Dodaj do ulubionych

OLALAM MALYSZA!!!!!! :(((((nie bijcie blagam!)

23.04.02, 13:51
heheheh

no tak, ja sobie wczoraj wieczorkiem szlam z kafeji netowej, troche
zaklopotana, trochu zmartwiona, rozmyslajaca o zyciu. heheh no i tak sobie ide
Krucza, mijam hotel Grand, idzie w ma strone 3 panow - ladnie sie
usmiechaja...no a ja olewam...no bo taki nastroj i wogole zycie jest do bani...

i tak sobie przechodze, i zdaje sobie sprawe z tego - ze wlasnie minal mnie
Adam Malysz avec dwa goryle..... po czym odwracam sie ladnie i mowie 'czesc
adam!' na co adam sie odwraca - 'nie poznalam cie!' na co panowie zaczynaja
sie smiac 'czesc czesc'..... :)))))))))))))))))))))))

i prosze, jak to czasami czlowiek tak sie gubi sam w sobie, w swoich myslach i
problemach i perypetiach, ze kurnia nawet Malysza na ulicy nie poznaje ....

cmokam slonecznie :) i zycze samych Malyszowych sukcesow wszystkim :)))

Maggie

Obserwuj wątek
    • Gość: nonstop Re: OLALAM MALYSZA!!!!!! :(((((nie bijcie blagam!) IP: *.icnet / 192.168.223.* 23.04.02, 16:36
      Hyhy Naggie,
      A Małysz powiedział: "Oj Maggie sorry, taki zamyślony byłem ,że Cię nie
      zauważyłem! Ale wiesz wracam z Pałacu prezydenckiego z orderem, więc sama
      rozumiesz...Wybaczysz mi?"

:-))))))
      non
      • Gość: kate1 Re: OLALAM MALYSZA!!!!!! :(((((nie bijcie blagam!) IP: *.chello.pl 23.04.02, 18:27
        Te Mag :))) Ty nie masz głowy do "byznesu" hehe:))) Przepis jest prostu i
        dwuwariantowy:

Wersja A (krótsza): Bierzesz 1 sztukę Małysza oryginalną (ale sprawdź z
        dowodem!!! i drugim dowodem tożsamości ze zdjeciem) i wciągasz w bramę.
        Oczywiście zapomniałam dodać, ze masz na sobie swój zajebisty dżinsowy
        kombinezon, który sprawi, że to nie ty hehehe będziesz dokonywać czynów
        nierządnych na Małyszu a Małysz sam rzuci się na ciebie jak opętany. I teraz w
        wariancie A podpunkt a: dzwonisz po kate1 która jedzie z aparatem i dokonuje
        kilka fotek hehe, które lukratywnie sprzedajemy do prasy bulwarowej lub też
        szantażujemy mistrza przesłaniem tychże bogobojnej żonie i proboszczowi w Wiśle
        (tu ryzyko stara, ze musiałabyć kopsnąć działkę :) ) podpunkt B.Ostakrżenie o
        gwałt, proces nagłaśniany przez media, odszkodowanie tudzież wydanie hehehe
        wspomnień: " W bramie z Małyszem" ....
        Wariant B (dłuższy): rodzisz poczęte z Małyszem na drodze nierządu w bramie
        dziecko Małysz (hmmm tylko wtedy musisz spotykać Małysza wyłącznie w dni płodne
        hyhy)i podpunkt a: jedziesz na wyjątkowo wysokich alimentach b. sprzedajesz
        niczym Liz Hurley (hyhy nawet podobna jesteś) prawa do fotografowania
        pierwszych dwóch lat życia pisklęcia orła z Polski VIVIe czy innemu szajsowi
        hihi c)hodujesz małego Małysza, karmisz do 18 lat piersią (żeby zdrowe rosło)
        aż zacznie skakać i przywozić ci kasę i nagrody i inne ciupagi z Zakopanego.

Więc na drugi raz nie pytaj komu bije dzwon. Bije on Tobie !!!!!! ketta
        stroskana Twoja niezaradnością

Ps. Tyyyyyyyy, a może ty go tak specjalnie olałaś, w myśl zasady, że
        trudniejsze do zdobycia bardziej pożądane co???? Hehehe, Ty Lisico :)))
        • Gość: (k2) Re: OLALAM MALYSZA!!!!!! :(((((nie bijcie blagam!) IP: 80.48.111.* 23.04.02, 23:39
          RZUC NARKOTYKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: MaFik Re: OLALAM MALYSZA!!!!!! :(((((nie bijcie blagam!) IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.02, 18:20
      nasza_maggie napisał(a):

> heheheh
      >
      > no tak, ja sobie wczoraj wieczorkiem szlam z kafeji netowej, troche
      > zaklopotana, trochu zmartwiona, rozmyslajaca o zyciu. heheh no i tak sobie ide
      > Krucza, mijam hotel Grand, idzie w ma strone 3 panow - ladnie sie
      > usmiechaja...no a ja olewam...no bo taki nastroj i wogole zycie jest do bani...
      >
      > i tak sobie przechodze, i zdaje sobie sprawe z tego - ze wlasnie minal mnie
      > Adam Malysz avec dwa goryle..... po czym odwracam sie ladnie i mowie 'czesc
      > adam!' na co adam sie odwraca - 'nie poznalam cie!' na co panowie zaczynaja
      > sie smiac 'czesc czesc'..... :)))))))))))))))))))))))
      >
      > i prosze, jak to czasami czlowiek tak sie gubi sam w sobie, w swoich myslach i
      > problemach i perypetiach, ze kurnia nawet Malysza na ulicy nie poznaje ....
      >
      >
      > cmokam slonecznie :) i zycze samych Malyszowych sukcesow wszystkim :)))
      >
      > Maggie
      >
      Maggie!
      Jestem pełen uznania! Tylko Ty nie dajesz się uwieść Małyszomanii. Ja mam do
      niego lekką awersję, ale to tylko przez sprawy zawodowe :-))) Pozdrawiam
      • Gość: Mors Re: OLALAM MALYSZA!!!!!! :(((((nie bijcie blagam!) IP: 217.11.129.* 24.04.02, 09:26
        Mafik awersje, tzn cos ze skocznia wspolnego masz z nim ? :-)))

Pozdrawiam

Mors
        • Gość: ana Re: OLALAM MALYSZA!!!!!! :(((((nie bijcie blagam!) IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 24.04.02, 11:29
          Maggie kochana moim zdaniem zareagowałas prawidłowo:))))
          teraz zapewne Nasz Adaś puścił szpiegów do Warszawy i wypatruja cię w okolicach
          wspomnianej kafejki internetowej,
          tylko pamietaj o nas kiedy juz bedzie po wszystkim tz po tych rozwodach
          skanadalach, skocz czasem na czat
          z lotniczym pozdrowieniem
          ana, ania-pirania vel......
        • Gość: MaFik Re: OLALAM MALYSZA!!!!!! :(((((nie bijcie blagam!) IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.02, 20:47
          To odpowiedź do Morsa!

Morsiku drogi - czasem pisuję również o skokach,a nasz mistrz przestworzy
          rozmówcą jest specyficznym, mówiąc delikatnie. Mam nawet gdzieś nagraną taką,
          która kończy się stwierdzeniem - "Miały być 3 pytania, a pan już 5 zadaje"
          (cyt. Adam Małysz) :-) Pozdrawiam
    • Gość: 31 Re: OLALAM MALYSZA!!!!!! :(((((nie bijcie blagam!) IP: *.comtica.pl 24.04.02, 19:06
      Hmmm, przepraszam, ale kto to jest Małysz? (i nie bijcie, błagam za to pytanie!)
    • Gość: Maggie Re: OLALAM KENA z BB - brawa prosze! :) IP: 212.76.37.* 25.04.02, 18:41
      A zeby dodac jeszcze pikanteri, przed wcozraj w pubie pod moim domem zjawil
      sie Kenio z BB. No heheh, i co - i lokalne dresy go tak tutaj nawyzywaly
      ehhehe buahahhahaha ze kurnia wszystkie sasiady az na balkon powychodzily
      heheheh...
      Bosze, prawdziwy Hollywood na tej mojej ulicy ostatnio :)

Maggie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka