Dodaj do ulubionych

Do funkcjonariuszy Policji

26.03.12, 19:03
Kochani...
Apel do wszystkich funkcjonariuszy Policji :-)
Piszę pracę magisterską na temat: "Przestępczość nieletnich w opinii funkcjonariuszy Policji" i potrzebuję waszej pomocy. Poniżej zamieszczam link do ankiety, będę ogromnie wdzięczna za wypełnienie jej i pomoc w przeprowadzeniu badań.
www.ebadania.pl/cc8fc09493b6e0b8
Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: lupo Re: Do funkcjonariuszy Policji IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.03.12, 21:51
      Bardziej efektywne było by badanie ,gdybyś łaskawie ruszyła się z przed komputera i skierowała swe szanowne szkitki na Mazowiecka lub jeszcze lepiej- do Izby Dziecka.
      • Gość: ddfd Re: Do funkcjonariuszy Policji IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.03.12, 22:30
        pytania od 14 do 22 chyba są bezsensu...
        • kach2a Re: Do funkcjonariuszy Policji 27.03.12, 19:01
          Do ddfd dlaczego bez sensu??czytał Pan/-i literaturę dotyczącą tematu??pytania ściśle związane są z tematem pracy a jak każdy wie ankieta jest po to żeby badać opinię na dany temat i choć Państwu pytania wydają się bez sensu są istotne bo to clou całej pracy.
      • kach2a Re: Do funkcjonariuszy Policji 27.03.12, 18:56
        mieszkam w Złotym Stoku a ankieta jest skierowana do Policji dolnośląskiej. Mam wypełnione 50 ankiet i jak się okazuje Policjanci albo nie rozumieją prostych pytań albo mają problem z odpowiedziami. Ankieta nie jest obowiązkowa więc jak ktoś nie ma ochoty wypełniać nie wypełnia. I nie życzę sobie tego typu komentarzy pod moim adresem!!!
      • kach2a Re: Do funkcjonariuszy Policji 27.03.12, 19:06
        Szanowny Panie pisanie pracy mgr to niestety praca przy komputerze a jak w temacie chodzi o opinię funkcjonariuszy Policji, proszę się najlepiej wziąć za jakąś książkę a nie oceniać innych, po to jest internet żeby z niego korzystać, nie moją winą jest że dzisiaj do Policji przyjmują wszystkich bez względu na inteligencję i umiejętność myślenia, mam wypełnione 50 ankiet wystarczyłoby gdyby nie fakt że 90% z nich do niczego się nie nadaje bo albo za Policjanci nie rozumieją pytań albo nie mają pojęcia jak pracować z młodzieżą. Przykład policjant 25 lat na służbie a stopień służbowy pisze: policjant....
        Tak więc proszę się najpierw zastanowić zanim coś Pan następnym razem napisze bo to co zamieścił Pan w poście nie świadczy o dużej inteligencji. Pozdrawiam
        • Gość: lupo Re: Do funkcjonariuszy Policji IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.03.12, 20:40
          Z kim Ty walczysz dziewczyno? Trzy awanturnicze komentarze a nawet nie wiadomo z kim bój. Do stabilności emocjonalnej Ci daleko....przypomnij....czy przypadkiem pedagogikę studiujesz? Powinnaś trzymać nerwy na wodzy.

A co do poziomu wiedzy policjantów jest różnie, jak w straży miejskiej. Współpracuję czasami z policją i część z tych, z którymi miałam styczność miało nawet problem z klarownym skonstruowaniem wypowiedzi.
          • kach2a Re: Do funkcjonariuszy Policji 27.03.12, 20:45
            moje nerwy są jak najbardziej na wodzy do Ciebie nic nie mam, nie wpisałam po prostu do kogo je kieruję mój błąd. Wkurza mnie po prostu jak ktoś z góry wyraża opinię żeby ruszyć tyłek nie pytając wcześniej czy zostało to zrobione. Niestety Polska mentalność utknęła w latach 80-tych...A tak apropo studiów, nie studiuję pedagogiki ;-)
            • Gość: gruby Re: Do funkcjonariuszy Policji IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.12, 20:50
              a propos jeżeli już studentko, masz wyraźne kłopoty ze stylistyką i ortografią.
              • kach2a Re: Do funkcjonariuszy Policji 27.03.12, 20:56
                bo najłatwiej jest pisać gdy komuś słownik podkreśla błędy zacznij pisać bez albo z angielskim jak ja porozmawiamy wtedy!!!
                A propos a może ktoś jest dysortografem...
                Ludzie zastanówcie się co piszecie bo bez powodu obrażacie innych. Nie chcecie pomóc nie musicie po co te posty!?
                • kach2a Re: Do funkcjonariuszy Policji 27.03.12, 21:01
                  BAWCIE SIĘ DOBRZE WE WŁASNYM GRONIE JA SIĘ DO WASZEGO POZIOMU ZNIŻAĆ NIE BĘDĘ!!!
                  TYLKO DESPERACI ZAMIAST SPĘDZAĆ CZAS Z RODZINĄ ŚLĘCZĄ PRZY KOMPIE I WYPISUJĄ BZDURY NA FORUM JA DO NICH NIE NALEŻĘ NA SZCZĘŚCIE...WESOŁYCH ŚWIĄT ŻYCZĘ A PROPOS :D dobre haha powinnam pisać o psychice forumowiczów byłby niezły ubaw.
                  POZDRAWIAM
                • Gość: Krzysiek Re: Do funkcjonariuszy Policji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.12, 13:13
                  > A propos a może ktoś jest dysortografem...

