Dodaj do ulubionych

dobry logopeda Kraków

02.10.13, 09:01
witam,
szukam dobrego, doswiadczonego logopedy z Krakowa dla mojego 3,3 letniego synka najprawdopodobniej jest to proste opoznienie mowy lub afazja ( jak do tej pory nikt nie daje ostatecznej diagnozy ale sklaniaja sie ku SOM) Mowa jest bardzo opozniona,, synek duzo powtarza ale 90% nieprawidlowo, przekreca...
Obserwuj wątek
    • ania.moc Re: dobry logopeda Kraków 03.11.13, 08:53
      Pani Olga Sowa - jest logopeda i neurologopeda - świetne podejście do dzieci - pracuje z moim dzieckiem i duże doświadczenie - robi trafne diagnozy i pracuje też z dziećmi mocno zaburzonymi
      • gato.domestico Re: dobry logopeda Kraków 14.12.13, 11:58
        a czy moge prosic jakies namiary na nia?www lub adres/nr telefonu?
        • logopeda_krakow Re: dobry logopeda Kraków 24.09.14, 21:08
          Polecam dobrego logopedę: www.logopeda-krakow.com.pl
          iła atmosfera, przyjazne terminy, dobre ceny.
          • kristin5 Re: dobry logopeda Kraków 29.06.15, 13:45
            Polecam gabinet Pani Elżbiety Szpiech (posiada specjalizację neurologopedy)
            tel 500169041
            www.pracowniamowy.com.pl
            • krakowianka481 Re: dobry logopeda Kraków 23.07.15, 17:24
              ja polecam też Panią Joasię. Ma gabinet na Dąbiu tel. 509 027 893
            • krakowianka481 Re: dobry logopeda Kraków 23.07.15, 17:29
              polecam panią Joasię K. Ma gabinet na Dąbiu. tel. 509 027 893
    • ew.a123 Re: dobry logopeda Kraków 28.04.14, 13:49
      Ja polecam gabinet pani Natalii Jabłońskiej, na ul. galla bodajże ( znajdziecie w necie kontakt i stronę www bo nie chce na forum peplać,), pracują tam jeszcze dwie panie. Profesjonalnie, super podejści e do mojego dziecka. Po pierwszej wizycie byłam w szoku jak można fajnie z dziecmi pracować bo po wizytach u innych pseudologopedów moj syn miał histerię za każdym razem jak miał siąść do ćwiczeń. Naprawdę szczerze polecam wszystkim mamom, a co najważniejsze cenowo super!!
      • srebrny.pantofelek Re: dobry logopeda Kraków 08.05.14, 23:00
        cenowo super? to znaczy jak?
      • iwona1152 Re: dobry logopeda Kraków 16.09.14, 19:30
        Polecam gabinet logopedyczny Żuczek. Pracuje tam pani Aneta, która prowadziła terapię mojego syna. Ma super podejście do dziecka i jest skuteczna. Terapia jest przemyślana i daje efekt. Pani Aneta ceni sobie współpracę z rodzicami, co dla nas było dużym plusem. Zawsze po zajęciach daje materiały do ćwiczeń w domu. Cena jest atrakcyjna, jak na prywatny gabinet, 50 zł za 60 minut intensywnej pracy. Gabinet jest na ulicy Bogusławskiego 5.
    • marlee001 Re: dobry logopeda Kraków 30.09.14, 11:20
      Ja polecam Gabinet AGAJA - specjalizują się w opóźnieniach mowy. 11 października będą odbywać się bezpłatne diagnozy logopedyczne - warto przyjść, skonsultować się i porozmawiać. Diagnozy będą odbywać się w Krakowie, przy ul. Gardowskiego 31. Więcej szczegółów na www.agaja.pl lub na Facebooku.
      • karolapodgorze Re: dobry logopeda Kraków 16.08.16, 23:09
        Polecam gabinet logopedyczny Salon Mowy. Gabinet znajduje się w Krakowie, w dzielnicy Podgórze, przy ul. Wielickiej. Cena jest niewygórowana a jakość usług bardzo dobra.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka