po wlaczeniu telewizora tuz przed wyborami slysze, ze moj minister od finasow chce dzieciom latwic zZielone Karty do USA zas rzad pod woda Rudego Liska gwaltownie zwieksza rezerwy keszu za granica.
              > stwo pozamykac aby mozna bylo stworzyc naprawde nowe zasady gry
              > (skad ona moze wiedziec, ze dokladnie tego NIE zrobiono w Polsce 20 lat temu?!)
              20 lat temu? Ja do PL chcialem wracac, 20+ lat temu. Mam swiadkow, moga zaswiadczyc dla mnie na Fejsie ze tak bylo smile
              Ale...potem zaczeli krecic. Okragle stoly. Jaruzelski. Strach przed UB, sorki, SB chociaz innego rodzaju ten strach. no bo ktos tam na prezesa, przewodniczacego, posla chce a w garazu SB-ka leza sobie spokojnie teczki takie czy owakie. Zatwardziale, PZPR-owskie komuchy, zamiast spokojnie wisiec na drzwach- smiejace sie biedakom prosto w twarz.Kumoterstwo tych komuchow z dawnymi dysydentami i caly ten shit.
              Eeee, mowie, nie ......
              • leny20-4-7 dysonans poznawczy 19.09.11, 16:13
                KAdi wszystko ladnie pieknie ale zapomniales o realiach w kraju nadwislanksim panuajcych...mlody profesjonalista poza "prawda czasu" jest informowany o "prawdzie ekranu" tak aby niezalezna mysl za dlugo go nie meczyla w dysonansie poznawczym.

spojrz tu: www.tvn24.pl/-1,1717453,0,1,upadek-euro-ryzyko-rzadow-silnej-reki-i-wojen-domowych,wiadomosc.html

plus troche wrzutek na onecie i juz wiadomo...jakiegoz to zucha RP ma za ministra, jakiz to wklad daje nasza PREZYDENCJA...jakiez to malointeligentne ziomale siedza w tej bruxeli i jej okolicach...
          • szczurek.polny Nie zapomnij o zatyczkach do uszu! 16.09.11, 22:59
            Tylko kadi nie zapomnij o zatyczkach do uszu. Tak się bowiem składa, że polska policja weszła niedawno w posiadanie paru sztuk "urządzeń rozgłaszających dużej mocy" od renomowanego producenta "non-lethal riot weapons".

wtemaciemaci.salon24.pl/322021,trabka-sygnalowka-m134d
            wtemaciemaci.salon24.pl/322561,z-ostatniej-chwili-trabka-sygnalowka-m134d-7-62mm-legalna
            wtemaciemaci.salon24.pl/323623,trabka-sygnalowka-do-agresywnego-tlumu-rebeliantow
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka