Dodaj do ulubionych

JAKOS TAK MI SMUUUTNO :(

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.02, 21:25
To jest juz koniec, nie ma juz nic
Jestesmy wolni, mozemy isc
Jestesmy wolni, bo nie ma juz nic....
Wiecie, uwielbiam poznawac ludzi na czacie, ale nie znosze, kiedy odchodza bez
pozegnania i powodu. Rzadko sie tak zdarza, ale dlaczego zawsze robia to Ci, na
ktorych mi najbardziej zalezy?
Jakos sobie poradze, ale teraz jakos tak mi smuuuutno
Obserwuj wątek
    • ewusik Re: JAKOS TAK MI SMUUUTNO :( 24.04.02, 22:06
      Rybeczko!!!!
      Nie badz smutniutka!!! Wiosna zawitala, to widac, slychac i czuc.....
      przesylam wiosenny usmiech:)))))))))))))))))))))
      i cmoooooooooooooooook na pocieszenie
      ewelinka
      • Gość: beba Re: JAKOS TAK MI SMUUUTNO :( IP: *.chello.pl 24.04.02, 23:21
        ewusik napisał(a):

> Rybeczko!!!!
        > Nie badz smutniutka!!! Wiosna zawitala, to widac, slychac i czuc.....
        > przesylam wiosenny usmiech:)))))))))))))))))))))
        > i cmoooooooooooooooook na pocieszenie
        > ewelinka

ewelinka - ze wiosna wszyscy wiedza ale nie znaczy to ze mosisz to pisac w kazdej
        swojej odpowiedzi na kazdy post
    • Gość: (k2) Re: siostra co jest nie lam sie!!!! IP: 80.48.111.* 24.04.02, 22:59
      olej to tacy sa ludzie i tego nie zmienisz zawsze sie trafia na palanta lub na
      kretynke ale tak sie zdaza ze sie trafia na kogos normalnego ale zadko
      usmiechij sie jestem z Toba:)))
      • Gość: rybka Re: siostra co jest nie lam sie!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 14:05
        Macku, wiesz, ze Ty masz specjalne miejsce w moim sercu. Jako moj brat niezle
        sie spisujesz. Mam nadzieje, ze jestem dobra siostra:-).
        Juz sie nie lamie.
        Cmooooooook
    • Gość: beba Re: JAKOS TAK MI SMUUUTNO :( IP: *.chello.pl 24.04.02, 23:20
      ... no coz rybko - takie zycie, powiem ci z wlasnego doswiadczenia ze odejscia
      z czata nie sa zawsze wyborem swiadomym czasami tak sie "samo" dzieje bez
      wiekszego wplywu osob zainteresowanych ... ot tak poprostu, a jak sie pozniej
      czasami wroci to juz niewiele osob pamieta ze sie na czacie bywalo wogole, moge
      ci tylko doradzic cierpliwosc ... bo kto wie? - "... i stanie sie tak jak gdyby
      nigdy nic..." a ty bedziesz miala okazje przywitac serdecznie przyjaciol i beda
      ci za to wdzieczni :-))) pozdrawiam
    • Gość: cosmita Re: JAKOS TAK MI SMUUUTNO :( IP: 62.251.145.* 25.04.02, 05:22
      Witaj Rybeczko:)

To zabawne, ze akurat teraz przeczytalem Twoj post. A dlaczego? Ano dlatego, ze
      sam mam zamiar (po raz kolejny zreszta) sprobowac nie marnowac swojego czasu na
      stukanie w klawisze i gapienie sie w monitor. Czyli - dac sobie spokoj z czatem.
      Ale rozumiem Cie doskonale. Smutno jest, gdy jakis "fajny" nick stad znika. Bo
      za "fajnym" nickiem czesto kryje sie ciekawy czlowiek. A do pewnych osob
      jestesmy po prostu mocno przywiazani, czasami zbyt mocno jak sadze...
      P.S. Niezaleznie od tego, czy mi sie uda wytrwac w swoim postanowieniu, czy tez
      znowu ze soba przegram, zaproszenie do Maroka dla wszystkich osob, dla ktorych
      je wystosowalem, jest aktualne:)))
      Pozdrawiam cieplutko bardzo.
      Cosmita znany jako freelove:)))))
      • Gość: Rybka Re: JAKOS TAK MI SMUUUTNO :( IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 14:03
        Cosmito, wczoraj juz napisalam odpowiedz, ale zapomnialam wyslac. Ech, moze mi
        tez potrzebna przerwa? W kazdym razie bedzie nam Ciebie brakowalo, a jak
        wrocisz powitamy Cie radosnie :-))))). Nad odwiedzinami pomysle - juz zlozylam
        podanie o paszpotr wiec moze bedzie na czas (hihihi). Dziekuje, pozdrawiam
        Rybka
      • Gość: ania@ Re: JAKOS TAK MI SMUUUTNO :( IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 26.04.02, 18:33
        .......Ufoczku kochany..hmm.... zastanawiam sie czy mnie tez wpisales na
        liste...bom juz spakowana,tylko szczoteczke do zubali i juz ,juz lecem:))))

z wielikim usmiechem:))
        ania
        • Gość: cosmita Re: JAKOS TAK MI SMUUUTNO :( IP: 62.251.145.* 27.04.02, 18:17
          Aniu@! Na liscie jak najbardziej jestes:) Jak moglbym zapomniec?
          P.S. A stroj kapielowy spakowalas?
          pozdrawiam slonecznie...
    • Gość: ket Re: JAKOS TAK MI SMUUUTNO :( IP: *.chello.pl 25.04.02, 08:31
      Rybko lajf is brutal ... hehehe zwłaszcza dla takivh jak my cmokam mocno ;-)
      masz tego tam narwanego koło siebie... no i mnie ;-))))
      • Gość: (k2) Re: teraz to wydyglas :)))))))))) IP: 80.48.111.* 26.04.02, 14:21
    • sylwia11 Re: JAKOS TAK MI SMUUUTNO :( 25.04.02, 13:53
      Rybko droga znam to uczucie , oj jest wtedy przykro i smutno , ale to nic ,
      glowka do gory , poradzimy sobie z tym , wiesz pojedziemy do cosmity i
      bedziemy spiewaly :))), bedzie wesolo !!! cmok i milutkiego dzionka :)))))))))
      Jestem z Toba :)))
      • Gość: Rybka Re: JAKOS TAK MI SMUUUTNO :( IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 20:17
        Oj Sylwio, pojedziemy. Spakuje sie i pojade z Toba :-)))))))
        • Gość: cosmita Re: JAKOS TAK MI SMUUUTNO :( IP: 62.251.145.* 27.04.02, 18:19
          Pakujecie sie i pakujecie...A ja tu czekam sam jak palec na plazy...
    • Gość: Maciek Nie martw się IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 25.04.02, 15:56
      A może zawiesz się komputer a gdy wracają to Ciebie już nie ma. Nie raz mi się
      tak zdarzyło. Nie martw się, WIOSNA PRZYSZŁA !!!
      • Gość: Rybka Re: Nie martw się IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 14:01
        Wiem, wiem. Pewnie myslicie, ze przesadzam i pewnie macie racje (hihihi)
    • Gość: pinokio- Re: JAKOS TAK MI SMUUUTNO :( IP: *.dip.t-dialin.net 25.04.02, 17:47
      mowisz, ze nie znosisz jak ktos odchodzi bez podania powodu, bez
      slowa.......cale szczescie mamy do tego prawo, do swobodnego odchodzenia,
      decydowania o tym czy zostaje czy tez ide cos zrobic z moim czasem.
      Przychodzic kiedy nam sie podoba i odchodzic gdy mamy na to ochote....to prawo
      chatu, sieci.......takie to juz zycie:-)
      a tak nawiasem, kazdy ma jakis tam powod zeby odejsc..lub zeby trwac....
      czuwaj:_)
    • bigott Re: JAKOS TAK MI SMUUUTNO :( 26.04.02, 07:40
      Rybenko,
      kazdy z nas chcialby pewnie o sobie myslec,
      ze podejmuje swiadome i niezalezne decyzje...
      A te, ktore rzeczywiscie maja wplyw na nasza
      obecnosc tutaj, sa wypadkowa tak wielu spraw,
      ze az czasami sie dziwie, ze wogole sie tu spotykamy :)
      Ciesz sie tymi, ktorzy sa dzis, bo zupelnie
      kto inny bedzie jutro, i to zapewne tez ku Twojej radosci.
      A dla "przywiazanych" istnieja przeciez maile, nie? :)

pozdrawiam
      bigott
      wciaz nie_usatysfakcjonowany_wedkarsko :)
      • Gość: ana Re: JAKOS TAK MI SMUUUTNO :( IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 08:46
        pozdrowienia dla rybki od kolezanki po wodzie ani_pirani wel qqłki
        • Gość: magda Re: JAKOS TAK MI SMUUUTNO :( IP: poczta.wilcza* 26.04.02, 21:00
          Mi też jakoś smutno czasami.
          • Gość: mgiełka Re: JAKOS TAK MI SMUUUTNO :( IP: *.interpc.pl / 80.48.94.* 27.04.02, 18:35
            Tak to już jest w życiu poznajesz, przyzwyczajasz się, zaprzyjazniasz, ale
            potem okazuje się, że to było jednostronne. Jeszcze jest złudzenie, że ten ktoś
            wróci, próbujesz go szukać na czacie. A prawda jest taka, że zmienił nick.
            Pewnie powód był taki, że już go zaciekawiła inna rozmówczyni.
            Proza życia, pewnie to boli, ale widać jego nie. Z tego wniosek, że on odbierał
            cię inaczej, wszystko złudzenia.
    • Gość: agateczk Re: JAKOS TAK MI SMUUUTNO :( IP: *.tpnet.wmc.com.pl 28.04.02, 10:27
      Rybus glowa do gory.Jestem z Toba:)) Pamietaj nawet jezeli Ci fajni odeszli to
      najlepsi zostaja:)))
      Pozdrowionka i usciski.AGATECZKA:))
      • Gość: rybka Re: JAKOS TAK MI SMUUUTNO :( IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.02, 12:24
        Dzieki Agateczko. W sumie masz racje :-)))))
        • Gość: agateczk Re: JAKOS TAK MI SMUUUTNO :( IP: *.tpnet.wmc.com.pl 29.04.02, 11:57
          Rybus ja przewaznie mam racje i Ty tez powinnas wiedziec ze Ci co odeszli bez
          pozegnania nie sa warci abys sie smucila:))Pamietaj ja nigdy tak nie odejde:))
          Usciski.AGATECZKA
    • Gość: ellenai Re: JAKOS TAK MI SMUUUTNO :( IP: *.kci.net 29.04.02, 02:31
      rybcia, czasem te czatowe znajomosci to szapanina dlatego ja swoja druga
      polowe na yahoo znalazlam i nawet o dziwo sie udaje.....glowa do
      gory..........bedzie dobrze.........ellenai
    • Gość: skancar1 Re: JAKOS TAK MI SMUUUTNO :( IP: *.decyst.com.pl 29.04.02, 07:36
      Rybko .... tesciowko ma kochana ... uszy do gory ... ludzie przychodza ...
      odchodza ... ale Ci ktorzy sa warci tego zeby ich zapamietac na zawsze zostana
      w nas ... w naszych myslach ... naszych serduszkach ... najwazniejsza jest
      swiadomosc, ze ktos z nimi jest ... ktos o nich pamieta ... buziaczki :)))
      • Gość: rybka Re: JAKOS TAK MI SMUUUTNO :( IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.02, 20:12
        Skaniku, tesciu drogi. dziekuje ;-)))))))))). Masz racje.
        Pozdrawiam
        Tesciowa
    • Gość: Robsan Re: JAKOS TAK MI SMUUUTNO :( IP: *.rmf.pl 13.05.02, 14:28
      Wiesz co? Ja rzadko odwiedzam, czat, ale parę razy też mi się coś takiego
      zdarzyło. Podchodzę do tego z pełnym luzem. Pomyśl że ci ludzie są tak płytcy,
      że aż ich żal. Jakbyś ich tak dobrze poznała, to na pewno by ci na nich nie
      zależało. Człowieka poznaje się w trudnych sytuacjach, wtedy łatwiej ocenić ile
      są warci. I jeszcze jedno. Pamiętaj że spora ilość czaterian, to dzieciaki
      żądne mocnych wrażeń. Mowią ci ile mają lat, gdzie pracują jacy są świetni w
      sprawach seksu itp., a naprawdę to gówniarze z podstawówki, nie znający się
      kompletnie na więkrzości spraw.
      Pozdrawiam serdeczni, nie łam się - Robsan.
      • Gość: rybka Re: JAKOS TAK MI SMUUUTNO :( IP: 213.76.53.* 14.05.02, 20:48
        Dzieki Robsan:-))))))
        W sumie stoje juz obok, wiec chyba dobrze.
        Pozdrawiam .....
    • Gość: mikri Re: JAKOS TAK MI SMUUUTNO :( IP: 2.3.STABLE* / 10.0.6.* / 62.84.68.* 17.05.02, 21:39
      niech ci nie bedzie smutno w zyciu tak jest ze zawsze ktos odchodzi a na
      czatach latwiej bo nie widac twarzyi nie patrzysz sie w oczy osoby porzuconej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka