cwi Re: Opamiętajcie się,proszę... 13.10.04, 13:53 Nie masz Ci już dziś żadnych autorytetów.... Odpowiedz Link Zgłoś
sluzbowa Re: Opamiętajcie się,proszę... 13.10.04, 13:57 Zapamiętajmy się. Proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: Opamiętajcie się,proszę... 13.10.04, 13:59 sluzbowa napisała: > Zapamiętajmy się. > Proszę. w miłości Odpowiedz Link Zgłoś
sluzbowa Re: Opamiętajcie się,proszę... 13.10.04, 14:02 ..a czego nie możemy zapamiętać (w tej miłości), zapisujmy. Proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 Re: Opamiętajcie się, proszę... 13.10.04, 14:07 sluzbowa napisała: > ..a czego nie możemy zapamiętać (w tej miłości), zapisujmy. > Proszę. lub czasopisma Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_ha_ha Re: Opamiętajcie się, proszę... 22.10.04, 13:13 > > > lub czasopisma she Ty sie wew polityke nie mieszaj:P > Odpowiedz Link Zgłoś
cwi Re: Opamiętajcie się,proszę... 13.10.04, 14:24 ale kogo, względem czego? I czemu tylko odrobinę? Odpowiedz Link Zgłoś
kammik Re: Opamiętajcie się,proszę... 13.10.04, 14:24 Wobec? (nikt nie przeszkadza w wyjawieniu swoich mysli w JEDNYM wpisie) Odpowiedz Link Zgłoś
cwi Re: Opamiętajcie się,proszę... 13.10.04, 14:26 (Może to jest taka taktyka501, w stylu "zgaduj-zgadula"...) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: Opamiętajcie się,proszę... 13.10.04, 14:33 Jesteś mądrym facetem a więc prawidłowa odpowiedź nie powinna nastręczać Ci trudności. Odpowiedz Link Zgłoś
cwi Re: Opamiętajcie się,proszę... 13.10.04, 14:38 Ale może choć pierwsze litery, tak żeby naprowadzić... Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: Opamiętajcie się,proszę... 13.10.04, 14:45 cwi napisał: > Ale może choć pierwsze litery, tak żeby naprowadzić... Możesz zadwonić do jednego z przyjaciół. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
cwi Re: Opamiętajcie się,proszę... 13.10.04, 14:48 Aaaaaaaa, jakże subtelne naprowadzenie... No dobrze, to mamy tło społeczne. Teraz może odrobine faktografii? Tyle postów to już kosztowało, ale się zbliżamy do celu... Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: Opamiętajcie się,proszę... 13.10.04, 14:52 cwi napisał: > Aaaaaaaa, jakże subtelne naprowadzenie... > No dobrze, to mamy tło społeczne. Teraz może odrobine > faktografii? Tyle postów to już kosztowało, > ale się zbliżamy do celu... Przykro mi, ale cel jest ruchomy i oddala się z każdym postem. Odpowiedz Link Zgłoś
cwi Re: Opamiętajcie się,proszę... 13.10.04, 14:55 To zupełnie jak pamięć... i jak tu się opamiętać? Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: Opamiętajcie się,proszę... 13.10.04, 14:57 cwi napisał: > To zupełnie jak pamięć... i jak tu się opamiętać? Wróćmy do źródła :) Odpowiedz Link Zgłoś
cwi Re: Opamiętajcie się,proszę... 13.10.04, 15:01 Też odeszłąś od źródła? Nie opamiętałaś się w porę? Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ cwi...przejrzyj na oczy.....:))) 13.10.04, 22:03 toz halinka Ciem rwie na żywca a nie jakieś gupie muche:))))....jak nie reflektujesz opowiedz jej o swoich powtórnych bliźniakach....... Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_ha_ha Re: cwi...przejrzyj na oczy.....:))) 22.10.04, 13:11 teraz to sie mowi bracia z ksero, nie blizniaki:P Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: Opamiętajcie się,proszę... 13.10.04, 14:35 kammik napisała: > Wobec? Wobec samych siebie Kammik. Odpowiedz Link Zgłoś
gregorij Re: Opamiętajcie się,proszę... 13.10.04, 14:42 ja miewam problemy z zapamiętywaniem ale to chyba nie o to chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: Opamiętajcie się,proszę... 13.10.04, 14:54 gregorij napisał: > ja miewam problemy z zapamiętywaniem ale to chyba nie o to chodzi :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
demoniczny_spinacz Re: Opamiętajcie się,proszę... 13.10.04, 14:45 To na nic Halino. 501 razy Ich napominałem. Są straceni, nie przebudzą się... Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: Opamiętajcie się,proszę... 13.10.04, 14:47 demoniczny_spinacz napisał: > To na nic Halino. > 501 razy Ich napominałem. > Są straceni, nie przebudzą się... A ja wierzę w to,że za 502 otworzą oczy:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
demoniczny_spinacz Re: Opamiętajcie się,proszę... 13.10.04, 14:49 Zaprawdę, powiadam Ci, że wolałbym, by otworzyli usta. I przeprosili. Za wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
maggy Re: Opamiętajcie się,proszę... 13.10.04, 14:58 dzien przepraszania juz przeszedl, soso ;-) teraz jest podobno tydzien podziekowan, prawda li to? ;-) hipek_nie-wdzieczny Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: Opamiętajcie się,proszę... 13.10.04, 15:00 maggy napisała: > dzien przepraszania juz przeszedl, soso ;-) teraz jest podobno tydzien > podziekowan, prawda li to? ;-) > hipek_nie-wdzieczny Same dobre wieśći Hipku. Dziękuję:))) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: Opamiętajcie się,proszę... 13.10.04, 14:58 demoniczny_spinacz napisał: > Zaprawdę, powiadam Ci, że wolałbym, by otworzyli usta. > I przeprosili. Za wszystko. Opamiętanie wystarczy Demoniczny:)) Odpowiedz Link Zgłoś
demoniczny_spinacz Re: Opamiętajcie się,proszę... 13.10.04, 15:10 O nie Halino! Opamiętanie w opętaniu bez skruchy tylko Ich rozzuchwali. Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: Opamiętajcie się,proszę... 13.10.04, 15:49 Dziękuję Wszystkim za rozmowę ze szczególnym wskazaniem na Cwi-niaka ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ yyyy.... 13.10.04, 22:05 Sosek, nie przesadzaj, tak ciem mamunia uczyła??????...masz dołowac i dokopywać....no! Odpowiedz Link Zgłoś
werra Re: Opamiętajcie się,proszę... 13.10.04, 19:51 halina501 napisała: > demoniczny_spinacz napisał: > > > To na nic Halino. > > 501 razy Ich napominałem. > > Są straceni, nie przebudzą się... > > > A ja wierzę w to,że za 502 otworzą oczy:)))) przepraszam - oni, czyli kto? a my? Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: Opamiętajcie się,proszę... 13.10.04, 21:57 werra napisała: > halina501 napisała: > > > demoniczny_spinacz napisał: > > > > > To na nic Halino. > > > 501 razy Ich napominałem. > > > Są straceni, nie przebudzą się... > > > > > > A ja wierzę w to,że za 502 otworzą oczy:)))) > > przepraszam - oni, czyli kto? a my? Werro, nie wiem kogo Demoniczny ma na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
werra Re: Opamiętajcie się,proszę... 13.10.04, 22:05 halina501 napisała: > werra napisała: > > > halina501 napisała: > > > > > demoniczny_spinacz napisał: > > > > > > > To na nic Halino. > > > > 501 razy Ich napominałem. > > > > Są straceni, nie przebudzą się... > > > > > > > > > A ja wierzę w to,że za 502 otworzą oczy:)))) > > > > przepraszam - oni, czyli kto? a my? > > > Werro, nie wiem kogo Demoniczny ma na myśli. halino, "otworzą" jednoznacznie wskazuje na "oni", zatem chyba musialas miec jakies przypuszczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: Opamiętajcie się,proszę... 13.10.04, 22:07 > demoniczny_spinacz napisał: > > > > > > > > > To na nic Halino. > > > > > 501 razy Ich napominałem. > > > > > Są straceni, nie przebudzą się... Werro, dlaczego nie zapytasz,kogo Demoniczny miał na myśli. Odpowiedziałam mu tylko :))) Odpowiedz Link Zgłoś
werra Re: Opamiętajcie się,proszę... 13.10.04, 22:10 halina501 napisała: > > demoniczny_spinacz napisał: > > > > > > > > > > > To na nic Halino. > > > > > > 501 razy Ich napominałem. > > > > > > Są straceni, nie przebudzą się... > > Werro, dlaczego nie zapytasz,kogo Demoniczny miał na myśli. > Odpowiedziałam mu tylko :))) halino, bede sie upierac (pewnie z sobie tylko wiadomych wzgledow), zebys Ty odpowiedziala, kogo TY masz na mysli (bo skoro odpowiedzialas spinaczowi, kogos na mysli miec musialas). Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: Opamiętajcie się,proszę... 13.10.04, 22:13 halino, bede sie upierac (pewnie z sobie tylko wiadomych wzgledow), zebys Ty > odpowiedziala, kogo TY masz na mysli (bo skoro odpowiedzialas spinaczowi, kogos > > na mysli miec musialas). Upieraj się kochana do woli. Ode mnie odpowiedzi nie uzyskasz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