A moze ktos nie zna zasad ortografii? To ze robi sie bledy nie jest rownoznaczne z tym ze jest sie dysortografem.
          • Gość: Gruby Re: Do funkcjonariuszy Policji IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.12, 20:46
            część z tych, z którymi miałam styczność miało nawet
            > problem z klarownym skonstruowaniem wypowiedzi.

Oj lupo. widzę, że był mały wpie...l na dołku.
            • Gość: lupo Re: Do funkcjonariuszy Policji IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.03.12, 12:13
              Chodzi raczej o raporty , które wracają do nich kilka razy za nim zostaną zrobione poprawnie,a które są niezbędne do postępowania sądowego.
              Na szczęście nigdy na dołku nie byłam i będę. Ale chętnie posłucham Twoich opowieści. Jak tam jest?
              • Gość: Gruby Re: Do funkcjonariuszy Policji IP: *.dynamic.chello.pl 28.03.12, 13:03
                > Na szczęście nigdy na dołku nie byłam i będę.

Tak , tak lupo , z pewnością będziesz. Nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka.
                • Gość: lupo Re: Do funkcjonariuszy Policji IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.03.12, 15:25
                  Widzę, ze Cię frustracja dopada, w Pośredniaku już byłeś dzisiaj? Jeśli nie to do ROBOTY!
    • kach2a Re: Do funkcjonariuszy Policji 27.03.12, 19:12
      Oczywiście dziękuję wszystkim tym z Państwa którzy wypełnili ankiety. Pozdrawiam
      • pozor_vlack Re: Do funkcjonariuszy Policji 27.03.12, 19:24
        I nie życzę sobie tego typu komentarzy pod moim adresem!!!

A co ty łachę robisz, że tu swoje wypociny wrzuciłaś na forum ?
        Zamieszczenie takiej ankiety w necie świadczy o poziomie inteligencji naszej młodzieży akademickiej.
        Wiadomo, że wypełnią ją wszyscy " jajcarze' , za wyjątkiem policjantów.
        Rusz tyłek, objedź kilka komisariatów i będziesz miała uczciwą ankietę.
        Pozdrawiam
        • kach2a Re: Do funkcjonariuszy Policji 27.03.12, 20:51
          przeczytaj post wyżej a będziesz dobrze wiedzieć coś na temat mojej pracy, a takie głupie gadanie na temat inteligencji młodzieży akademickiej...haha przejdź się po kilku komisariatach (tak jak ja to zrobiłam) i sprawdź jaką inteligencją obdarzeni są nasi policjanci, wierz mi zmienił/-a byś treść swojego postu. To jest mi potrzebne tylko i wyłącznie do porównania ,pisząc pracę magisterską korzysta się z wszystkich możliwych środków a im więcej ankiet tym większy wachlarz odpowiedzi. WYPEŁNIENIE ANKIETY NIE JEST PRZYMUSEM I NIE CHCESZ NIE WYPEŁNIAJ TYLKO NIE PISZ BZDUR!
          • kach2a Re: Do funkcjonariuszy Policji 27.03.12, 21:03
            BAWCIE SIĘ DOBRZE WE WŁASNYM GRONIE JA SIĘ DO WASZEGO POZIOMU ZNIŻAĆ NIE BĘDĘ!!!
            TYLKO DESPERACI ZAMIAST SPĘDZAĆ CZAS Z RODZINĄ ŚLĘCZĄ PRZY KOMPIE I WYPISUJĄ BZDURY NA FORUM JA DO NICH NIE NALEŻĘ NA SZCZĘŚCIE...WESOŁYCH ŚWIĄT ŻYCZĘ A PROPOS :D dobre haha powinnam pisać o psychice forumowiczów byłby niezły ubaw.
            POZDRAWIAM
            • Gość: Gruby Re: Do funkcjonariuszy Policji IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.12, 21:06
              Też cię pozdrawiamy, jesteś lepsza od naszego forumowego TOMKA
              • Gość: ovo Re: Do funkcjonariuszy Policji IP: *.play-internet.pl 27.03.12, 21:10
                Za moich czasów dysortografowie byli bezlitośnie pozostawiani na drugi rok w tej samej klasie dopóki się nie nauczyli pisać poprawnie i nazywało się to NIEUCTWEM, a nie dys -cos tam jak w europedalskim urzędowym burdelu.
                • Gość: bu Re: Do funkcjonariuszy Policji IP: *.play-internet.pl 27.03.12, 21:35
                  a ja się dziwiłem czemu te nasze 'studenty' z pedagogiki są obiektem takich butalnych żartów, dzięki temu tematowi juz wiem czemu :D
                  • Gość: gość Re: Do funkcjonariuszy Policji IP: *.tktelekom.pl 27.03.12, 21:55
                    mądrzy bo przed komputerem siedzą a jakby przyszło skonfrontować wiedzę większość z was miałaby problemy...
                    • Gość: do goscia Re: Do funkcjonariuszy Policji IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.12, 22:04
                      A jaka to spółka kolejowa pozwala na pisanie na forum zamiast pracy ?
                      • Gość: Gruby Re: Do funkcjonariuszy Policji IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.12, 22:08
                        Oj tam, jakiś dyżurny ruchu się nudzi....
                        • Gość: Gruby Re: Do funkcjonariuszy Policji IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.12, 22:10
                          A może studiujący SOK-ista :-)
                        • Gość: rty Re: Do funkcjonariuszy Policji IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.03.12, 22:12
                          głupia kacha przypomina mi jedna co studiowala resocjalizacje,jak skonczylem z nia z rana w hotelu to powiedziala ze mnie nie da rady juz zresocjalizowac ale pieprzyla sie dobrze -pozdrawiam kasiu
            • pozor_vlak Re: Do funkcjonariuszy Policji 28.03.12, 13:18
              kach2a napisała:

