joanna266 25.11.04, 11:48 mam juz dwojke dzieciaczkow a w kwietniu bedzie trzecie.mamy trojki jak dajecie sobie rade gdy maz cale dnie pracuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toulaa Re: nowa na czacie 25.11.04, 13:31 Droga joanno 266, dajemy (sobie radę na czacie). Mama trójki, gdy mąż całe dnie pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
dj Re: nowa na czacie 25.11.04, 14:22 toulaa napisała: > Mama trójki, gdy mąż całe dnie pracuje. Ty masz troje dzieci???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
januar1 Re: nowa na czacie 25.11.04, 18:47 wspolczuje dzieciom ze maja taka matke toulle Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: nowa na czacie 25.11.04, 16:27 dj napisał: > ???!!! To ja teraz spróbuję odgadnąć, co owo dj-owe oburzenie i zdziwienie mogłoby znaczyć: 1. Wersja najbardziej optymistyczna (i najmniej prawdopodobna): O, a nie wyglądasz! 2. Wersja najmniej optymistyczna (i najbardziej prawdopodobna): Dziwne, to skąd masz tyle czasu na pisanie tutaj? 3. Wersja naszodziennikowa: Tylko tyle? 4. Wersja wysokoobcasowa: Aż tyle? 5. Wersja statystyczna: Czyli oboje mamy po półtora. 6. Wersja aktualna: Tymoszenko też chyba ma trójkę. To która wersja, dj-u? Czy może jeszcze inna?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kreon1 Re: nowa na czacie 25.11.04, 22:38 Podziwiam Cię Tola, potrafisz zrobić coś z niczego i to jakie coś:) kłaniam się nisko Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: nowa na czacie 25.11.04, 23:21 Kreonie, o te dzieci Ci chodzi? No, niezupełnie z niczego (komórka jajowa+plemnik), i nie sama przecież:) Pozdrawiam - t. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: nowa na czacie 25.11.04, 16:37 moje trzecie bedzie w kwietniu.fajnie ze mamuski trojki to jeszcze nie jest wymarly gatunek.bede dzis na czacie o 22.moze tam pogadamy.buziaki:) . Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 do Touli i Joanny266 26.11.04, 08:21 Przepraszam, mam pytanie, bo nie dotrwalam wczoraj do 22-ej - czy umowione spotkanie doszlo do skutku? Wyslij Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Do szy 26.11.04, 13:26 she_5 napisała: > Przepraszam, mam pytanie, bo nie dotrwalam wczoraj do 22-ej - czy umowione > spotkanie doszlo do skutku? Piszę do ucha, bo o prywacie nie można, więc nie chcę, by ktoś doniósł jabburowi. Nie doszło, gdyż albowiem matki trójki (a nawet dwójki, jak wiesz) nie są paniami swojego czasu. Ale jak się dogadamy mailowo, to tu zamieszczę, ok? PS. I w ramach poznawania przysłów innych narodów coś jak o naszym stopniu do piekła: "Nebudˇ zvědavá, budeš brzy stará":) Odpowiedz Link Zgłoś
araneida Re: nowa na czacie 25.11.04, 15:48 Hmm? Znaczy mąż pracuje na dwa etaty? 1 etat zawodowo zarabia kasę 2 etat pracuje nad przedłużeniem gatunku? Kto będzie chrzestnym? Może ktoś z czatu? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: nowa na czacie 25.11.04, 16:42 rozumiem ze pytasz jak dajemy rade siedziec na czacie dnie cale, podczas gdy dzieciecia tez by chcialy do kompa. (mezem nie ma sie co przejmowac, bo czatuje z calodziennej pracy przeciez). Zdaje mi sie, ze maz musi wziac jeszcze jedna prace w celu zarobienia na wieksza ilosc komputerow z kłączem. Ze starszymi dziecmi nie ma co dyskutowac, trzeba dac im postukac, ale mlodsze, znaczy zupelnie male mozna przywiazac do kaloryfera, pamietajac jednakowoz, zeby wiazadelko bylo z miekkiego tworzywa. (no i zaraz sie zacznie) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: nowa na czacie 26.11.04, 09:26 o żesszzzzz jakie to proste...:))))))Przeorganizuję pokój orientując wystrój na kaloryfer.... No i zaczęło się ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gumek83 Re: nowa na czacie 26.11.04, 09:32 wiesz co Joasiu, postarajcie sie jeszcze o czwarte. A wtedy Ty, maz i dzieciaczki wystawicie druzyne siatkowki. Proste...........a jak praktyczne :P Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: nowa na czacie 26.11.04, 10:22 przy tej okazji informuję, że zbieżność imion i wszelkie podobieństwo z joanną266 jest przypadkowe;) (pozdrawiam joannę )Model mojej rodziny został ustalony zgodnie z wzorcem 2+2 :) I tak juz zostanie Amen. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
smok_telesfor Re: nowa na czacie 26.11.04, 10:57 no i kurek lekko przykrecony, co by sie nie poparzylo (nie dotyczy osiedli silnie oddalonych od elektrocieplowni) smok ps. a i tzw. wiazadelko nie moze byc za dlugie, bo sie moze wokol szyjki zawiazac ... Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: nowa na czacie 26.11.04, 13:58 jak sobie daje radę mąż? całe dnie pracuje, a gdy wraca, rodzina czatuje (tak mi się z tą 22 skojarzyło) OLDMĄŻ Odpowiedz Link Zgłoś