franzmaurer 23.10.05, 20:27 Hehehe.... polidea.pl/User/pansulek Jesli brac pod uwage ze exit polls są głownie z dużych miast a proowincja podbije jeszcze Kaczora Pisiora... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klip-klap Re: Prezydent 2005 23.10.05, 20:31 Gratuluje. Wyglada na to,ze na polidei bym wtopil, gdybym zachowal moj typ sprzed paru miesiecy. Najprawdopodobniej wygral Kaczynski, biedny Kwas, Michnik i Urban, hehehe. Odpowiedz Link
bush_w_wodzie Re: Prezydent 2005 23.10.05, 20:40 pozostaje pogratulowac i trzymac kciuki za to zeby okazal sie lepszym prezydentem niz sie tego spodziewam he he. wczoraj bylem na spotkaniu z przemila grupa w ktorej byli sami kaczysci i nikt mi nie wierzyl ze kaczynski wygra... he he he na polidei +328 duzych pkt z ostatnie 7 dni Odpowiedz Link
klip-klap wlazenie w tylek 23.10.05, 21:09 GW daje tytul ze znakiem zapytania "Lech Kaczyński prezydentem ?", ale Durczok juz w tv wszedl w tylek nowej wladzy i do Kaczynskiego mowi "Panie prezydencie". Kupno sondazy znowu poszlo na marne, Niemcy stracili nieco kasy, hehe. O, widze, ze moj nieulubiony "dziennikarz" Durczok nagle wzial sie za krytykowanie sondazy. Nie cierpie goscia. Przy okazji o wlazeniu w tylek: " Nagle wszyscy mnie kochają Roman Polko postawił na właściwego człowieka... Odkąd okazało się, że płk Roman Polko został doradcą prezydenta Warszawy i kandydata na prezydenta RP Lecha Kaczyńskiego, zyskał kumpli. - Nie myślałem, że mam tylu "przyjaciół". Dostaję propozycje pracy, pod którymi kryje się drugie dno. Ludzie donoszą na szefów i kolegów - z niechęcią mówi Roman Polko, doradca prezydenta Warszawy ds. bezpieczeństwa. 20 proc. za limuzynę - Kolega, którego nie widziałem 25 lat, nagle chciał robić ze mną interesy. Pojawił się przedstawiciel koncernu samochodowego. Otwarcie powiedział, że jeśli urząd miasta kupi opancerzoną limuzynę, dostanę 20 proc. jej wartości - opowiada." www.nfow.pl/viewtopic.php?t=7391 Odpowiedz Link
vice_versa Majewski na prezydenta 23.10.05, 23:11 Durczok jest niestrawnym arogantem i besserwiserem. To co pokazywał w czasie debat było poniżej jakiejkolwiek minimum. Lekceważenie, totalny brak kultury i ordynarna arogancja. Ale np. taki Wildstein w Plusie też jest koszmarny. Lubię Skowrońskiego. Facet potrafi słuchać. A najbardziej cenię Szymona Majewskiego. Szymon będzie kiedyś prezydentem. Ja wam to mówię, to byłby naprawdę mój kandydat. Odpowiedz Link
vice_versa Zwolennikom i wyborcom prezydenta... 24.10.05, 00:17 Jarosław Kurski w dzisiejszej GW napisał: " Tusk do końca nie uporał się również ze zmistyfikowaną przez swego rywala alternatywą "Polski solidarnej" i "Polski liberalnej". Slogan Lecha Kaczyńskiego okazał się niezwykle nośny dla wyborców lewicy, a więc tej znacznej większości społeczeństwa, która nie korzysta z owoców transformacji i nadal liczy na pomoc państwa." Jak wiecie nie trawię GW za manipulacje, lansowanie Cimo etc. Nie trawię tej mistyfikacji jaką robią media z sondażami, tej całej socjotechniki która za tym stoi. Jednak te słowa są bardzo zwięzłe i bardzo trafne. Jesteście dumni z tego poparł Kaczyńskiego, wygodnie Wam w tym towarzystwie? Wasze przemilczanie niewygodnych faktów jawnie antyliberalnych jak ten pomysł z ubezpieczeniami dla bezrobotnych,podatkami czy szerzej z całym tym socjałem którym w programie posługiwali się Kaczyńscy jest dla mnie totalną niespodzianką. Od państwa oczekuję jednego: możliwie małego wtrącania się w moje sprawy. Dziś zwycięzcą jest kandydat który gwarantuje coś dokładnie odwrotnego. Będzie więc zgrywał kanclerza w kraju który kanclerza mieć nie może, w kraju którego gospodarka i tak zależy od większych, będzie prężył muskuły, udawał chojraka i tworzył OD PODSTAW zaplecze finansowe dla swoich popleczników. Żenujące, panowie liberałowie, żenujące. Odpowiedz Link
klip-klap Re: Zwolennikom i wyborcom prezydenta... 24.10.05, 06:05 Mylisz prezydenta z sejmem. Odpowiedz Link