sirius1 01.09.04, 06:34 Rohaska i wszystkich ktorzy zostali urazeni moim pisaniem. Pojde liczyc muszelki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rohasek Re: przepraszam 01.09.04, 07:10 ja się nie gniewam, ale z muszelkami - to dobry pomysł :) ja dla odmiany pojadę kibicować Małyszowi, nie bierz wszystkiego tak serious ;) P.S. Te szlaczki to uśmiechy, też przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
1maciejos Re: przepraszam 01.09.04, 08:17 sirius1 napisał: > Rohaska i wszystkich ktorzy zostali > urazeni moim pisaniem. > Pojde liczyc muszelki. Rohaska to rozumiem.. ja tam przepraszania nie przyjmuję ... ;-))) w ogóle to miało byc trzaskanie a nie mydło jakieś teraz to naprawdę mi sie kulki rozsypały to ja tu wspieram w idei bezładnej jatki bez zobowiązań a Ty co???? ;-)))))))) no udobruchano teraz szumuszu idzie knuć plan i sie do Syriusza odezwie rychło w kwestii konkreciarskich akcji - to tyle ciejospozostawionynabojuplacubeznaboi ;) ps.pozdrowienie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hippy_pottamus Re: przepraszam 01.09.04, 16:10 pozbieraj kulki i zaladuj ;-) lepsze to niz marnowanie ich rzucaniem bezstrzelbowym przed jakies czatowieprze ;-) pozdro [czy moze nie pozdro?] hipek w nastroju rozpierduchowym Odpowiedz Link Zgłoś