mariusz.102 20.07.10, 09:03 Możecie polecić serwis opla w okolicy? Znalazłem informację, że przy ulicy Ks. Marmo jest jakiś - możecie go polecić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cinek_kobylka Re: Kobyłka, Szeroka 3a 20.07.10, 17:57 Może i ten serwis na Szerokiej jest dobry , ale jest strasznie drogi. Podejrzewam ze w serwisie w Warszawie byłoby taniej ... Polecam dla ludzi z grubym portfelem. Pozatym nie informują wcześniej o cenie usługi tylko na koniec przy odbiorze zdziwko ... Dobrze że chociaż mają terminal do kart płatniczych ... Odpowiedz Link
bogiemslawiena Re: Kobyłka, Szeroka 3a 21.07.10, 12:03 Zawsze byłam krok po kroku informowana, co będzie robione, ile będzie kosztowało i czy się zgadzam. A pojęcie "drogo" to rzecz względna - to zależy czego oczekujesz. :-) Odpowiedz Link
aleocochodzi_1 Re: Serwis opla 20.07.10, 13:59 Z tego co wiem właściciel tego warsztatu kikanaście lat pracował w serwisie opla, także kompetencji i fachowości mu nie brakuje. Specjalizuje się w elektronice (naprawia pompy dieslowskie wtryskowe, które w oplach często padają). Jedynie co mi przeszkadza to to, że jest super konkretny tzn.oszczędny w słowach (mało chce mówić na temat tego co robi) a Ja lubię wiedzieć co i jak jest robione i nie jest to tylko moja opinia. Reasumując jeśli szukasz konkretnego fachowca to jak najbardziej polecam. Jego adres:www.opel-serwis.pl Odpowiedz Link
morosiarz Re: Serwis opla 25.07.18, 19:56 Nie polecam tego warsztatu. Właściciel wydaje się co prawda znającym się na rzeczy gościem, ale przy okazji niezły z niego cwaniak. Każdy, kto przyjedzie z problemem z klimatyzacją ma na starcie wysysany czynnik chłodniczy! I potem ten, kto nie jest świadomy, że powinien potem zapłacić tylko za różnicę między ilością czynnika użytego do napełnienia, a ilością odessaną początkowo, zapłaci za pełną ilość czynnika. A jak ja byłem u niego z problemem ze szczelnością klimatyzacji, to zaproponował odessanie czynnika, żeby ustalić ile go zostało i co? I powiedział, że za to płacę 70 zł!!! Zaraz zaraz proszę pana, to pan powinien MI zapłacić za odessanie mojego czynnika. Odpowiedz Link