werra Re: Opamiętajcie się,proszę... 13.10.04, 22:18 halina501 napisała: > Upieraj się kochana do woli. > Ode mnie odpowiedzi nie uzyskasz :))) > co bylo do udowodnienia... Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: Opamiętajcie się,proszę... 13.10.04, 17:17 halina501 to Wielki Zbiorowy Obowiązek (jakby) Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: Opamiętajcie się,proszę... 13.10.04, 18:45 taki kawałek, a tyle przyjemności sprawia.... Kochajcie bliżniego. Ja nim jestem.... Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: Opamiętajcie się,proszę... 13.10.04, 20:12 Halino, Wielkie Sumienie Czatonarodu, skoro zabierasz się za łajanie i bicie w cudze piersi, to może oświeciłabyś tych biednych, nie-tak-jak-Ty wrażliwych i subtelnych, czego to konkretnie oczekujesz? Oczywiście zgaduję, co by to być mogło, czekam tylko, czy przełamiesz tę Swoją ach! delikatność i napiszesz, o co Ci chodzi (np. niepisanie wcale, czy może pisanie o dM, czy wreszcie np. okolicznościowe poezje?) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: Opamiętajcie się,proszę... 13.10.04, 21:55 Toulu,nie lubię z Tobą rozmawiać. I nie chcę. Jesteś mi doskonale obojętna. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: uuuuuuu..... 14.10.04, 21:43 halina501 napisała: > aaaaaaaaaa ;)) bardzo mi miło (ukłon) Odpowiedz Link Zgłoś
pwrzes Re: Opamiętajcie się,proszę... 13.10.04, 23:12 nie rozmawiam z toba, ale bede odpisywac na posty, o! Piaskownica pietro nizej. m. Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: Opamiętajcie się,proszę... 14.10.04, 07:14 pwrzes napisał: > nie rozmawiam z toba, ale bede odpisywac na posty, o! > Piaskownica pietro nizej Będziesz tam na mnie czekał? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eliksir5 Re: Opamiętajcie się,proszę... 14.10.04, 01:37 Turlał naprawdę nie wie o co chodzi:)))) Ona tak już ma halinko.A to że z nią nie chcesz i nie lubisz rozmawiać to wcale ci się nie dziwię. Ona dla nas maluczkich jest zbyt "inteligentna":)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: Opamiętajcie się,proszę... 14.10.04, 03:08 eliksir5 napisała: > Turlał naprawdę nie wie o co chodzi:)))) Ona tak już ma halinko.A to że z nią nie chcesz i nie lubisz rozmawiać to wcale ci się nie dziwię. Ona dla nas maluczkich jest zbyt "inteligentna":)))))))))))) - Halinko, czy to o ten rodzaj opamietania Ci chodzilo? - bo jakas sie pogubiona czuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mea Re: Opamiętajcie się,proszę... 21.10.04, 22:46 > jest zbyt "inteligentna":)))))))))))) za to sie obrywa? Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: Opamiętajcie się,proszę... 14.10.04, 21:59 halina501 napisała: > Toulu,nie lubię z Tobą rozmawiać. > I nie chcę. Twoje prawo, ofkors. Zapomniałaś tylko dodać, że jestem wredna, oraz "bżytka i gupia", czym zdenerwowałam Twoje święte palce tak, że aż napisały jak wyżej. > Jesteś mi doskonale obojętna. Właśnie udowodniłaś, jak bardzo, rzeczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: Opamiętajcie się,proszę... 15.10.04, 07:22 toulaa napisała: Twoje prawo, ofkors. Zapomniałaś tylko dodać, że jestem wredna, oraz "bżytka i > gupia", > Skoro tak mówisz... Nikt nie zna Cię lepiej niż Ty sama siebie. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: Opamiętajcie się,proszę... 15.10.04, 08:53 Nie, halino, tak mawiają dzieci w piaskownicy (spytaj Wnuczki), dodając: "ić sobie, nie będę się z tobą bawić". Zazwyczaj wtedy, gdy inna osoba mówi im coś, co je denerwuje. P. S. I nadal pozostawiasz czytających w niepewności, co do intencji tego wątku. Ale na pewno były one swiate-preczyste. Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: Opamiętajcie się,proszę... 15.10.04, 09:14 Widzę toulu,że nie tylko siebie dobrze znasz ale mnie również :) A niechęć do rozmowy z Tobą nie wynika z tego,że się denerwuję tylko z doświadczenia,że się znów nie zrozumiemy. A co do intencji wątku-kto chciał ten zrozumiał. Odpowiedz Link Zgłoś
kajzerka3 Re: ojojojojoj 14.10.04, 11:08 ojojojojoj to za malo. Nie mozecie naprawde sie opamietac? Czy o tak wiele prosi Halinka? Czy jest to powod aby skakac sobie do oczu, moze naprawde pora przestac z ta dziecinada. Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: ojojojojoj 14.10.04, 11:14 Kajzerko, Przwes zaprosił mnie do piaskownicy. To może być fajna zabawa. Będziemy sobie sypali piaskiem w oczy. Idziesz ze mną? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kajzerka3 Re: ojojojojoj 14.10.04, 11:18 halina501 napisała: > Kajzerko, Przwes zaprosił mnie do piaskownicy. > To może być fajna zabawa. > Będziemy sobie sypali piaskiem w oczy. > > Idziesz ze mną? ;)))) Zabrali mi wiaderko:((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
kajzerka3 Re: ojojojojoj 14.10.04, 11:23 kaszanka.w.aerozolu napisała: > pożyczę Ci łopatki:)) Wiedzialam,ze masz dobre serce,dziekuje:))))))))))))))) Mam sie okopywac? Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: ojojojojoj 14.10.04, 15:03 kajzerka3 napisała: > Wiedzialam,ze masz dobre serce,dziekuje:))))))))))))))) > Mam sie okopywac? Ależ skądże znowu, baby piaszczane robić:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pikus Re: ojojojojoj 14.10.04, 19:13 lubie.pomponiki napisał: > kajzerka3 napisała: > > > Wiedzialam,ze masz dobre serce,dziekuje:))))))))))))))) > > Mam sie okopywac? > > Ależ skądże znowu, baby piaszczane robić:))))) Opamietaj sie, Pompo....ewent. sory. Pikus Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: ojojojojoj 14.10.04, 19:16 pikus napisał: > Opamietaj sie, Pompo....ewent. sory. > > Pikus pikusiu!)) ewent.sory, piszże bez błędów cholerka jedna:)) Odpowiedz Link Zgłoś
pwrzes Re: ojojojojoj 14.10.04, 16:04 Nigdzie cie "koffajaca caly swiat halineczko" nie zapraszam, jeszcze na glowe nie upadlem. Po drugie, o pamietliwa - login mam inny, podpisuje sie tez jednoznacznie. Zanim zaczniesz pouczac innych, zacznij od siebie. m. Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: ojojojojoj 14.10.04, 18:29 pwrzes napisał: > Nigdzie cie "koffajaca caly swiat halineczko" nie zapraszam, jeszcze na glowe > nie upadlem. > Po drugie, o pamietliwa - login mam inny, podpisuje sie tez jednoznacznie. > Zanim zaczniesz pouczac innych, zacznij od siebie. > > m. Skoro nie Twoj login,skoro nie zapraszałeś, to po co się odzywasz kofffffany...;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ryszq Re: prosze o szczegoly!!!!!!!! 14.10.04, 19:04 W szczególach niejeden diablik czycha. A od szczegółu do ogółu , daleka droga. Jak to dobrze , że nocne sprawy nie wychodzą na światło dzienne. Odpowiedz Link Zgłoś
werra Re: prosze o szczegoly!!!!!!!! 14.10.04, 19:10 ryszq napisał (o zgrozo!): > W szczególach niejeden diablik czycha. ale moze to szczegol... Odpowiedz Link Zgłoś
ryszq Re: prosze o szczegoly!!!!!!!! 14.10.04, 19:19 Rzeczywiście! Zgroza. Ale i racja, buuuu!;( Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: prosze o szczegoly!!!!!!!! 14.10.04, 19:40 Oo, wydaje mi się,że powinnam zareagować. Taka "niemoralna pozycja"...(69) Szczególnie,ze to już ta pora... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ryszq Re: prosze o szczegoly!!!!!!!! 14.10.04, 19:50 Sztautynger miał wraźny pogląd na temat pozycji. Ale nie wspomniał , czy była amoralna:) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: Opamiętajcie się,proszę... 22.10.04, 13:29 szkoda,szkoda ... a nos i tak do góry ;) Odpowiedz Link Zgłoś