szumuszu 16.03.16, 01:01 .... trzeba reaktywować to miejsce, jakiś choć jeden pokoik, będzie to być może jedynie schronienie, tak mi się wydaje... sz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szumuszu Re: do zarządcy, dość pilne 16.03.16, 01:04 dorzućcie jakąś reklamę dżemu czy sera, się kupi parę razy będzie pokrycie i uzasadnienie ... cholera nic nie podpisywałem a idę na współpracę - świat się kończy :P Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: do zarządcy, dość pilne 21.03.16, 21:20 czy tutaj rządzi zarządca komisaryczny ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: do zarządcy, dość pilne 06.04.16, 23:14 Miło wspominam to miejsce ...jestem za oraz pozdrawiam zielono, wiosennie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: do zarządcy, dość pilne 11.04.16, 11:57 witaj urszulko, wiosennie:) co do prośby szuma,. hmm, aby mozna bylo czatowac, profesjonalny 'hat' powinien napisac chat od nowa. za jakis czas, musiec -pojawi sie nowa formula forow, jak mysle, sprobuja testowac ja przez czat,. mam jednak nadzieje, ze zanim dopuszcza go do uzytku, zlikwiduja czarny rynek obrotu 'serem i szynka'/danymi osobowymi/ Odpowiedz Link Zgłoś
gibag Re: do zarządcy, dość pilne 18.04.16, 15:05 Się, że tak powiem, dołączam do wniosku maciejosa! Odpowiedz Link Zgłoś
maryann.thorpe Re: do zarządcy, dość pilne 07.01.17, 01:44 A może do pakietu cyfrowej prenumeraty gazety włączyć opcję czatu? Ciekawe ile nicków byłoby skłonnych zapłacić. Odpowiedz Link Zgłoś