> S :D dobre haha powinnam pisać o psychice forumowiczów byłby niezły ubaw.
              > POZDRAWIAM

Powinnaś.
              Niewątpliwie ankieta dotycząca powyższego tematu zamieszczona na tym forum dostarczyła by obfitego i ciekawego materiału na podstawie którego mogło by powstać naprawdę ciekawe opracowanie.
              No ale jak widać wolisz zrobić coś na odpie...
              • Gość: Phil Re: Do funkcjonariuszy Policji IP: 109.169.37.* 28.03.12, 14:21
                Na 28 postów tego wątku aż 10 jest pisanych pod wpływem emocji zblazowanej neurotyczki. Od dawna wiadomo (a na tym forum w szczególności), że za często pojawiają się tu różnej maści frustraci. Odreagowują oni napięcie przedmiesiączkowe, zdradę partnera, problemy finansowe, brak pracy, tudzież inne problemy egzystencjalne. Jak zauważył mój przedmówca ankieta mogłaby wiele wnieść ale nie wniesie niczego bo jej autorka nie radzi sobie z problemami osobowościowymi.

Na koniec refleksja: Administratorze i wszyscy użytkownicy forum: co wnosi umieszczanie postów przez ludzi zeschizowanych? (Oczywiście poza ich chwilowym wzrostem dobrego samopoczucia.)
                • Gość: bruno Re: Do funkcjonariuszy Policji IP: *.tktelekom.pl 28.03.12, 17:51
                  Jedynymi frustratami o których mówi Phil to WY sami, nie radzicie sobie w życiu prywatnym i wyżywacie na dziewczynie, która mimo wszystko grzecznie poprosiła o pomoc. Ankieta z tego co rozumiem nie była obowiązkowa więc po co te komentarze. Nie radzicie sobie w domu, w pracy więc swoją frustracje wyładowujecie na forach. Nie dziwie się że nasza Polska wygląda jak wygląda skoro po świecie chodzą tacy ludzie jak Wy, którzy zamiast pominąć post który was nie dotyczy oceniają z góry nie znając intencji osoby zwracającej się o pomoc. Zjechaliście ją równo nie pytając o nic i z góry zakładając że jest tępa. Współczuję waszym dzieciom bo pewnie na każdym kroku czują się beznadziejne i bezwartościowe, mając takich rodziców, którzy na każdym kroku oceniają. Nikogo nie chcę bronić ale ten przykład pokazuje że w Polsce
                  niestety nie można liczyć na bezinteresowną pomoc - było tak zawsze, tak jest i tak już będzie. Cieszcie się życiem, weźcie książkę, poczytajcie coś, wyjdźcie na spacer a nie zamulacie fora swoimi głupimi wypowiedziami,a to niestety świadczy o waszej inteligencji i poziomie depresji.
        • Gość: noname Re: Do funkcjonariuszy Policji IP: *.dynamic.chello.pl 29.03.12, 18:43
          Oczywiscie wszystko wiedzący i najlepszy pozorFlak musiał wyrazić swoje zdanie,byś się chyba zesrał czubku jak byś czegoś nie wypocił.Nie pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka