Dodaj do ulubionych

Milczenie.

07.06.24, 20:52

Ciekawe zjawisko.
Nikt, ale to nikt nie napisał nic na temat zwrócenia się przez prokuraturę bandytów do prokuratury białoruskiej o pomoc w śledztwie mającym ustalić kto zabił polskiego żołnierza.
Władze Białorusi mają imienne listy ludzi przesyłanych nad polską granicę. Ustalenie jaka grupa była obecna w danym czasie w danym miejscu jest łatwe.
Potem śledczy muszą rozpytać. Szanse ustalenia winnego by były.
Ja tak sądzę. Może źle sądzę?

Ale nikt nic. Nic.

Bandytów to nie obchodzi. OK. Ale dlaczego nasi nie naciskają?

*

U. E. musi zostać zakończona.
Wcześniej opłaca się i warto, żeby Polska z tego wyszła.
Obserwuj wątek
    • zimna-wodka Re: Milczenie. 07.06.24, 22:14
      Winny już został ustalony.

Jarosław Kaczyński odniósł się do śmierci żołnierza, który został ugodzony nożem na granicy polsko-białoruskiej przez migranta usiłującego sforsować zaporę.

- Gdyby było inaczej, gdyby było tak, jak jeszcze niedawno, za naszych rządów, jest naprawdę wysoce prawdopodobne, że ten żołnierz by żył.

Wszystko jasne. Albo prawie wszystko. Bo to jednak nie wina Tuska tylko moja. Głosowałem na obecnie rządzących więc krew bohatera spada na mnie. Zabiłem a nawet bym o tym nie wiedział, gdyby nie Prezes.
      • monalisa2016 Re: Milczenie. 07.06.24, 22:50
        Przed godzina wróciliśmy z protestu zorganizowanego przeciw bezsilności rządzących wręcz ich odmowy wydalania osób którzy przebywają nielegalnie w państwie. W wyniku takiej nielegalności zginął młody policjant, a sześcioro innych zostało poważnie potraktowanych nożem przez pewnego osobnika.
        • monalisa2016 Re: Milczenie. 07.06.24, 22:57
          Ile jeszcze osób położy życie by w końcu rządzący i inne organizacje (które są temu winne) wreszcie zrozumieli że ta polityka jaką zaprowadzili na zachodzie prowadzi do nikąd?
    • pepe49 Nie ma śledztwa, jest nota dypl. 09.06.24, 21:12
      Specjalista od odłączenia Śląska od Polski i wysadzenia Nord Stream przez USA kazał wysłać notę dyplomatyczną.

nczas.info/2024/06/09/bialorus-odpowiada-na-note-protestacyjna-z-jakiegos-powodu-polskie-kierownictwo-nie-wspomina-o-tym-publicznie/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka