jabbur 14.12.04, 16:45 Witam, Dla lubiących kudłate i włochate, tudzież oślizgłe oraz szorstkie wielo- i beznogie stworzenia otworzyliśmy pokój Zwierzyniec. Niech Wam się w nim dobrze gawędzi ;] Pozdrawiam, JA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dj Re: Pokój Zwierzyniec 14.12.04, 17:10 > Dla lubiących kudłate i włochate, tudzież oślizgłe > oraz szorstkie wielo- i beznogie stworzenia otworzyliśmy > pokój Zwierzyniec. Proszę o stworzenie pokoju "Orissa". Dla lubiących... :) Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Re: Pokój Zwierzyniec 14.12.04, 17:21 dj napisał: > Dla lubiących kudłate i włochate, tudzież oślizgłe > oraz szorstkie wielo- i beznogie stworzenia otworzyliśmy > pokój Zwierzyniec. > > Proszę o stworzenie pokoju "Orissa". Dla lubiących... > > :) Dj musisz dobrze umowtywować:P, bo opinie "lubisz-nielubisz" nie są satysfakcjonujące dla "władzy" ;-))) P. Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Pokój Zwierzyniec 14.12.04, 17:30 czyli pokój dla zwierząt i ich sympatyków?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Re: Pokój Zwierzyniec 14.12.04, 18:40 rena_gd napisała: > czyli pokój dla zwierząt Tja...fenszuf boa:PPP aksamitnie głatkich;-) Miłośniczka pytonów;-) P. Odpowiedz Link Zgłoś
dj Re: Pokój Zwierzyniec 14.12.04, 22:42 > Dj musisz dobrze umowtywować:P, bo opinie "lubisz-nielubisz" nie są > satysfakcjonujące dla "władzy" ;-))) Jak nie sa? Przeciez Zwierzyc zalozyli dla lubiacych... kudlate i wlochate, czy tez oslizgle. Odpowiedz Link Zgłoś
dj Re: Pokój Zwierzyniec 14.12.04, 22:43 Przepraszam, Zwierzyniec. Oczywiscie to prawda, ze gubienie literek to oznaka choroby psychicznej :) Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: Pokój Zwierzyniec 14.12.04, 19:42 czy zaba jest tam jełopem?;) Odpowiedz Link Zgłoś
sza.raczek Re: Pokój Zwierzyniec 14.12.04, 20:23 ototo, żaba na jełopa, jestem za! :) Odpowiedz Link Zgłoś
hippy_pottamus Re: Pokój Zwierzyniec 14.12.04, 20:46 no popiram, popiram, aszkolwiek popiranie jaby moze sie zle skunczyc ;-) hipek_jabny Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Pokój Zwierzyniec 14.12.04, 20:31 Chyba wróce na czat ... Stęskniłam się za Wami po paru miesiącach niebytności. Pozdrawiam!Umfi Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Pokój Zwierzyniec 15.12.04, 11:33 No opis by się zgadzał. Tylko dlaczego ta nazwa? Miało być, niech jabbur czyta z moich ust copyright by ewka, Pokój Muchy_w_Nosie. Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Przenosimy się, "Przyjaciele"?:) 15.12.04, 12:20 jabbur napisał: > kudłate i włochate, tudzież oślizgłe > oraz szorstkie wielo- i beznogie stworzenia Noooo, wreszcie coś dla nas! Jak rozumiem, niemiłe i niegrzeczne potwory oraz wstrętne, plujące jadem i żółcią żmije wreszcie odnalazły swe miejsce na Ziemi (albo choć na czacie). Odpowiedz Link Zgłoś
hippy_pottamus Re: to i ja tam chcę:-) 15.12.04, 13:43 i hipek takoż, wjadomo ;-) -- kto żyje treścią snów, chodzi głodnym Odpowiedz Link Zgłoś
lampka_nie_winna ad hoc calkiem 15.12.04, 13:50 mnie sie ten no, bardzo stopka podoba jaburr'owa p_l_at hook Odpowiedz Link Zgłoś
lampka_nie_winna postuluje 29.12.04, 14:22 Poprosze o zamienienie pokoju "Zwierzyniec" na jakis grunt uprawny. Motyka jest i chetny do orki rowniez. Moze mu cos wyrosnie. Az szkoda patrzec na te zmarnowana energie i nie znajdujaca ziszczenia w praktyce wiedze agrarna. eliksir opem wlasnego ugoru Odpowiedz Link Zgłoś
sza.raczek Re: [...] 05.01.05, 16:47 No właśnie no, gdzie się podział moneoo z 4.01.05? Odpowiedz Link Zgłoś
feministka0.75 A po co? 11.01.05, 18:22 Zupelnie nie rozumiem po co nowy pokoj, skoro malo gosci? Wejscie na czat jest tak zakamuflowane, ze wchodza tylko stali bywalcy. Odpowiedz Link Zgłoś