Gość: ea IP: *.netwave.pl 02.12.09, 20:49 www.prawica.net/node/9118 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: boa Pederasta Roman Dmowski. IP: *.chello.pl 02.12.09, 22:44 Wolę luteranizma od homoseksualizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmicic Debil uczył kretyna, a sam mądry jak idiota... IP: *.chello.pl 04.12.09, 00:28 Najbardziej ubawiła mnie JEDNA rzecz - pod bzdurnym tekstem jakiegoś szaleńca, podpisującego się Jan Bodakowski (zerowa znajomość reguł pisowni polskiej: 'kościół' małą literą, 'masonerie' zamiast 'masonerię', braki przecinków przed zaimkami wprowadzającymi zdanie podrzędne itp.) w dobrych dwóch dziesiątkach komentarzy NIKT nie zwrócił uwagi, że chory autor pomylił ...Kościół Ewangelicko- Augsburski (=luterański) z Kościołem Ewangelicko-Reformowanym (=kalwińskim). Takich to mamy "histeryków" od siedmiu boleści... Nb. nawet gdyby uznać, że ok. 1900 r. Kościół Ewangelicko-Augsburski mógł się kojarzyć z Niemcami, to warto przypomnieć, że z kolei członkami Kościoła Ewangelicko-Reformowanego, wywodzącego się z reformacji genewskiej, a nie wittenberskiej, byli przed 1900 rokiem tak znani Szwajcarzy jak Mikołaj Rej z Nagłowic i Stefan Żeromski - więc tezy o proniemieckości Piłsudskiego, wyrażonej jakoby przezeń także w opcji religijnej, upadają... Trzeba Go uznać za kryptoszwajcara, agenta wywiadu genewskiego, członka wszechświatowego spisku kalwinistów, żydów i socjałów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boa Re: Pederasta Roman Dmowski. IP: *.chello.pl 04.12.09, 12:21 Gość portalu: kmicic napisał(a): > Najbardziej ubawiła mnie JEDNA rzecz - pod bzdurnym tekstem jakiegoś > szaleńca, podpisującego się Jan Bodakowski (zerowa znajomość reguł > pisowni polskiej: 'kościół' małą literą, 'masonerie' > zamiast 'masonerię', braki przecinków przed zaimkami wprowadzającymi > zdanie podrzędne itp.) w dobrych dwóch dziesiątkach komentarzy NIKT > nie zwrócił uwagi, że chory autor pomylił ...Kościół Ewangelicko- > Augsburski (=luterański) z Kościołem Ewangelicko-Reformowanym > (=kalwińskim). Takich to mamy "histeryków" od siedmiu boleści... Nb. > nawet gdyby uznać, że ok. 1900 r. Kościół Ewangelicko-Augsburski > mógł się kojarzyć z Niemcami, to warto przypomnieć, że z kolei > członkami Kościoła Ewangelicko-Reformowanego, wywodzącego się z > reformacji genewskiej, a nie wittenberskiej, byli przed 1900 rokiem > tak znani Szwajcarzy jak Mikołaj Rej z Nagłowic i Stefan Żeromski - > więc tezy o proniemieckości Piłsudskiego, wyrażonej jakoby przezeń > także w opcji religijnej, upadają... Trzeba Go uznać za > kryptoszwajcara, agenta wywiadu genewskiego, członka > wszechświatowego spisku kalwinistów, żydów i socjałów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmicic Do milczka IP: *.chello.pl 04.12.09, 17:27 Czy można wiedzieć, co chcesz powiedzieć? Bo na razie tylko cytujesz cudze wypowiedzi, w dodatku bez związku z Dmowskim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boa Re: Pederasta Roman Dmowski. IP: *.chello.pl 04.12.09, 21:34 Gość portalu: kmicic napisał(a): > Czy można wiedzieć, co chcesz powiedzieć? Bo na razie tylko cytujesz > cudze wypowiedzi, w dodatku bez związku z Dmowskim... Roman całował jak natchniony ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmicic Wiesz, jak się nazywa twoje zboczenie? IP: *.chello.pl 05.12.09, 02:16 Voyeryzm. Gość portalu: boa napisał(a): > Roman całował jak natchniony ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boa Re: Pederasta Roman Dmowski. IP: *.chello.pl 05.12.09, 10:25 Twoje zboczenie to koprofagia, a voyeryzmem się brzydzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmicic Do niekonsekwentnego voyerysty IP: *.chello.pl 05.12.09, 12:27 Gość portalu: boa napisał(a): > Twoje zboczenie to koprofagia, a voyeryzmem się brzydzę. Jeżeli się brzydzisz voyeryzmem, to po co piszesz, jak całował Dmowski? Dlaczego bez przerwy zajmujesz się cudzą seksualnością (pederasta, korpofagia)? Masz jakąś obsesję na tym punkcie? I skąd wziąłeś koprofagię - nie chwaliłem się na tym forum moją dietą, więc równie dobrze mogę być wegetarianinem albo ludożercą... Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Pederastia Dmowskiego to jego sprawa i jego 06.12.09, 10:20 kochanków. Czy teraz z ONR też dominującym zboczeniem jest homo ? Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Wiesz, jak się nazywa twoje zboczenie? 19.12.09, 22:45 Gość portalu: kmicic napisał(a): > Voyeryzm. > > > Gość portalu: boa napisał(a): > > > Roman całował jak natchniony ! Każdy narodowiec to homo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Naradowiecki Re: Pederasta Roman Dmowski. IP: *.chello.pl 10.01.10, 18:02 Ale pałę miał jak ... !!! Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: Luteranin Piłsudski 11.01.10, 20:49 Jedyna Polak co ja respektuje podobny to mojego Dowdca Genrala Szarona. Marszalek powiedzial raz do mojego wojka Szymona " Jedzcie do Palestyny i wybudujcie swoje panstwo nad Jordanem, z tymi glupkami (polacy) szkoda czasu", wujek wyjchal i wybudowal Erec Israel i Ministerstwo Prcy w Jerozolimie. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Faktycznie Roman Dmowski miał... ? 05.04.10, 19:12 Gość portalu: Naradowiecki napisał(a): > Ale pałę miał jak ... !!! Hm. No to Jarek K. by się ucieszył. Odpowiedz Link Zgłoś