lled 03.08.11, 17:37 Czy moze ktos polecic ksiazki o historii wymiany Marki Polskiej na Zlotowke? Wydaje mi sie ze Grabowski odegral wazna role podczas tej dewaluacji(?). Czy sa jakies ksiazki ktore odnosza sie wylacznie do tamtego okresu? Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bigda1 Re: Marka/Zlotowka w PL 05.08.11, 11:06 lled napisał: > Czy moze ktos polecic ksiazki o historii wymiany Marki Polskiej na Zlotowke? Wy > daje mi sie ze Grabowski odegral wazna role podczas tej dewaluacji(?). Czy sa j > akies ksiazki ktore odnosza sie wylacznie do tamtego okresu? > > Dziekuje Może, by mniej się kompromitować, zacznij od informacji podstawowych, choćby z Wiki: pl.wikipedia.org/wiki/W%C5%82adys%C5%82aw_Grabski pl.wikipedia.org/wiki/Reforma_walutowa_W%C5%82adys%C5%82awa_Grabskiego Później zajrzyj do biblioteki. Jeśli nie wiesz co to, puść w google ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: Marka/Zlotowka w PL 05.08.11, 15:06 Wpisywalem Grabowski i dlatego nic mi nie wychodzilo na google. Dlatego tutaj sie zapytalem. Odpowiedz Link Zgłoś