l3pp4 Re: O kim to? 11.12.04, 15:59 l3pp4 napisał: > tiny.pl/4kv Poszlaki wskazujo na Kraków. A z tą czaterią to pewnie ściema ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: O kim to? 11.12.04, 16:05 eee, chyba to nie sciema... Kochajcie blizniego. Ja nim jestem.... Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki no właśnie, o kim? 12.12.04, 10:27 l3pp4 napisał: > Poszlaki wskazujo na Kraków. ------ endrju, nie zmylisz nikogo, gdyż ponieważ wszystkie tu wiedzo, że gazety kłamio i nie chodzi tak naprawdę o Kraków jeno Wrocław, nie o kobietę tylko o płeć inną (trzecią?) i nie o pozostałe, do których nie mogę się odnieść bo ponieważ nie czytam (sic!) nic poza Hustlerem buha :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ryszq Re: O kim to? 12.12.04, 12:30 Takie odniesienie się do czata, może wskazywać , że czatowanie dla niektórych, to już nie rodzaj fascynacji, ale rodzaj religii, a miało być tylko rozrywką. To smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki endrjuuuuuuu 12.12.04, 12:49 ryszq napisał: Takie odniesienie się do czata, może wskazywać , że czatowanie dla niektórych, to już nie rodzaj fascynacji, ale rodzaj religii, a miało być tylko rozrywką. To smutne. -------- andrew, ryszq jest smutny, wrzućże mu co na rozweselenie buha :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki akurat 12.12.04, 12:56 kamila77 napisała: > Nie o mnie, ja mam 17 kont. ----- chciałabyś kama mieć 17, ale nic z tego, wszyscy wiemy dobrze z kond ta liczba; otóż liczba ta to tak naprawdę liczba skancara1 (on już się stara u oriski o zamianę na 17) a ty zazdrościsz skanikowi, gdyż albowiem on jest ulubionym opem a ciebie to nikt nie lubi buha :)) --------- nic nie jest tak miękkie jak porost riversa Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki hm hm 12.12.04, 16:37 chciałabym, ale nadal nie wiem, w jakim kolorze są twoje buciki, bo nosisz takie długieeeeeeeee spódniczki buha :)) ------ nic nie jest tak cudne jak riversa paznokcie brudne Odpowiedz Link Zgłoś
hippy_pottamus Re: hm hm 13.12.04, 17:22 kamiąka ma bjuciki w kororze spódniczki, wjadomo hipek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: hm hm 20.12.04, 12:52 no to pończoszki musi mieć w innym, bo gdyby też w takim samym to byłoby bezguście? nie wiem jak to właściwie jest, bo ja chodzę w ogrodniczkach zasadniczo a gumiaki do spania to czasem nawet ściągam buha :)) Odpowiedz Link Zgłoś
annuszka Re: hm hm 20.12.04, 16:12 Gdzies czytalam,ze jak ponczoszki sa w kolorze bucikow i spodniczki,to taki zestaw wyszczupla...hm...musze to sprawdzic. A i tak najfajniejsze sa bojowki. pozdr;) Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: hm hm 20.12.04, 16:16 a na plażę? buha :)) ----------- nic nie jest tak bojowe jak nastawienie riversowe Odpowiedz Link Zgłoś