lubie.pomponiki 18.08.04, 15:20 fuja osiągnęła poziom idealny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
senne_marzenie Re: impregnacja 18.08.04, 18:18 dlatego nie bede windowac jego wpisow. Odpowiedz Link Zgłoś
fuihui Re: impregnacja 18.08.04, 22:54 senne_marzenie napisała: > dlatego nie bede windowac jego wpisow. > Dlatego lubie Cie tak bardzo senne, za caloksztalt - za to co i jak robisz. Za styl i uczciwosc, oraz za niebywaly takt. Przede wszystkim za uczciwosc (po dluzszym namysle). Z pewnoscia nie jestem w tej atencji odosobnionym, jest wiele osob, ktore Cie lubia przynajmniej tak jak ja i beda Cie mialy na dlugo w swej wdziecznej pamieci... fuihui Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: impregnacja 20.08.04, 12:27 jak tak dalej pojdzie zaczne zalowac, ze nie znam fuihuia. Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: impregnacja 20.08.04, 16:05 czy to znaczy, że każdy wątek z wpisem fuja skazujecie na niebyt? jak zwykle nic nie rozumiem OLD??? Odpowiedz Link Zgłoś
fuihui Re: impregnacja 20.08.04, 16:24 oldpiernik napisał: > czy to znaczy, że każdy wątek z wpisem fuja skazujecie na niebyt? Brakuje tylko kapturow. fuihui Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik mane tekel fares 20.08.04, 16:31 hehehe no to po jednym ;)) OLDUCZCIWY Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik jeszcze tylko gatunek impregnatu poproszę... 20.08.04, 16:33 OLDUCZCIWYBARDZO Odpowiedz Link Zgłoś
fuihui Re: jeszcze tylko gatunek impregnatu poproszę... 20.08.04, 16:37 Finlandia to piekny kraj. A z kolei Szwecja jest absolutnie wyjatkowa:) Szczegolnie, jesli sie ja oglada dobrze zmrozony lodem dzien. fuihui Odpowiedz Link Zgłoś