piotrbroker 02.11.06, 22:30 Witam! Może wspólnie byśmy wymienili się linkami for? Moje, poświęcone archeologi: www.archeologia.glt.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witekjs Re: Witam forum Historicum;] 02.11.06, 23:05 Cieszę się, że do nas trafiłeś. Oczywiste jest, że wszystkie linki w naszym, prrzecież nieprofesjonalnym Forum, zamieszczone są po to, aby inni mogli je "brać" :) Myślę, że nie tylko mnie, ale założycielowi tego Forum będzie przyjemnie jeśli, podobnie jak my przyjaciele historii tu zajrzą i coś ciekawego tu znajdą. Wygaje mi się,że wielu z nas "buszuje" w różnych, nie tylko polskich linkach. Pozdrawiam i do spotkania. Witek Odpowiedz Link Zgłoś
piotrbroker Re: Witam forum Historicum;] 08.11.06, 22:44 Nie wiem czy trafiłem do admina... Więc wspólna mała współpraca linkowa może zaistnieć? Odpowiedz Link Zgłoś
redykolek Re: Witam forum Historicum;] 09.11.06, 18:00 Witam. Jak najbardziej współpraca może zaistnieć. :) Proponuję wzajemne założenie działu "Zaprzyjaźnione fora" z linkami do nich. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrbroker Re: Witam forum Historicum;] 09.11.06, 22:53 Zrobione:] i pozdrawiam miłośników ,,archeologi napisanej" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś