mela2 Re: Plebiscyt;-) 28.02.02, 12:55 chce oddac swoj glos: kobieta - sylwia, facet - cop_z_papuzka mela! Odpowiedz Link Zgłoś
staro Re: Plebiscyt;-) 28.02.02, 13:42 uhh... jakie tu odwdzięczanie się panuje.... ojjj.... A ja nadal trwam w postanowieniu nienominowania, heheh :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sija Re: Plebiscyt;-) IP: *.tkb.pl / 10.1.70.* 28.02.02, 16:59 :-))) ok ja głosuję za Krzykosem i Magusią:-) czyli moją fufką:-) nie znam się na flirtowaniu wiec i moje typowanie może błeedne być:-))))) ale chyba... na swój sposób jest szansa że mam rację:-) ihihihih a może się mylę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinokio- Re: Plebiscyt;-) IP: *.dip.t-dialin.net 28.02.02, 17:55 (wiem, ze zdania nie zaczyna sie od "wiec") ........a wiec:-))))))) fajna zabawa, Copniak nie bede sie slinic bo mi slinka tylko na wspomnienie kochanego Bleiddwena leci:_) i "kcem" powiedziec (w domysle napisac), ze nie ma to jak Bleiddwen, niniejszym jego kandydature zglaszam, proszac jednoczesnie by zadna dama tego nie popierala bo zazdrosna bede:_) Wasza ....Pinokio-de Odpowiedz Link Zgłoś
katja Re: Plebiscyt;-) 28.02.02, 19:12 Chcialabym oddac glos na "Lew", nieszczesliwy, zakochany Lew, wiecznie szukajacy swojej pani. I na " Andy" bywa czesto w piatki, soboty, powciagliwy, ale iskry az leca od niego, gdy rozmawia na privie. Wow! Odpowiedz Link Zgłoś
pwrzes Re: Plebiscyt;-) 01.03.02, 08:25 No coz to moze i moja pora nominacji, nie wiem ile mozna by nominowac osob < pewnie caly czat nadaje sie do nominowania;-))) > Ale niniejszym nominuje: sugar_cube :-))) Pozdrawiam serdecznie Mors Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: Plebiscyt;-) 01.03.02, 10:24 No to już i na moją nominację pora. Na razie pierwszą hihihi Za zasługi dla ożywiania ducha czatwego (niewinnego) flirciku! Uwaga, uwaga! (fanfary) (umpa, umpa) Fran!!! :-)))))) pzdr non Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fran Re: Plebiscyt;-) IP: 212.244.188.* 01.03.02, 10:44 Uffffffffff Czekalam, czekalam i sie doczekalam. Cierpliwosc poplaca;) Maniek - a Ty? Co sie tak ociagasz? Obiecales, dziadu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agula Re: Plebiscyt;-) IP: *.prozy.silesianet.pl 01.03.02, 10:57 widze ze plebiscyt wzbudzil wielkie zainteresowanie:)))) wiec i ja sie dlacze.... mam kilka glosow:))) jednak na moiano najwiekszego czatowego flirciaza zasluguje jakon, no i oczywiscie chlorek, a oprocz nich to gepard, cypis kochany,jj i to chyba juz wszystko pozdrowienia. agulka Odpowiedz Link Zgłoś
plebiscyt Aktualna lista nominowanych ;-) 01.03.02, 11:39 Witamy po przerwie, witamy ;-))) Oto aktualna lista nominowanych, coraz bardziej sie wydluza , czyzby caly czat mialby byc nominowany ? ;-))) k2, kate1, Rybka, mycha_, copniack, nonstop, Maggie, roy, laura, ika, mela, tigr, Tubisia, gosia123, ana, cypisek, zeb, Minotaur, gepard, slodzik, wkamil, shaft, staro, Aska01, ewelinka, oli, wojtek31, kowal, skancar1, Bloody, Mors, Jacek-Jacenty, Trinka, omega, krzykos, otreb, dj i pinokio-de,alan2,Sylwia, cop_z_papuzka, magu$, Bleiddwen, Lew, Andy, sugar_cube, franciszka, jakon, chlorek ;-))) Pozdrawiamy ;-))) komisja plebiscytowa <podpisy nieczytelne> ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: copniack Z papuga czy bez - tez copniack IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.02, 15:31 plebiscyt napisał(a): > Witamy po przerwie, witamy ;-))) > Oto aktualna lista nominowanych, coraz bardziej sie wydluza , czyzby caly czat > mialby byc nominowany ? ;-))) > > k2, kate1, Rybka, mycha_, copniack, nonstop, Maggie, roy, laura, ika, mela, > tigr, Tubisia, gosia123, ana, cypisek, zeb, Minotaur, gepard, slodzik, wkamil, > shaft, staro, Aska01, ewelinka, oli, wojtek31, kowal, skancar1, Bloody, Mors, > Jacek-Jacenty, Trinka, omega, krzykos, otreb, dj i pinokio-de,alan2,Sylwia, > cop_z_papuzka, magu$, Bleiddwen, Lew, Andy, sugar_cube, franciszka, jakon, > chlorek ;-))) > > Pozdrawiamy ;-))) > > komisja plebiscytowa > <podpisy nieczytelne> ;-))) HEJJJJJ!!!!!!!! WYPRASZAM SOBIE!!!!! Copniack i cop.z.papuzka to te same osoby pragne zauwazyc.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glock1 Hie, Hie Mnie tam nie ma;) IP: 212.182.116.* 10.03.02, 08:25 Dzięki, że na mnie nie głosowaliście, chiba bym umarł:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alan2 Re: Plebiscyt;-) IP: *.netinfo.pl 01.03.02, 12:20 Hejka :))))) chciałem się zrewanżować uroczej Pani Sylwii za nominację - nominuję ją na flirciarę:))))) Flirciarz? Nie ma większego niż Kriss alan2 Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzata123 Re: Plebiscyt;-) 06.03.02, 16:12 Chciałam powiedfzieć że zgadzam się z tobą w zupełności Krisek urwisek to jest największy flirciarz tego czatu. to znowu ja gosia123 hihihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alan2 Re: Plebiscyt;-) IP: *.netinfo.pl 01.03.02, 12:21 w uzupełnieniu ( mam nadzieję , że mogę drugi raz oddać głos ) nie mogę pominąć mojej uroczej małżonki - rzeczywistej i wirtualnej - a więc - Nikita70 !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bloody Re: Plebiscyt;-) IP: *.zep.com.pl 01.03.02, 12:45 Zamiast urzadzac plebiscyty proponowalbym jakis konkurs mokrego podkoszulka albo tez ogolnie jakies wybory najbardziej hm nazwijmy to atrakcyjnych ( * Y * ) to zdecydowanie ciekawsze :). Pozdrawiam Bloody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fran Re: Plebiscyt;-) IP: 212.244.188.* 01.03.02, 12:57 W kategorii zyzki nie startuje - juz Ty wiesz dobrze Bloody dlaczego:) Poza tym - w zyzkach to tradycyjnie Maggie powinna wiesc prym. Pozdrawiam Cie Maggie, cipencjo kochana;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kvak Kolejne głosy :) IP: *.pw.edu.pl 01.03.02, 12:55 To ja jeszcze pozwole sobie dodać do listy: zakatarzoną :)) makabre:))) Avalancha :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skancar1 Re: Kolejne głosy :) IP: *.decyst.com.pl 01.03.02, 13:25 alan !!!!! nareszcie sie doczekalem nominacji nikity ... ja chcialem juz dawno to zrobic ale stwierdzilem, ze to TY powinienes zrobic, wiec .... BRAWO :))))) hi hi hi ... pozdrwaiam wszystkich nominowanych .... buziaczki :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alan2 Re: Kolejne głosy :) IP: *.netinfo.pl 01.03.02, 13:29 Skanik!!!!!!!!!!! dowiedziałem się niedawno o plebiscycie , ale zareagowałem najszybciej jak umiałem. Dzięki serdeczne dla ciebie że Nikita jest tak bliska obie ;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mors Re: Kolejne głosy :) IP: 217.11.129.* 01.03.02, 14:22 hm to ja jeszcze nominuje Aglaje, sije, Kvaka co czesto lata ;-)) Pozdrawiam Mors Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kvak Re: Plebiscyt;-) IP: *.pw.edu.pl 01.03.02, 13:58 oooo sobie jeszcze przypomniałem......nominuje jeszcze Agłaje :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sija Re: Plebiscyt;-) IP: *.tkb.pl / 10.1.70.* 01.03.02, 14:32 skoro można nominowac do woli... to ja nominuję : niesam, kvak, mors, nonstop, słodzik, senka, hera, itsme - :-))))))) a co:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sija no i jeszcze IP: *.tkb.pl / 10.1.70.* 01.03.02, 14:43 aha: rachelka, bbeti, bloody, acro, roy, trinka, adso, ozz, kosa, :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbeti Re: no i jeszcze IP: *.krosno-podwale.sdi.tpnet.pl 01.03.02, 14:56 ocvzywiście jak obiecałaś tak i dotrzymałas słowa eh sijuś:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k2 Re: Plebiscyt;-) IP: *.atol.com.pl 01.03.02, 17:35 dziekuje za nominacje ale przekazcie to na kogos innego pa i zegnam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzyt Re: Plebiscyt;-) IP: 80.48.251.* 05.03.02, 09:57 Cześć K2 - skromniś, czy zadziorniś ??? przekonaj mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alan2 Re: Plebiscyt;-)Nominacje IP: *.netinfo.pl 01.03.02, 15:40 Hej ! Czy to czasem nie są nominacje do opuszczenia?????? Czata wielkiego brata?????????? hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fred Re: Plebiscyt;-)Nominacje IP: *.wawpas.ext.ids.pl 01.03.02, 17:24 Nominacje,Nominacje,nominacje!!! a kto wygra te nominacje,mhhh no cóz to tajemnica gazety, ja jednak wieze że nie bedzie źle ewiwa nominanci ole!!!!!!! Nonstopik i Tubisia tak,tak ta dwójka jest dla mnie 100% faworytami. Głosujcie na nich:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Plebiscyt;-) IP: 195.164.212.* 02.03.02, 09:12 A ja głosuję na pewnego ktosia, co ma mnie gdzieś i widzi tylko Tą jedną co też jest nominowana, trzeba przyznać,że laska jest.Niech ten mój ktoś tak jej nie reklamuje bo Ci ja ukradną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on:-( Re: Plebiscyt;-) IP: 195.164.212.* 02.03.02, 09:33 No ja przeczytałem wszystkie nominacje, dla mnie jest jedna faworytka- Tubi.Malutka,śliczna,kochaniutka....warto było jechać do niej te 500 km ech jak sobie przypomnę... no jeszcze może oprócz gadek na privie zaposi mnie za tę nominację do siebie.Pani Tubisiu liczę na to.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: copniack Re: Plebiscyt;-) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.02, 01:56 Ja nominuje obca za nauki francuskiego na privie... Niesamowita nauczycielka, serio... Potrafi wytlumaczyc WSZYSTKO nawet najwiekszemu tumanowi (jak ja). nie denerwuj sie i odloz te miotle...:)))) cop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Plebiscyt;-) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 03.03.02, 12:03 Delfinek vel Cypis oczywiście :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
plebiscyt Aktualna lista nominowanych ;-))) 03.03.02, 12:56 Witamy witamy, to jeszcze tydzien na zglaszanie kandydatow :-)) O to aktualna lista nominowanych: <kolejnosc jak zwykle wedlug naplywania nominacji> k2, kate1, Rybka, mycha_, copniack, nonstop, Maggie, roy, laura, ika, mela, tigr, Tubisia, gosia123, ana, cypisek, zeb, Minotaur, gepard, slodzik, wkamil, shaft, staro, Aska01, ewelinka, oli, wojtek31, kowal, skancar1, Bloody, Mors, Jacek-Jacenty, Trinka, omega, krzykos, otreb, dj i pinokio-de,alan2,Sylwia, magu$, Bleiddwen, Lew, Andy, sugar_cube, franciszka, jakon, Kriss, nikita70, zalatarzona, makabra, Avalancha, Aglaja, sija, Kvak, niesam, senka, hera, itsme, rachelka, bbeti, acropolis, obca, adso, ozz, kosa chlorek ;-))) Pozdrawiamy ;-))) komisja plebiscytowa Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: Aktualna lista nominowanych ;-))) 03.03.02, 13:13 A gdzie fonfa????Ta jest absolutnym numerem 1....robi tylko nadzieje..flitruje z kazdym..-:))) moja absolutna faworytka na najwieksza flirciare netu-:)) lew_ Odpowiedz Link Zgłoś
plebiscyt Aktualna lista nominowanych ;-))) 03.03.02, 13:20 Witamy witamy, to jeszcze tydzien na zglaszanie kandydatow :-)) O to aktualna lista nominowanych: <kolejnosc jak zwykle wedlug naplywania nominacji> k2, kate1, Rybka, mycha_, copniack, nonstop, Maggie, roy, laura, ika, mela, tigr, Tubisia, gosia123, ana, cypisek, zeb, Minotaur, gepard, slodzik, wkamil, shaft, staro, Aska01, ewelinka, oli, wojtek31, kowal, skancar1, Bloody, Mors, Jacek-Jacenty, Trinka, omega, krzykos, otreb, dj i pinokio-de,alan2,Sylwia, magu$, Bleiddwen, Lew, Andy, sugar_cube, franciszka, jakon, Kriss, nikita70, zalatarzona, makabra, Avalancha, Aglaja, sija, Kvak, niesam, senka, hera, itsme, rachelka, bbeti, acropolis, obca, adso, ozz, kosa, fonfee, chlorek ;-))) Pozdrawiamy ;-))) komisja plebiscytowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: copniack Re: Aktualna lista nominowanych ;-))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.02, 13:40 Ech, ludzie - zajebisty zart (przepraszam;)) - czy to juz caly czat jest nominowany? Nie?? Moj Boze, zaiste tragedia. Szybko, szybko - trzeba dorzucic jeszcze te kilka osob, bedzie piekny komplet. Wiec jak to jest? Ach, naiwne pytanie - nie spodziewam sie odpowiedzi... Wszystkim wiadomo, ze cierpie na manie przesladowcza, wiec wybaczcie, ale innych pomyslow nie mam: 1. Ten caly "plebiscyt" wymyslila grupa studentow psychologii, ktorzy swietnie sie bawia naszym kosztem.:) 2. Wszystko to jest pomyslem copniacka - coz, maniak nie ufa tez sobie...:) 3. Hmmmm, wymyslamy nowe teorie spiskowe czy moze juz macie ochote ochote zbojkotowac ten pomysl?:) Daj Boze... cop Odpowiedz Link Zgłoś
royroyroy sugestia dla komisji 03.03.02, 14:26 wyglada na to ze wszyscy na czacie beda niedlugo nominowani...czyli jezeli kazdy zaglosuje na siebie to wszyscy zajma pierwsze miejsce egzekfo;-)...tylko czy szanowna komisje stac na nagrodzenie tylu zwyciazcow?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_ Re: sugestia dla komisji 03.03.02, 16:28 Roy:-))) Jeszcze trochę osób do nominacji zostało :-)))))))))) (np.ja:-))))). Trochę czasu zajmie, zanim nominuje się wszystkich :-)) Chyba, że można nominować hurtowo? pzd mag_ Odpowiedz Link Zgłoś
smak.swiezych.malin aktualizacja 03.03.02, 20:09 kolejnosc przypadkowa: Adso-jeden jego usmiech potrafi uleczyc wszystkie troski(sprawdzone)-no ale Adsa juz ktos nominowal... Krzykos-bo tak uroczo jest niesmialy;))) Rowerzysta-JEDYNY mezczyzna,ktory odpowiada zawsze i na kazdy list;)))) ...i czy wszyscy juz tu zapomnieli calkiem o boskim(czy tez bosym...) choleryku???-niniejszym przypominam-dopisac prosze do listy dwoch powyzszych kandydatow;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: copniack Re: aktualizacja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.02, 20:50 smak.swiezych.malin napisał(a): > kolejnosc przypadkowa: > Adso-jeden jego usmiech potrafi uleczyc wszystkie troski(sprawdzone)-no ale > Adsa juz ktos nominowal... > Krzykos-bo tak uroczo jest niesmialy;))) > Rowerzysta-JEDYNY mezczyzna,ktory odpowiada zawsze i na kazdy list;)))) > ...i czy wszyscy juz tu zapomnieli calkiem o boskim(czy tez bosym...) > choleryku???-niniejszym przypominam-dopisac prosze do listy dwoch powyzszych > kandydatow;))) Wypraszam sobie!!!! Ja tez odpowiadam na KAZDY list!:-))))))))))) heh... co za emocje... siegnely juz zenitu czy ktos nas czyms jeszcze zaskoczy?:- ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k2 Re: aktualizacja IP: *.atol.com.pl 03.03.02, 23:51 nie bierzcie mnie pod uwage w tym burdelu dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
laura_lena Re: aktualizacja 04.03.02, 09:23 k2,chociaż raz na jakiś czas zanim coś napiszesz- pomyśl. To taka mała dygresja, która w sumie może ci tylko pomóc:). A tak apropo jeśli ten plebiscyt, a co sie z tym wiąże i ten czat jest w twoim mniemaniu burdelem, to przenieś się ze swoimi nader dziwnymi teoriami gdzie indziej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek.k Re: aktualizacja IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 04.03.02, 11:50 najmilszym flirciarzem na czaie moim skromnym zdaniem jest tubusia, kochana, fascynująca, niezwykła kobieta, choć ja biedny nie mam u niej szans , ale i tak bedę Cie skrycie kochał, pozdrowienia. cichy wielbiciel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Re: aktualizacja IP: *.wawpas.ext.ids.pl 04.03.02, 16:08 Mhh, kiedys wysunołem kandydature TUBISI, teraz im czesciej zagladam na plebiscyt ,oczy przecieram ze zdumienia, w niedalekim czasie ,chyba zapanowała choroba ,jakis wirus Tubisiomania:))Od jakiegos czasu nasza kochana TUBI ma coraz wiecej zwolenników oczywiscie wssród panów:)). Cieszy mnie to ponieważ przez ten plebiscyt (zabawe!!) mozna zauwazyć która z osób w szysbkim czasie nawiazuje znajomosci, ale zaczyna mnie to zastanawiać skoro jakis Tomasz, publicznie wyznaje ze kocha naszą TUBI staje sie to niebezpieczne, co bedzie jak wszyscy sie w niej tu zakochają:))))))? A co z pozostałymi kobietam? Ja osobiscie sie ciesze ,że akcje TUBI rosna i coraz wiecej panów na nią głosuje. Panowie do pracy i do głosowania, plebiscyt jeszcze trwa:)))))))) POWODZENIA: niech moc bedzie z wami:)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pMAJA Re: aktualizacja IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.02, 18:23 ....chlorek....chlorek....chlorek:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puchatek Re: Aktualna lista nominowanych ;-))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.02, 13:07 Droga Komisjo Plebiscytowa, Ja tym razem w kwestii formalnej, przede wszystkim dlaczego moj poprzedni list z nominacjami nie zostal umieszczony na liscie ? Dlaczego, pytam?? Czuje sie odtracony i niedowartosciowany... A poza tym jaki jest dokladnie regulamin tego plebiscytuczy moze w ogole go nie ma??? Na koniec moje nominacje: Oli,Laura i Ewelinka. Facetow niech wybiora kobiety. puchatek ( juz nie antywalentynkowy). Odpowiedz Link Zgłoś
ivi ajlowiu puchatq;-))) 15.03.02, 21:35 Drogi Puchatq! To wyznanie w temacie jest apropo,s Twoich nominacji. Są strzałem wprost w dziesiątkę (zwłaszcza jedna - hi hi hi) Pozdrawiam cieplutko :-))) Ciebie oli_ też - hi hi hi A żebyś nie czuł się odtrącony i niedowartościowany, nominuję... właśnie Ciebie, Puchatq! Odpowiedz Link Zgłoś
avalancha Re: Plebiscyt;-) 04.03.02, 17:11 No tak jak wszyscy to wszyscy więc i ja oddam głos. Myślę, że jako osóbkę filtrującą najbardziej nadaje się jednak Tubisia ( do tej pory nie widziałem tak obleganej osóbki w te klocki jest niezła nie powiem że nie) Maggie jest wspaniała ale jjej nie zgłasazm bo sobie tego nie życzyła. Ale z przyczyn obiektywnych i własnego doświadczenia jako arcy- flirciarę zgłasam Consuellę jest tego warta. Z facetów zgłosiłbym Kwaka i łysego Freda . POzdrawiam serdecznie ( czekam aż wybuchnie ten plebiscytt bo atmosfera coraz bardziej gorąca ) PS: ze swej strony chciałbym zaproponować dodatkową nagrodę: Honorowe członkostwo w elitarnym clubie AVAFUNCLUB oraz dodatkowy przydział błękitnych SAFC. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: Plebiscyt;-) 05.03.02, 08:06 avalancha napisał(a): > No tak jak wszyscy to wszyscy więc i ja oddam głos. > Myślę, że jako osóbkę filtrującą najbardziej nadaje się jednak Tubisia ( do > tej pory nie widziałem tak obleganej osóbki w te klocki jest niezła nie > powiem że nie) Maggie jest wspaniała ale jjej nie zgłasazm bo sobie tego nie > życzyła. Ale z przyczyn obiektywnych i własnego doświadczenia jako arcy- > flirciarę zgłasam Consuellę jest tego warta. > Z facetów zgłosiłbym Kwaka i łysego Freda . > POzdrawiam serdecznie ( czekam aż wybuchnie ten plebiscytt bo atmosfera coraz > bardziej gorąca ) > PS: ze swej strony chciałbym zaproponować dodatkową nagrodę: > Honorowe członkostwo w elitarnym clubie AVAFUNCLUB oraz dodatkowy przydział > błękitnych SAFC. > :))) Hihi aval, nie bardzo wiem co (lub kogo) według Ciebie filtruje Tubisia. :-))) Ale fakt, jeszcze dwie nominacje w kategorii Pięknych: Tubisia (to oczywiste) oraz ana. A w kategorii Wygadanych: Murphy, Bloody i Fred (nominowałbym i kleszcza, ale obraziłby się pewnie) :-))) pzdr non Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drań Re: Plebiscyt;-) IP: 195.164.212.* 05.03.02, 08:32 A ja nominuję anę....to kobieta ponętna i zniewalająca.Rozmowa z nią na czacie to tylko cząstka tego czym jest spotkanie z nia w realu...Odliczam dni i godziny do spotkania Moja cudna:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Plebiscyt;-) IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 11:05 draniu, hmmm, najbardziej mnie irytuje z Twojej strony nie docenienie inteligencji przeciwnika zwłaszcza jeśli nie chodzi tu tylko mnie a jeszce o jedną koleżankę czatową, mam 99%pewności kim jesteś szujo, a na 100% jestem pewna że do żadnego spotkania nie dojdzie, "mój ty cudny" z czatowym pozdrowieniem ania_pirania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinokio- Re: Plebiscyt;-) IP: *.dip.t-dialin.net 04.03.02, 17:25 szanowna Komisjo niniejszym zawiadamiam, ze w zwiazku z muchami w mym przydlugim nosku rezygnuje z udzialu w plebiscycie:-))) szanse me i tak zbyt nikle sa, zwazywszy ze czas caly na jednym privie przesiedzialam. Poprosze o lekkie wygumowanie mnie czysta gumka myszka:-))) Z szacunkiem pinokio-de:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzzz Re: Plebiscyt;-) IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.02, 18:16 OZZ.....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mimika mooj boszsz.. 05.03.02, 11:20 wychodzi na to, ze wszyscy obecni na czacie to flirciarze... ratuj sie kto moze!!!;))) mors i kvak, non???.. ojej, nigdy bym nie przypuszczala, ze z was flirciarze;) jestescie dla mnie raczej blyskotliwymi rozmoowcami... chyba sie starzeje... poojde wiec policyzc moje zmarszczki stuk, stuk, stuk... (to byl oddalajacy sie stukot jej laski) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Re: IP: *.wawpas.ext.ids.pl 05.03.02, 16:04 Mhh powiem szczerze ,że liczyłem na to ze nie bede nominowany, ponieważ nie flirtuje z paniami z czatu tylko im dokuczam (a to jest róznica) no moze z wyjątkiem jednym ,ale to nie jest flirt:)))))))wygadany moze i jestem ale do świetej pamięci p. Ciszewskiego mi daleko.Ale w tak doborowym towarzystwie jak Murphy i Kvak to sama przyjemnosc sie znależć:)) moge w tej konkurencji startować. Pozdrawiam i głosujcie dlaej , panie i panowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ika_ Re: 05.03.02, 17:54 fred - jasne... nikt nie liczył, każdy rączki z niecierpliwością tylko zacierał - "kiedy ja, no kiedy?" :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ika_ Re: mooj boszsz.. 05.03.02, 17:50 mimika... - he he he - szczera prawda :-))) może nie za stara, lecz podobnie jak Ty odbieram tych Panów :-) Ale wiesz - może my tak mało ponętne i kiepski "towar" do flirtów - hi hi hi i_ Odpowiedz Link Zgłoś
rachelka prababcia rachelka się wtrąca 05.03.02, 17:59 ika_ napisał(a): > mimika... - he he he - szczera prawda :-))) > może nie za stara, lecz podobnie jak Ty odbieram tych Panów :-) > Ale wiesz - może my tak mało ponętne i kiepski "towar" do flirtów - hi hi hi > i_ taż definicji flirciarza nie podano...i stąd płyną te nieporozumienia...w dawnych czasach konkursy oglaszano precyzyjniej...a teraz? o tempora! pozdrawiam prababcia Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzata123 Re: Plebiscyt;-) 06.03.02, 16:07 to ja gosia123 chciałabym też kogoś nominowac o! Tylko nie zabardzo wiem kogo ale niech będzie shawis z facetów Ania pirania z babek Dzięki pozdrawiam o! hihihihihihihihih Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bellissi Re: Plebiscyt;-) IP: *.zigzag.pl 06.03.02, 18:59 ja chciałam zagłosować....Ireo i Nona ;-))))) bellissima_Luiza_Sopot....kocham was..;-))))) jak?.....jak szpaka szpak;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mimika Re: Plebiscyt;-) 07.03.02, 12:31 mysle, ze nalezy zglosic kandydature Adso... co sadzicie dziewczyny?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ika_ Re: Plebiscyt;-) 07.03.02, 16:34 mimi..., tak (mówiąc/pisząc)- zgadzam się z Tobą w pełni... ...ale o ile wiem Adso już kilkakrotnie był nominowany :-))) ale niech tam - dla pewności... Nominuję "Adso#" vel ... heh - kto by je zliczył :-)))) (która) pzdr i_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iskierka Re: Plebiscyt;-) IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 12:32 mimika w pełni się z Tobą zgadzam i zgłaszam do nominacji Adso :-) iskierka_gd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G.Anonim Re: Plebiscyt;-) IP: *.malpa.komp.pl 08.03.02, 10:15 Może i siem spóźniłem, ale chciałbym nominować parę osób. Tubi, Maggie, zakatarzona, mag_, liza24, ika, no i oczywiście omegę. Nie chciałbym zabierać cennego miejsca, może się pojawi plebiscyt na najsympatnieszą (ego), czy np. na obrażalską osobę (wtedy nominuję ..........ale to może później). A co facetów, to raczej siem nie znam, ale nominuję nonstopa i kleszcza. bo są tego warci (non i kleszcz wybaczycie ten skrót myślowy?), Pozdrawiam G.Anonim Odpowiedz Link Zgłoś
pankierownik Sorry,że nie na temat 10.03.02, 13:39 Pierwszy raz jestem na tym forum i Chciałem tylko powiedzieć,że się jeszcze tu nie wpisywałem.A jeśli się wpiszę to bedę pod swoim nickiem-jak teraz. Pozdrawiam wszystkie flirciary! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
plebiscyt Ostateczna lista nominowanych ;-))) 10.03.02, 19:24 Witamy, 2 tygodnie minely jak z bicza strzelil szybciutko a postow zebralo sie co niemiara ;-))) Nadszedl czas zamkniecia list wyborczych, a oto ostateczna lista nominowanych: k2, kate1, Rybka, mycha_, copniack, nonstop, Maggie, roy, laura, ika, mela, tigr, Tubisia, gosia123, ania_pirania vel ana, cypisek, zeb, Minotaur, gepard, slodzik, wkamil, shaft, staro, Aska01, ewelinka, oli, wojtek31, kowal, skancar1, Bloody, Mors, Jacek-Jacenty, Trinka, omega, krzykos, otreb, dj, pinokio-de,alan2,Sylwia, magu$, bleiddwen, Lew, Andy, sugar_cube, franciszka, jakon, Kriss, nikita70, zakatarzona, makabra, Avalancha, Aglaja, sija, Kvak, niesam, senka, hera, itsme, rachelka, bbeti, acropolis, obca, adso, ozz, kosa, fonfee vel magu$, chlorek, Adso, choleryk, rowerzysta, Consuella, Fred, Murphy, Ozz, shawis, ireo, mag_, liza24 i kleszczo;-))) i zaczynamy glosowanie ;-))) Glosy prosimy umieszczac na forum i przesylac mailem, a nominowani zaczynajcie swoje kampanie ;-))) <niektorzy to juz zaczeli, tak im spieszno do nieprzewidywalnej nagrody> ;-))) Pozdrawiamy serdecznie i wszystkim nominowanym zyczymy powodzenia ! komisja plebiscytowa ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggie NIE ZGADZAM SIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.02, 02:51 Prosze w trybie N A T Y C H M I A S T O W Y M zdjac mnie z listy nominowanych. Nie zgadzam sie by moj nick byl uzywany w tym plebiscycie. Poprostu.Mam swoje powody, jak ktos ma jakies pytania, zapraszam na priv. Dziekuje. Maggie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k2 Re: Ostateczna lista nominowanych ;-))) IP: *.atol.com.pl 11.03.02, 15:07 prosilem juz o nie branie mnie pod uwage nie skutkuje to wiec znikam ja i moj nick do widzenia wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
olomanolo K2 rany jejku!!! 11.03.02, 15:35 K2 o jej, no stary, mam nadzieje ze nie mowisz powaznie. Jesli wkurza Ciebie to ze ludzie sie bawia Twoim kosztem, to hmm czy jestes pewien ze - Odpowiedz Link Zgłoś
mount_godwin-austen olo chcialem sie do...ic znow nie mam do czego 11.03.02, 16:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALAN2 MOJE TYPY IP: *.netinfo.pl 21.03.02, 09:23 nie mam żadnych wątpliwości : oddaję głosy na Nikitę70 i Scancara1 :)))))))))) Alanisko Odpowiedz Link Zgłoś
mount_godwin-austen pozdrawiam olo :)))))))))))))))))))<szczerz> 11.03.02, 16:25 jak to ma byc zabawa to czy nie mozna sie nie bawic czy wracamy do starego modelu wychowania wszystko na sile ja tylko chce zabrac swoje foremi i isc do innej piaskownicy a TO MI SIE KOJARZY Z ZUPA KTOREJ NIE LUBILEM BEDAC DZIECKIEM A KTOS MI KARZE JA ZJESC NA SILE pozdrawiam cie olo ale to wolny kraj i mam prawo wyboru nie chce byc w gronie ........................ pa pa cmokam mocno hi hi<czyli cop i jego papuga co ma wiecej w glowie niz on> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FRED Re: no tak teraz zaczyna sie meksyk:))) IP: *.wawpas.ext.ids.pl 11.03.02, 16:31 Boże jedyny nominowanych tele osób ,że obłedu mozna dostać, ale bardzo dobrze przynajmniej bedzie z kogo wybierać. Zastanawiam sie tylko gdzie teraz po zamknięciu listy mam oddac swój głos, bo chciałbym zagłosować na pewna dwójke moich faworytów,moze jakis adim (komisarz wyborów) stworzy liste i tam bedziemy klikać swoje głosy:)) A tym czasem pozdrawiam i życze miłej zabawy hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggie K2 - no wlasnie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.02, 20:01 Popieram k2 100% - i po raz kolejny prosze natychmiast mnie zdjac z tej listy. Bez dykusji. Maggie Odpowiedz Link Zgłoś
krzykos Re: Plebiscyt;-) 12.03.02, 12:28 hmn ja jeszzce sie nie wypowiadalem , taki niesmialy jestem :)))))))) wiec po 1 dziekuje otreb za nominacje a ja pisze swoich faworytow - kolejnosc przypadkowa , : chlopaki to cypisek, zeb, adso,nonstop,kleszczo, ozz, maass, Bloody, fred, a dziewczyny oczywisce : magu$ , fran, iskierka, maggie, ana , rachelka , Tubisia, bbeti, ika, V2 kochana,prognoza, gazela, F16, zielonooka, staro , sijka , senka , beba uff ale se rozpisalem powiem krotko kazdy jest tutaj flirciarzem hihi ( tylko nie ja hihihi) niesmialosc ech buziaki i milej zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
krzykos Re: Plebiscyt;-) 12.03.02, 12:29 ups wlasnie mi hera skore zloila ze jej nie wymienilem juz to naprawiam cmoki i sorki Hera kochana Odpowiedz Link Zgłoś
fred75 Re: Plebiscyt;-) 12.03.02, 15:44 Oj Krzykosiu ,plebiscyt z głosowaniem juz zamknięty ,ale żes sie obudził jak Filip z konopi:))))ale lepiej póxniej niz wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plebiscy Re: Plebiscyt;-) IP: 217.11.129.* 12.03.02, 16:11 oj Fredzie glosowanie jak widac wyraznie nie zamkniete ale lista nominowanych owszem. i kiedy bedzie twoj glos ? komisja plebiscytowa ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate1 już można głosować? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 14:22 no to oki: ja konsekwentnie (szanując decyzję Maggie i K2):"proszę Państwa-ROY proszę Państwa- IKA" ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k2 Re:jak moge to powracam do rozgrywki :)))))))) IP: *.atol.com.pl 14.03.02, 12:58 moje glosy oddaje na Kate1 i copa powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
olomanolo Re:jak moge to powracam do rozgrywki :)))))))) 14.03.02, 15:14 Jak milo Ciebie w srod nas widziec ponownie, aczkolwiek geograficzny nick tez przystojny :) (bez strachu, nie mam klopotow z identyfikacja :) Skoro Madzia sie wycofala, to jedynie Kasia Jedyna (Kate1 i Roy) :)))) Wybacz K2, ale po nominacji musze byc konsekwentny ;) Pozdrawiam Wsjech :) Olo Odpowiedz Link Zgłoś
staro Re: Plebiscyt;-) 19.03.02, 11:32 Nie wiem czy jeszcze można głosować... Zawsze zapominam zagłosować z poczty, a więc oddaję honorowo moje głosy tutaj. Największą Flirciarą (moim zdaniem, a ja może się nie znam) jest... ana vel ania_pirania! Najwiękrzym Flirciarzem natomiast jest... (hmm kogo by tu...) Murphy (choć nie wygląda, hihi) Pozdrawiam ciotka staro Odpowiedz Link Zgłoś