28.12.11, 17:19
Może to się wydaje trochę zabawne ,ale mam pytanie.
Czy ktoś wie ,czy w powiecie wołomińskim można zarobić min.3tys zł netto.
Obojętnie na jakim stanowisku w jakim charakterze,począwszy od pracownika fizycznego i .......
Jeśli tak ,to proszę o info
Obserwuj wątek
    • ciekawy1980 Re: praca 29.12.11, 17:27
      pewnie że tak! przy ul. Żołnierskiej stoją Panie które tyle pewnie i tyle "wyciągają" :) tylko trzeba sprawdzić czy mają jakiś wolny wakat. ( jakie pytanie taka odpowiedź )
    • aklybok Re: praca 31.12.11, 07:42
      Z tego co wiem to w powiecie wołominskim ciężko o takie pieniądze..." po mojej rodzinie słysze", że przeciętna pensja to 1800 - 2200... szwagier pracuje fizycznie w Wawie ma 2000 i tysiąc do ręki w kopercie...ale to w Wawie... pozdrawiam... (acha i jak dla mnie to pytanie całkiem sensowne nie wiem dlaczego cwel się Ciebie przyczepił...- może sam korzysta z ulicy żołnierskiej ... ) pozdrawiam.
      • gucio327 Re: praca 31.12.11, 08:36
        Cwel się przyczepił,bo ten podgatunek tak już ma .
        Dzięki za info jeśli chodzi o zarobki
        Ale nasuwa się pytanie :jak wszyscy mieszkańcy dają sobie radę we współczesnym życiu.Większość mieszkańców Kobyłki i okolic ,posiada mieszkania zakupione na kredyty hipoteczne,dochodzą koszty utrzymania mieszkania ,zakładamy ,że jesteśmy normalną rodziną i mamy dziecko lub dzieci ,czyli to też są duże koszty koszty.Zastanawiam się jak wszyscy dają sobie radę ,jeżeli przeciętna pensja to 1800 - 2200zł = ok 4 tys.zł na małżeństwo.Coś tu nie gra ,czysta matematyka nie pozwala nam na przeżycie miesiąca.Co nasi politycy na to ?Czy my się utrzymujemy głównie ze złodziejstwa z przekrętów ?!!!!!
        • cotelle24 Re: praca 31.12.11, 10:11
          Tak by było gdyby każdy mieszkaniec Kobyłki pracował w powiecie. Ale prawda jest taka że polowa jak nie więcej młodych ludzi pracuje w Warszawie.

W Kobyłce pozostają te osoby które mają dzieci i chcą być bliżej aby odebrać je wcześniej ze szkoły/przedszkola.

Z tego co sie orientuję osoby wykańczające mieszkania moga zarobić ale to trzeba się na tym dobrze znać. W Kobylce i okolicach buduje się dużo nowych mieszkań i korzystaja z usług fachowców.

Kiedyś usłyszałam że osoba zajmująca się wywozem szamba nieźle zarabia. Nie wiem jak jest teraz kiedy coraz więcej osób podłącza się do kanalizacji.

I kłaniają się też usługi typu fryzjer, manikurzystka. Jeśli masz dobry punkt i stałych klientów którzy dodatkowo przyprowadzają nowych to masz zarobek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka