18.08.04, 14:01
Będę windować wątek malenczuka "Śmierć poety". Nie znacie się.
Obserwuj wątek
    • fuihui trawiaste pastwisko 18.08.04, 14:14
      Znam sie i dlatego nie bede windowal. Swoja droga, jeszcze nie tak dawno (ze
      dwa tygodnie temu, o ile mnie pamiec nie myli) pisalas z duza agresja o nim. A
      teraz juz nieco zelzala Twa niechec? Wiem, tylko krowa nie zmienia pogladow.

fuihui (a tez uscisne, a co)
      • lubie.pomponiki Re: trawiaste pastwisko 18.08.04, 15:09
        proszę zabrać fujowi klawiaturę
      • agni_me silikon 18.08.04, 15:55
        Oczywiście, że się znasz. Ty najbardziej. Swoją drogą, zapewniam cię, że pompon
        od bardzo dawna, także dwa tygodnie temu, wypowiadała się o nim dobrze. O nim,
        znaczy o Kaczmarskim, bo to on jest istotą wpisu.
        • fuihui Re: silikon 18.08.04, 15:59
          Nie wierze, ze nie zrozumialas. Mowilem o stosunku pomponika do malenczuka.
          Kiedys agresywnie, a teraz winduje jego wpis. I tylko taka konstatacje
          uczynilem, nic wiecej. O samej istocie (smierc, data, pogrzeb Jacka K.) nie
          zabieralem glosu.

fuihui
          • ewka5 Re: silikon 18.08.04, 16:02
            Fuj, tak Cie prosze - ogarnij sie.
            • fuihui Re: silikon 18.08.04, 16:10
              Ewko, to badz tak mila i popatrz na poczatkowy wpis pomponika i pozniej na moja
              pierwsza odpowiedz. A wtedy uczcuwie powiedz, czy rozumiesz o kim pisalem?

Z rady nei skorzystam, poniewazm nie mam takiego powodu.

fuihui
          • agni_me Re: silikon 18.08.04, 16:31
            fui, ja zrozumiałam, natomiast ty niekoniecznie. Wiesz, tak sobie myślę, że
            wakacje w zasadzie mają masę plusów. Dzięki tobie poznałam jeszcze jeden.
            • fuihui nie zmienilo sie nic 18.08.04, 17:53
              agni_me napisała:

> fui, ja zrozumiałam, natomiast ty niekoniecznie. Wiesz, tak sobie myślę, że
              > wakacje w zasadzie mają masę plusów. Dzięki tobie poznałam jeszcze jeden.

Nie zrozumialas. W przeciwnym razie umialabys przyznac, ze pisalem o malenczuku
              a nie o Kaczmarskim. To dosc jasne, nie wierze, ze autentycznie nie pojelas
              sensu.

fuihui
              • agni_me wyjeżdżasz może na narty? 18.08.04, 18:10
                Tak, tak, nic nie zrozumiałam, oczywiście. A ty WIESZ.
                • fuihui moze jednak Ty? 18.08.04, 20:51
                  Poprostu nie rozumiem gdzie Ty widzisz problem? Ustosunkowalem sie do postu
                  pomponika, opisalem jej stosunek do malenczuka, wbrew temu co usilujesz mi
                  wmowic ani literka nie zajaknalem sie na temat Jacka K. Zatem?

fuihui
                  • agni_me Uwielbiam dwa obrazy Renoira, 18.08.04, 21:16
                    choć on sam wydaje mi się odrażającym człowiekiem. W poście pompona nie ma nic
                    o jej stosunku do malenczuka. Jest za to stwierdzenie, że będzie windować jego
                    wątek o Kaczmarskim, bo Kaczmarski jest tego wart. Nie wmawiam ci, że pisałeś
                    coś o Kaczmarskim, próbuje ci "wmówić", że pisała o nim pomponia. Ale to zdaje
                    się zbyt wiele. Pozwolisz, że ja zakończę już wpisy w tym wątku.
                    • fuihui Czyzby? - last time 18.08.04, 22:49
                      Droga Agni:)

Ja naprawde nie musze przeprowadzac apologii. Chce jednak, aby wszystko bylo
                      jasne - dlatego specjalnie dla ciebie, zarazem konczac ten watek - wyjasnie, co
                      nastepuje: Pomponia napisala: "Będę windować wątek malenczuka Śmierć poety. Nie
                      znacie się.".

1)Kilka tygodni temu w dosc jasny i pejoratywny sposob okreslila malenczuka -
                      slusznie, trudniej o wiekszego chama. To jest bezdyskusyjne.
                      2)Teraz wyciagnela stary watek z kwietnia (wtedy Kaczmarski zmarl), dopisala
                      sie do niego. Mozliwe, ze przejala sie smiercia Jacka K. Mozliwe. Ale, dalibog,
                      Agni - GDZIE ONA NAPISALA,ze post malenczuka wart jest zauwazenia wlasnie ze
                      wzgledu na poruszany temat???? Ja uwazalem, ze dosc cynicznym bylo jej
                      dopisanie sie oraz skwitowanie tego "nie znacie sie" - tak, jakby mrugala do
                      nas porozumiewawczo okiem.
                      3)W przekonaniu, iz jest to sarkazm, utwierdzila mnie takze jej
                      chec "windowania" (na sile?) tego watku.

Tyle, Agni. Licze, ze to wystarczy.

serdecznie pozdrawiam,

fuihui

• lubie.pomponiki Re: Czyzby? - last time 19.08.04, 01:18
                        Idiotów nie trzeba siać, sami sie rodzą.
                      • senne_marzenie Re: Czyzby? - last time 20.08.04, 12:31
                        fuihui napisał:

> 1)Kilka tygodni temu w dosc jasny i pejoratywny sposob okreslila malenczuka -
                        > slusznie, trudniej o wiekszego chama. To jest bezdyskusyjne.

znam kilku. m.in z gazeta.pl/czat.

> GDZIE ONA NAPISALA,ze post malenczuka wart jest zauwazenia wlasnie ze
                        > wzgledu na poruszany temat???? Ja uwazalem, ze dosc cynicznym bylo jej
                        > dopisanie sie oraz skwitowanie tego "nie znacie sie" - tak, jakby mrugala do
                        > nas porozumiewawczo okiem.

polecam: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=178&w=15024939&a=15027474
    • senne_marzenie Re: BĘDĘ 18.08.04, 17:56
      wiesz co?:)
    • wojtek33 Re: BĘDĘ 19.08.04, 08:59
      lubie.pomponiki napisał: (coś się z płcią pokręciło przy zakładaniu konta?)

> Będę windować wątek malenczuka "Śmierć poety". Nie znacie się.

Sobie winduj, tylko miej baczenie na to, że większość pewnie wątku tego nie
      będzie widziała.
      A jeśli chciałaś wykrzyczeć, że bardziej cenisz Kaczmarskiego, niż Miłosza, to
      po 1-sze po co? i kogo to? a po 2-gie FUT na forum o poezji.
    • pikus Re: BĘDĘ 20.08.04, 11:27
      Tak trzymac, Pompo. Ostatecznie co z tego, ze malenczuka. Kaczmarski
      napisal przeciez powiesc "Autoportret z kanalia" i w ogole uwiklany byl
      w sprzecznosci, i m.in. za to go kochamy.

Pikus

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka