Dodaj do ulubionych

turnus logopedyczny

03.06.10, 22:51
osobom zainteresowanym polecam turnus dla dzieci z opóźnieniem mowy z rodzicami. Sam uczęszczam do tej Pani Doktor. Jestem bardzo zadowolony. Osoba jest bardzo doświadczona i zaangażowana w pracę z dziećmi. Polecam sam sprawdź: www.wypoczynek.limanowa.pl Pozdrawiam, Andrzej :)
Obserwuj wątek
    • mamusia1999 Re: turnus logopedyczny 05.06.10, 14:47
      tej lekarki nie znam ale moge potwierdzic, ze postepy po zmasowanym
      turnusie sa natychmaist widoczne, i wieksze niz po adekwatnej
      liczbie cotygniowych posiedzen. my od 2 lat odbywamy tygodniowe
      turnusy logo+SI (w D) u p. Gabriele Iven
      • szalicja Re: turnus logopedyczny 06.06.10, 19:08
        A jaką metodą ta pani pracuje? Chodzi mi o tą od autora wątku. Na stronie jest
        marna ilość informacji. Brak ilości godzin, metody pracy, planu dnia, warunków
        zakwaterowania. Trochę marna reklama, ta strona ;-(
        • andrzejkalemba Re: turnus logopedyczny 06.06.10, 21:10
          Uczęszczam z synem do tej Pani doktor ponad rok i bardzo jestem zadowolony z
          wyników. Poproszę ją jutro o umieszczenie większej ilości informacji o turnusie
          na stronie.
      • andrzejkalemba Re: turnus logopedyczny 06.06.10, 21:43
        O Pani Lucynie można przeczytać na stronie jej Gabinetu, poniżej cytuje:
        Lucyna Mikosza - ukończyła studia wyższe magisterskie na Wydziale Filozoficzno Historycznym Uniwersytetu Jagielońskiego w Krakowie w zakresie psychologii i studia podyplomowe z logopedii na Akademii Pedagogicznej w Krakowie. Posiada kwalifikacje terapeuty EEG Biofeedback I i II stopnia. Współautorka książki "Afa Skala Jak badamy mowę dziecka afatycznego". Prowadzi szkolenia z zakresu potrzeb edukacyjnych uczniów dysfunkcyjnych. Jest doświadczonym psychologiem i logopedą, posiada prawie 30 letnią praktykę w/w specjalnościach.
        • szalicja Re: turnus logopedyczny 07.06.10, 09:49
          Andrzeju, naprawdę byłoby super, gdyby ta Pani umieściła więcej szczegółów.
          Byłabym może zainteresowana tym terminem sierpniowym, kto wie... akurat mam
          urlop. Przede wszystkim jaka metoda, jaki wymiar godzin, czy po za tym są
          jeszcze jakieś inne formy terapii i jeśli tak to w jakim wymiarze. Ważne są też
          warunki zakwaterowania, jakieś zdjęcia. No i chyba to tyle...
          • szalicja Re: turnus logopedyczny 07.06.10, 09:50
            O, widzę, że już są te informacje ;-D
            • andrzejkalemba Re: turnus logopedyczny 08.06.10, 23:39
              Przybyło sporo informacji. Są też zdjęcia.
          • andrzejkalemba Re: turnus logopedyczny 07.06.10, 14:15
            Zdjęcia podobno będą wieczór.
    • anna.kaiskelo Re: turnus logopedyczny 11.06.10, 22:20
      Bardzo ciekawa propozycja wyjazdu. Mam 4 letniego syna z problemami w rozwoju mowy. Taki wyjazd rzeczywiście mógłby bardzo mu pomóc, a dodatkowo, tak jak widziałam to na stronie, piękna okolica. Czy ktoś ma takie doświadczenia?
      • barbuka Re: turnus logopedyczny 18.06.10, 22:21
        Ta forma terapii rzeczywiście się sprawdza! Mam doświadczenia z moją córką, która korzystała z takich wyjazdów i naprawdę byliśmy zaskoczeni postępami. Polecam.
        • andrzejkalemba Re: turnus logopedyczny 24.06.10, 22:57
          Warto zwrócić uwagę, że zapisy są do 11 lipca i ilość miejsc jest ograniczona.
          Polecam zainteresowanym osobą już teraz się zapisać.
          • bucia34 Re: turnus logopedyczny 06.07.10, 12:36
            Zapisałam się na ten termin sierpniowy.
            Czy ktoś jeszcze jedzie???
            Pozdrawiam
            Aga
            • uczula Bucia :) 01.08.10, 12:45
              Napisz, po powrocie, jak bylo :)
              my sie wtym roku nie zalapiemy (a szkoda, bo nie wiadomo, jak bedzie
              w przyszlym roku z urlopem)
              moze w przyszlym roku sie uda...zobaczymy.
              • andrzejkalemba Re: Bucia :) 29.03.11, 22:48
                W tym roku także będzie turnus a nawet dwa.
                la zainteresowanych link: www.turnusy.limanowa.pl/

Pozdrawiam,
                ---
                Andrzej Kalemba
    • mamka22 Czy ktoś był w zeszłym roku????????????????? 30.03.11, 09:54
      Proszę o opinie jeśli ktoś był w zeszłym roku.
      • ninaspi Re: Czy ktoś był w zeszłym roku????????????????? 17.05.11, 20:11
        Również proszę o opinie
    • tajna34 Re: turnus logopedyczny 01.05.13, 16:34
      My zapisaliśmy się na turnus do Edulogos. Ciekawy, obszerny program i różni specjaliści np. psycholog, pedagog specjalny i oczywiście logopedka. Oprócz zajęć dla dzieci, terapeuci mają być dostępni dla rodziców wieczorkiem.
      Jedziemy w sierpniu. Podzielę się wrażeniami po powrocie.

Mama Gutka:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka