mo_a 17.11.04, 13:04 f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1183607&start=0 Nie wiem czy sie smiac czy plakac :))) Pozdrawiam P.S. Ori...nie kasuj, moze cos do nich dotrze :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bruhaha Re: Tylko dla...Panow 17.11.04, 13:13 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=178&w=17715487 dociera:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mo_a Re: Tylko dla...Panow 17.11.04, 13:22 ech....tak to jest jak sie wszystkich watkow nie czyta :))) Ale nie zaszkodzi Wam przypomniec, zeby sie utrwalilo :)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
samba_sikoreczka Re: Tylko dla...Panow 17.11.04, 13:51 masz racje, powtarzanie jest matka uczenia sie:-) moze sie czegos Panowie nauczą, Odpowiedz Link Zgłoś
iizaa Re: Tylko dla...Panow 17.11.04, 13:56 Popłakałam się ze śmiech. Ale tak poważnie, to przerazające. Odpowiedz Link Zgłoś
rivers Re: Tylko dla...Panow 17.11.04, 15:23 Zajrzalem i zaluje. Forma naracji jest rownie odstreczajaca jak jej przedmiot (zachowanie mezow). Z czego wynika, ze po prostu sa to dobrane pary, ktore laczy *wzajemny* brak elementranej kultury. Pozbawione klasy Panie znajduja pozbawionych klasy Panow, to jedyny wniosek jaki wyciagnalem z lektury. Odpowiedz Link Zgłoś
sarna_z_lasu Re: Tylko dla Riversa 17.11.04, 16:22 rivers napisał: > Zajrzalem i zaluje. Forma naracji jest rownie odstreczajaca jak jej przedmiot > (zachowanie mezow). Z czego wynika, ze po prostu sa to dobrane pary, ktore > laczy *wzajemny* brak elementranej kultury. Pozbawione klasy Panie znajduja > pozbawionych klasy Panow, to jedyny wniosek jaki wyciagnalem z lektury. ******************************** Sory za bezpośrednią odpowiedź , masz prawo byc oburzony tym co poniżej : Otórz jeżeli twierdzisz ,że celowo dobrały sie pary takie właśnie /i śmierdzące i pierdzące/ wnioskuje ,że jesteś całkiem inny czyli np.Pachnący ,myjący itd. I dalej idąc ,niestety, tym śladem , zastanawiam się Czy Rivers kłamie czy sie reklamuje? Bo jeżeli mówisz prawdę to prosze byś "napiętnił" zachowania innych samców gdyz takie oto , prawie pedagogiczne zamiary były ,tworzącej ten watek Czyli opowiedz się albo <Za > i wtedy ofujfujaj swoją płeć Albo <przeciw > i napisz że -za dużo nasza płeć wymaga. Bardzo wkurzona ,ale nadal wymagająca Sarna > Odpowiedz Link Zgłoś
pikus Re: Tylko dla Riversa 17.11.04, 16:38 po co az tam zagladac, tutaj juz jest wystarczajaco smiesznie... Odpowiedz Link Zgłoś
rivers Re: Tylko dla Riversa 17.11.04, 16:41 sarna_z_lasu napisała: > Bo jeżeli mówisz prawdę > to prosze byś "napiętnił" > zachowania innych samców > > gdyz takie oto , prawie pedagogiczne zamiary były ,tworzącej ten watek > > Czyli opowiedz się > albo > <Za > i wtedy ofujfujaj swoją płeć > > Albo > <przeciw > i napisz > że -za dużo nasza płeć wymaga. Droga sarno, Problem polega na tym, ze myslimy innymi kategoriami. Ty, mam wrazenie, myslisz kategoriami zbiorowymi (mezczyzni, kobiety), ja mysle kategoriami indywidualnymi (ten konkretny mezczyzna, ta konkretna kobieta). Przeciwstawianie mezczyzn kobietom i vice versa uwazam za bezsensowne. Nie czuje biologicznej solidarnosci z meska polowa ludzkosci i nie widze potrzeby, aby bronic honoru "mezczyzn". Wiec bez problemu napietnuje tych wszyskich facetow, ktorzy sa chamscy, wulgarni, prymitywni, itd., itp. Natomiast uwazam, ze potepic cala plec byloby zwykla glupota. POwiedziec "mezczyzni sie nie myja" jest taka sama bzudra jak powiedziec "kobiety nie potrafia prowadzic samochodu". Wiec tego odemnie nie oczekuj. Pozdrawiam, rivers Odpowiedz Link Zgłoś
sarna_z_lasu Re: Tylko dla Riversa 17.11.04, 16:44 Nie chciałeś sie ze mna podroczyć i jak slicznie Ci to wyszło. Po prostu KLASA. Pozdrawiam jako jednostkowa Sarna Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa For rivers' eyes only 18.11.04, 01:02 rivers napisał: > Nie czuje biologicznej solidarnosci z meska polowa ludzkosci No sorry, riversie, ale chyba BIOLOGICZNĄ solidarność z męską mniejszą (przypis mój, kobiecy) połową ludzkości powinieneś czuć, nie? PS.1. Gdyby Wam się chciało czytać ciąg dalszy, czego nie polecam, bo czytać powinno się rzeczy piękne/ciekawe, a nie obrzydliwości, doczytalibyście na temat analogicznych zachowań u kobiet. Tak więc ludzkość nie dzieli się na obleśnych mężczyzn i delikatne kobiety, ale osobniki jednego i drugiego rodzaju są po obu "stronach". I rzeczą każdego jest, kogo sobie "dobierze". Jakoś ja, a wierzę, że i większość z Was z opisanymi przypadkami nigdy nie miałam do czynienia. A w ogóle to zniesmaczonam, i zła na siebie, że w sprawach takich głupot się odzywam. Odpowiedz Link Zgłoś
rivers Re: Tylko dla Riversa 17.11.04, 17:14 sarna_z_lasu napisała: > Czyli opowiedz się > albo <Za > i wtedy ofujfujaj swoją płeć ofujfujanie zostawie fuihuiowi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eevvaa Re: Tylko dla...Panow 17.11.04, 17:44 Człowiek jest indywidualnością - tylko przebywa w zbiorowości, więc nie można mu takowej przypisywać. Mężczyzna zadbany (czytaj niewymuskany) to jednak pociągający mężczyzna. Serdecznie pozdrawiam, ewa :) "życie jest piękne - tylko trzeba to jeszcze zauważyć" Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: Tylko dla...Panow 17.11.04, 20:49 A ja tych kobiet wcale nie zaluje:)widzialy galy co braly.....tja..coz jeszcze ??Ci najsliczniejsi faceci to to najgorsze brudasy,mysla ze na wszystko sobie pozwolic moga.Szkoda ze zadna z was nigdy z facetami w wojsku nie byla...przeszla by wam ochota na mezulka.A tak piszczycie za facetami;PP Odpowiedz Link Zgłoś
sarna_z_lasu Re: Tylko dla...Panow 17.11.04, 21:49 Lion w wojsku powiadasz, BYĆ I stamtąd życiowe doświadczenia czerpac? Niezmilitaryzowana /dotąd/ sarenka Odpowiedz Link Zgłoś
panna_i_renka Re: Tylko dla...Panow 19.11.04, 23:44 czyzby wszystkie?....juz rozumiem te sugestii baski do pozostawania w tej tylnej czesci ciala...lew, to podobno najwyzsza, najbardziej wysublimowana forma miłości...taka męsko-meska przyjaźń:))))... Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ hmmm.... 19.11.04, 23:48 irenka, wstydz sie!!! owszem baska o pupie wspominala, ale lew.....ok, wole nawet nie myśleć:)))))......przypomniało mi sie przysłowie o krowie co wiele ryczy....lew to ile miałes tych dziewczyn???? Odpowiedz Link Zgłoś