Dodaj do ulubionych

Musi byc naprawde zle skoro odwala sie taki cyrk:(

31.05.24, 00:07
Dajcie mi czlowieka a paragraf sie znajdzie ...
Obserwuj wątek
    • kadilak Znamienna wypowiedz adwokata Trumpa 31.05.24, 04:13
      lastboyscout napisał:

> Dajcie mi czlowieka a paragraf sie znajdzie ...

Co wy wyprawiacie, przeciez to nie tylko byly prezydent, przyszly prezydent ale czlowiek rodziny ( family man) maz, ojciec, dziadek . Sedziowie z ktorymi pracowalem jako prokurator zawsze powtarzali, ze skazanie kogos nigdy nie jest powiedm do satysfkacji i radosci i zawsze jest to "sad day".

Od siebi dodalbym jeszcze: co wy wyprawiacie,p ierdolone skurwysyny.
    • kadilak 54 000 000 dolarow 01.06.24, 02:58
      lastboyscout napisał:

> Dajcie mi czlowieka a paragraf sie znajdzie ...
      >
      Zebrala kampania Trumpa w 10 godzin po wyroku.
      Same male donacje. do 50 dolarow...
      • senioryta13 Re: 54 000 000 dolarow 01.06.24, 07:52
        kadilak napisał:

> lastboyscout napisał:
        >
        > > Dajcie mi czlowieka a paragraf sie znajdzie ...
        > >
        > Zebrala kampania Trumpa w 10 godzin po wyroku.
        > Same male donacje. do 50 dolarow...

...a do mnie Trump przyslal text i stronke na telefon, ale nie moge jeszcze otworzyc ze wzgledu na slaby internet.
    • kadilak Czy taki kolek jak ty 02.06.24, 15:15
      szczurek.polny napisał:

> > Zebrala kampania Trumpa w 10 godzin po wyroku.
      > > Same male donacje. do 50 dolarow...
      >
      > To jest coś niepojętego!
      > Ława przysięgłych, złożona z losowo wybrany Amerykanów, co do których bezstronn
      > ości prawnicy Trumpa nie mieli zastrzeżeń, na podstawie przedstawionych dowodów
      > ustaliła "poza wszelką rozsądną wątpliwość" (beyond any reasonable doubt), że
      > Donald Trump wydawał na dziwki pieniądze przeznaczone na kampanię.

Rozumie, ze na Manhattanie jest 91% demokratow, a w praktyce marksistowskich swirow? Czy taki kolek jak ty rozumie,z eWSZYSTKIE motions obrony zostaly odrzucone przez sedziego, ktorego corka pracuje dla kampanii wyborczej Bidena?Czy taki kolek jak ty rozumie, co to jest change of venue i dlaczego i ten motion obrony zostal przez skorumpowanego do kosci sedziego odrzucony?
      Jak mogli prawnicy Trumpa nie miec zastzrzen do lawnikow? Oczywiscie ze mieli , do WSZYSTKICH czerwonych , manhattanskich swin. Czy taki kolek jak ty rozumie, ze na Manhattanie po prostu NIE MA normalncy i bezstronnych ludzi , ktorzy mogliby zasiasc i byc obiektywnymi w takim procesie?

> I jaka jest reakcja? Masz, masz tu więcej moich pieniędzy! Masz jeszcze! Ja ci
      > wpłacę na kampanię a ty weź tą forsę i idź na dziwki!

TO sa ci ktorych ten pierdolony, czerwony system prawny w podobny sposob zalatwil i ktorzy teraz chca drastycznych zmian.

> Jak się z tym musi czuć taki łoś co na "kampanię" (dziwki) Trumpa dobrowolnie w
      > płaca?

KRETYN.
    • pepe49 Murzyni i Latynosi na p. Trumpa! 02.06.24, 17:46

Imigranci zaczynają głosować na p. Trumpa. Bo uciekli spod dyktatur komunistycznych (Nikaragua, Wenezuela). Albo spod gangów.

Tłumaczenie gugla:

Kwietniowy sondaż przeprowadzony przez The Wall Street Journal pokazuje, że 30 procent czarnych mężczyzn w stanach na polu bitwy zamierza głosować na byłego prezydenta Donalda Trumpa. Latynoscy wyborcy skłaniający się ku Republikanom zbliżają się do poziomu tych, którzy skłaniają się ku Demokratom.

Z wypowiedzi różnych imigrantów:

„Opowiadają się albo za homoseksualizmem, albo za aborcją” ... „To zawsze jest coś przeciwko Bogu, przeciwko naturze i jest to po prostu sprzeczne z moimi przekonaniami,

„W wiadomościach, na YouTube – wszędzie – widzę, że rodziców traktuje się jak przestępców, ponieważ próbują bronić swoich dzieci”

Zdecydowała się głosować na prezydenta Trumpa po porównaniu sytuacji, gdy sprawował urząd, z obecną sytuacją w przypadku prezydenta Bidena.

Niemal natychmiast po wyborach w 2020 roku straciła zaufanie do prezydenta Bidena.

„Nie jestem zadowolona z faktu, że do tego kraju napływają wszyscy nielegalni imigranci” – .. „Boję się o nasz kraj. Robimy wiele dla reszty świata, ale nie dostajemy nic w zamian”.

Postrzega prezydenta Trumpa jako silniejszego przywódcę, zwłaszcza w walce z terroryzmem. … ceni swoją wiarę chrześcijańską, co jest sprzeczne z agendą społeczną prezydenta Bidena, zwłaszcza dotyczącą polityki wobec homoseksualizmu i osób transpłciowych.

„Trump mówi prawdę” – stwierdziła, choć jego styl komunikacji nie zawsze odpowiada jej gustowi. „Musiałam się do tego przyzwyczaić”.

„To, co widzę teraz, widziałem w Peru 20 lat temu” …

podważa wartości rodzinne i ludzi, którzy zachowują się bez szacunku wobec osób o odmiennych poglądach.
      „Nie chcę tego. Nie chcę, żeby ten kraj, w którym mam rodzinę, poszedł tą drogą. Bo wiem, jakie to uczucie. Widziałem to już wcześniej. I nie chcę tego znowu widzieć.
      (pepe czytał już podobne wyznanie w tej gazecie. Mówiła Chinka, której BLM-woke dokładnie pasowało do hunwejbinów i rewolucji kulturalnej. Przeżyła to już raz.)

prezydent Biden nie dotrzymał swoich obietnic gospodarczych, mimo że twierdzi inaczej.
      „Mamy za dużo gazu (za drogi-pepe), mamy za wysokie ceny żywności… Nie widzieliśmy więcej miejsc pracy. Nie mieliśmy podwyżek wynagrodzeń. Żadna z tych rzeczy nie jest prawdą” *

* “We’ve got gas too high, we’ve got food prices too high … We have not seen more jobs. We have not had increases in our pay. None of this stuff is true,”

www-theepochtimes-com.translate.goog/article/these-black-and-hispanic-biden-voters-plan-to-vote-for-trump-5656054?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=pl&_x_tr_hl=pl&_x_tr_hist=true

*

Projekt U. E. musi zostać zakończony.
      Wcześniej opłaca się i warto, żeby Polska z tego wyszła.
      • monalisa2016 Re: Murzyni i Latynosi na p. Trumpa! 02.06.24, 20:06
        Pepe zaprzeczasz sam sobie w jednym z wątków polecasz głosować na zielonych (ctat z pepe: "Pepe poleca głosować na KO, jeżeli nie ma dostępnego zielonego kandydata.") a to przeczysz własnym słowom. Co wy rozumiecie z światowej polityki? NIC, kompletnie NIC!!! Oj, biedna, biedna ta Polska z takimi wyborcami.

Czy ktoś mi wytłumaczy jaką winę ponosi tu Trump w tym procesie? Szukałam, szukałam i doszukać sie nie mogę winy Trumpa w tych 34 punktach oskarżenia!!!
        • pepe49 Re: Murzyni i Latynosi na p. Trumpa! 02.06.24, 21:05
          Nie przeczę, Droga mono, nie przeczę. Pomyśl, dlaczego.
          Rozumiem, istotnie, maleńko.

W proces pana T. się nie zagłębiam.
    • kadilak Re: Czy taki kolek jak ty 02.06.24, 19:42
      szczurek.polny napisał:

> Ojojoj! Czerwony manhatanski naród uwziął się na jedynego sprawiedliwego Trumpa
      > .
      >
      > Słuchaj, czy ty naprawdę wierzysz że Trump nie płacił dziwce z pieniędzy na kam
      > panię? Naprawdę w to wierzysz? A może wierzysz nawet w to, że nigdy jej nie ryć
      > kał? Donald Trump zawsze dziewica.

Placil. Nikt nie zaprzecza ze placil. Placenie bylo 100% legalne i nie to bylo przedmiotem sprawy karnej w sadzie na Manhattanie.
      Nie osmieszaj juz weice swojego narodu Polakow.]Przestan pisac na ten temat.
      Coz za kretynski, zasciankowy glupi narod bez zdolnosci zrozumienia najprostszych spraw.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka