dyrgosia 10.09.04, 10:07 Rano jak zawsze włączam czt ...i nic robię się nerwowa, trzęsą mi się ręce.... gdzie moje rozmowy ???!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
clowiek1 Re: Objawy odstawienia 10.09.04, 10:44 boze, dyrygent nie pij wiecej.. popatrz co alkohol robi z czlowieka... Odpowiedz Link Zgłoś
linka_ma Re: Objawy odstawienia 11.09.04, 11:30 spokojnie, dwie torebki herbaty miętowej zalać, mocno posłodzić wypić :) Odpowiedz Link Zgłoś
weber9 Kochana... 12.09.04, 04:03 ty nie masz objaw odtawienia - tylko po prostu glupia jestes. Nie denerwuj sie, ale, włączasz rano czat i sie dziwisz gdzie moje rozmowy???? Kochana - ranio normalnie ludzie spią i tylko idioci siedzą na czacie albo piszą posty. Np. Ja, patrz jaki kretyn ze mnie, jest godzina 04:02 i co? co ja robie ? Zamiast spac , siedzie i pisze do ciebie ten kretynski post. I po co ? a tylko po to zeby zrobic tobie dobrze - a mysl sobie, ze ktos sie zaintersował twoim postem. czemu nie - strasznie mnie to poruszyło i takie tam ... weber Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Kochana... 23.09.04, 13:23 Znów głupia jestem. Nie działa czat. weber9 mnie nie pociesza. Odpowiedz Link Zgłoś