21.12.15, 11:49
Nie wiedząc jak w narodzie wyglądają rzeczywiste sympatie dotyczących wydarzeń, biorąc pod uwagę że na forum mamy równowagę a w mediach wybitną przewagą opozycji postanowiłem się dowiedziec czegoś więcej i wykonać własny sondaż.
Zamiast chodzić po ulicy i pytać ludzi wpisałem w youtube hasło "KOD" i przeanalizowałem wyniki 10 pierwszych filmików
1. film anty KOD głosy poparcia dla przesłania filmu 358 - głosy przeciwne filmowi 18
2. anty KOD 1079 - 91
3. anty KOD 90 - 30
4. anty KOD 4351 - 215
5. popierający KOD 189 - 755
6. popierajacy KOD 368 - 355
7. anty KOD 755 - 81
8. wystąpienie LISA na marszu 108 - 752
9. filmik ośmieszjaacy skakanie Giertycha 4601 - 154
10. dodawanie komentarzy do filmu wyłaczone

Nie wiem czy internautów można traktować jako średnia ze społeczeństwa, wyniki są zdecydowanie na korzyśc przeciwników KOD, wręcz nieprawdopodobna przewaga głosów krytycznych dla KOD
Obserwuj wątek
    • zimna-wodka Re: Sondaż 21.12.15, 15:03
      Ano właśnie. Co to oznacza?
      Polacy to raczej naród, który zawsze lubił dopier...ć władzy a samemu ustawiać się w opozycji.
      Co się stało, że ten naród z dnia na dzień zrobił woltę, całuje władzę po rękach (i nie tylko) a opozycji dopier....a ile wlezie?
      Co się stało, że w tych wpisach pojawiają się coraz częściej wezwania do siłowej rozprawy z opozycją?
      • fidziaczek Re: Sondaż 21.12.15, 17:44
        Widać nowa partia musi trochę porządzić żeby stac się znienawidzoną władzą, albo może ludzie za władze uważają tych których popierają media nawet jak u władzy nie są? Nie wiem.

Dla mnie ważniejsze że Polacy myślą jedno, a niemcy (niemieckie media) chcą żebyśmy myśleli zupełnie co innego i gdyby nie wynalazek zwany internetem nie mieliby problemu z narzucaniem tego innego myślenia.
        • zimna-wodka Re: Sondaż 21.12.15, 18:47
          fidziaczek napisał:

> Dla mnie ważniejsze że Polacy myślą jedno, a niemcy (niemieckie media) chcą żeb
          > yśmy myśleli zupełnie co innego i gdyby nie wynalazek zwany internetem nie miel
          > iby problemu z narzucaniem tego innego myślenia.

Być może masz rację. Ludzie uważają że nic gorszego od peło ich nie spotka a jeśli nawet to i tak pińćset jest najważniejsze.

Podobno każdy naród ma taki rząd na jaki zasługuje. Widać zasłużyliśmy i nie ma zmiłuj.
          • zimna-wodka Re: Sondaż czyli - co pisze lepszy sort 21.12.15, 21:26
            To przykłady z dzisiejszej GW co Polacy myślą. Wybrane tendencyjnie (jak zawsze)

vidi12 3 godziny temu Oceniono 38 razy 2
            Ta Budka jest jeszcze bardziej żałosna od Pawłowicz... Nie wiem jak jest z Polską ale PO to na pweno ch uj, du pa i kamieni kupa smile

unamatita 4 godziny temu Oceniono 40 razy 2
            Wyjątkowy cham! POrównywalny z Rumunem!
            Budka, do budy!

gzymek12 3 godziny temu Oceniono 31 razy 1
            jakbym miał taką gębę jak ten PachOłek Butka to bym nią sr^ł
            ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

leo2rys2 3 godziny temu Oceniono 29 razy 1
            Ten Budka to idealnie pasuje do powiedzenia ,,pół d..y za krzakiem".

vidi12 3 godziny temu Oceniono 23 razy 1
            Pawłowicz jast nażartam dobrze zbudowana i widać, że silna... Budka jest jakaś taka zabidzona... Panna Krysia nie powinna się w tańcu pier do lić tylko wyje bać w kły Budce taż, żeby Budka tylko numer butów pokazała smile

tekameka 3 godziny temu Oceniono 31 razy 1
            BB to nie Brigitte Bardot
            to cham z PO

gzymek12 15 minut temu 0
            z gęby to żydopachołek w 10- tym POkoleniu
            ==================================

pirex 4 godziny temu Oceniono 21 razy -13
            Czy to ta ruska budka, co spłonęła w dniu niepodległości ? nawet podobna

I tak mniej więcej wygląda ta świadoma część społeczeństwa. Może to faktycznie powód do radości?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka