szaachrajka 18.01.05, 00:49 godzina 17.00?:) Oczywiście w Katowicach:) Jak pasi to się wpisywać:PPP P. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luckowa Re: Powtórka z rozrywki - 21 stycznia w Hipnozie? 18.01.05, 06:48 Chłe chłe chłe :DDDD A kto rezerwuje stolik?? ;PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Re: Powtórka z rozrywki - 21 stycznia w Hipnozie? 18.01.05, 13:22 luckowa napisała: > A kto rezerwuje stolik?? ;PPPP A jak myślisz?:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
annuszka doswiadczenie mowi mi... 19.01.05, 15:53 ze rezerwacja stolika w Hipnozie nie jest az tam niezbedna. Wystarczy pojawic sie tam w odpowiedniej chwili i odpowiedni stolik "sie zwalnia" pozdr;) Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Re: doswiadczenie mowi mi... 20.01.05, 01:19 annuszka napisała: > ze rezerwacja stolika w Hipnozie nie jest az tam niezbedna. Wystarczy pojawic > sie tam w odpowiedniej chwili i odpowiedni stolik "sie zwalnia" Rozumiem Ann, że się tam w odpowiednij chwili zjawisz i 10 osób bądz więcej będzie miało gdzie usiąść?;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczek8 Powtórka z rozrywki - 21 stycznia w Hipnozie? 18.01.05, 16:10 Pasi :P Odpowiedz Link Zgłoś
urszula32 Re: Powtórka z rozrywki - 21 stycznia w Hipnozie 18.01.05, 16:12 kroliczek8 napisała: > Pasi :P Mysle że mi tez pasi tylko nie wiem czy dożyje hiihihihihihi Ale jak tak to myśle że tym razem dotre!!!!!!!! nio wpisałam sie sza gosia123 Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Re: Powtórka z rozrywki - 21 stycznia w Hipnozie 18.01.05, 17:15 urszula32 napisała: > Mysle że mi tez pasi tylko nie wiem czy dożyje hiihihihihihi > Ale jak tak to myśle że tym razem dotre!!!!!!!! > nio > wpisałam sie sza > gosia123 Mam nadzieję, że na samym wpisie się nie zakończy i w końcu dotrzesz na miejsce:PPP Będziesz sama czy z mężem?;-) P. Odpowiedz Link Zgłoś
urszula32 Re: Powtórka z rozrywki - 21 stycznia w Hipnozie 20.01.05, 16:03 Bez bo on nie lubi i popukał sie z głowe:( Głupek czy coś hiihihihiihhihiih:) Ale ja bede na 99.9% nio To byłam ja gosia123 Odpowiedz Link Zgłoś
milusiaa Re: Powtórka z rozrywki - 21 stycznia w Hipnozie? 18.01.05, 20:23 Szykuję się:) Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Re: Powtórka z rozrywki - 21 stycznia w Hipnozie? 20.01.05, 01:38 Co do ilości to nie pytajcie mnie bo ja już sama nie wiem ile nas będzie:)) Ja wiem o: ( kolejność przypadkowa;-) Adso, Bruhaha, K8, Arczim, Venusjance, Luckowej, Annuszce, Najcie, Cencie, Zapracowanym, Milusi, Gosi123... jak o kims zapomniałam to się dopisac prosze:) Planowo spotykamy sie o 17.00 w Hipnozie i mysle, ze jednak byłoby dobrze zrobic rezerwacje chociaz jednego stolika, coby ludzie ktorzy będa tam pierwszy raz mogli nas bez problemu odnaleść. Tutaj "uśmiecham sie" do Luckowej - Zadzwonisz tam?:DDDD Ja raczej punktualnie nie bede, bo przyjade na styk autobusem, wiec na 17.00 to dopiero dotre na dworzec PKS o ile nie bedzie opóznienia - są ferie i roznie bywa:PPP dlatego z tymi, których mam odebrac z dworca umowie się na tel:))) Myśle, że na 17.30 najpóźniej dotre juz do Hipnozy:)) Zatem do zoo...Gamonie:))) P. Odpowiedz Link Zgłoś
lesiaczek2 Re: Powtórka z rozrywki - 21 stycznia w Hipnozie? 20.01.05, 11:04 Czesc Szachrajeczko!!!!!!! Chcesz wszystkich za...hipnotyzowac:)))))))))))? Ty to masz sklonnosci do............:)))) pozdrawiam lesio Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Re: Powtórka z rozrywki - 21 stycznia w Hipnozie? 20.01.05, 13:43 lesiaczek2 napisał: > Chcesz wszystkich za...hipnotyzowac:)))))))))))? Ni:PPP....oni som jush od dafna pod moim "urokiem" osobistym hyhyhy:P > Ty to masz sklonnosci do............:)))) No do...czego?:PPPP Bo chyba nie jarze:((( Ja również pozdrawiam:) Busiaki Tato:PPP P. Odpowiedz Link Zgłoś
luckowa Re:UWAGA, UWAGA 20.01.05, 15:40 Stolik zarezerwowany (a nawet 2 :O ) w Hipnozie na piątek 21.01. na godzinę 17.30!!! hasło: PCHŁA chłe chłe, to był taki żart, znaczy wic do śmiechu ;) hasło brzmi: czat gazeta rezerwacja na nazwisko Kowalczyk (Kowalczyków jak psów ;) ) Mamy miejsca przy samym wejściu po prawej stronie pod "pierwszym kółeczkiem" ;) Wszystko jasne?? Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczek8 Re:UWAGA, UWAGA 20.01.05, 15:46 luckowa napisała: > Stolik zarezerwowany (a nawet 2 :O ) > w Hipnozie na piątek 21.01. na godzinę 17.30!!! > hasło: PCHŁA > chłe chłe, to był taki żart, znaczy wic do śmiechu ;) > > hasło brzmi: czat gazeta > rezerwacja na nazwisko Kowalczyk (Kowalczyków jak psów ;) ) > Mamy miejsca przy samym wejściu po prawej stronie pod "pierwszym kółeczkiem" ;) > > Wszystko jasne?? no ;) Odpowiedz Link Zgłoś
urszula32 Re:UWAGA, UWAGA 20.01.05, 16:05 luckowa napisała: > Stolik zarezerwowany (a nawet 2 :O ) > w Hipnozie na piątek 21.01. na godzinę 17.30!!! > hasło: PCHŁA > chłe chłe, to był taki żart, znaczy wic do śmiechu ;) > > hasło brzmi: czat gazeta Pewnie ze jasne tylko ja nie wiem co to piersze kółeczko :)))))) nigdy tam nei byłam hiihihihhi ale cóż chyba sie nie zgucbie :))))))) gosia123 > rezerwacja na nazwisko Kowalczyk (Kowalczyków jak psów ;) ) > Mamy miejsca przy samym wejściu po prawej stronie pod "pierwszym kółeczkiem" ;) > > Wszystko jasne?? Odpowiedz Link Zgłoś
luckowa Re:UWAGA, UWAGA 20.01.05, 16:19 urszula32 napisała: Pewnie ze jasne tylko ja nie wiem co to piersze kółeczko :)))))) > nigdy tam nei byłam hiihihihhi > ale cóż chyba sie nie zgucbie :))))))) > gosia123 Mamy miejsca przy samym wejściu po prawej stronie ;) a na ścianie jest kółeczko w tym miejscu. Takie kółeczko-ślimaczek ;). Zresztą w razie wątpliwości barmanki Ci pokażą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka Re:UWAGA, UWAGA 20.01.05, 16:57 urszula32 napisała: > Pewnie ze jasne tylko ja nie wiem co to piersze kółeczko :)))))) Gosiu takie zajefajne koleczko, że jak patrzysz na nie - bleh...- to masz ochote wszystko w koło "obhaftować" hyhyhy....zamawiam miejsce tyłem do sciany!!! Do Luckowej: wszystko jasne pani Kowalczyk!!!:P Pozdrawiam P. Ps Zapomniałam dodac, że jeszcze chyba będzie Settembrini i Savanka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczek8 Re:UWAGA, UWAGA 20.01.05, 17:13 ja też tyłkiem do sciany :P przodem juz siedziałam :(( fuuu Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: Powtórka z rozrywki - 21 stycznia w Hipnozie? 20.01.05, 19:36 wpadne na kilka minet Odpowiedz Link Zgłoś
annuszka Re: Powtórka z rozrywki - 20.01.05, 19:45 ..gdyby tak jeszcze chcial wpasc redaktor Andrus;) albo np pan Jozek i jego kurczaki... --- let it snow Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini off topikowo 20.01.05, 19:47 wczoraj byla kabaretowa scena trUjki w Korezie, wiec bys sie z andrusem spotkala (bylas?) Odpowiedz Link Zgłoś
annuszka Re: off topikowo 20.01.05, 20:42 eh,szkoda ze nie napisales mi tego przedwczoraj np... Odpowiedz Link Zgłoś
urszula32 Re: off topikowo 20.01.05, 22:37 A gdzie ten kabaret jest kto mi powie??????? co to ten korez Odpowiedz Link Zgłoś
justka3 korez 21.01.05, 01:26 teatr w Katowicach - przy placu Sejmu Śl. info: www.korez.art.pl Od dwóch miesięcy i tam odbywają sie spotkania w ramach Kabaretowej Sceny "Trójki" (niestety w tygodniu - ubolewam) pozdr j. Odpowiedz Link Zgłoś
lesiaczek2 Do czego......? 21.01.05, 10:08 Czesc milusiscy:))) ´Coreczko o jak do czego...............do hipnotyzowania:))) Ty to mialas napewno czarne mysli co?????? pozdrowionka od tatusia lesia Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczek8 Re: Do czego......? 21.01.05, 13:23 lesiaczek2 napisał: > Czesc milusiscy:))) > > > ´Coreczko o jak do czego...............do hipnotyzowania:))) > Ty to mialas napewno czarne mysli co?????? > > pozdrowionka od tatusia lesia Noszzzzzz Kurka wodna sis !:o) mosz ojca?! :P i ja nis o tym nie wjem?....... szooking ;))) A swoją drogo... to... Ty.. tatuś wyslij mi swoje foto :PP ;)) Pozdrooo ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
milusiaa Re: Powtórka z rozrywki - 21 stycznia w Hipnozie? 21.01.05, 15:15 ech..nie będę. Zachorzałam:( Odpowiedz Link Zgłoś
lesiaczek2 Do czego........? 22.01.05, 14:17 Czesc kroliczku:))) Po fotke musisz sie do mojej coreczki zglosic......Ona mam wszystkie albumy ze zdjeciami....nic mi nie zostawila..........nawet swojego zdjecia nie zostawila dla tatusia:((( Taka to coreczka. pozdrawiam lesio Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczek8 Re: Do czego........? 22.01.05, 14:40 Nie no, Tatko mojej Siorki. Tak to siem nie robi sam mi wyslij ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lesiaczek2 Re: Do czego........? 22.01.05, 15:13 Kroliczku no jak mam wyslac jak coreczka ma wszystkie:(((( lesio Odpowiedz Link Zgłoś
lesiaczek2 Re: Powtórka z rozrywki - 21 stycznia w Hipnozie? 22.01.05, 15:14 Milusia!!!! Co Ciebie tak zmorzylo!!......no musisz sie wygrzac to bedzie lepiej:)) pozdrowionka lesio Odpowiedz Link Zgłoś
milusiaa Re: Powtórka z rozrywki - 21 stycznia w Hipnozie? 23.01.05, 22:25 lesiaczek2 napisał: > Milusia!!!! > > Co Ciebie tak zmorzylo!!......no musisz sie wygrzac to bedzie lepiej:)) Lesiu!:) Trzustka kontratakuje II ;) A z tym wygrzewaniem, to masz rację-to jest zawsze dobry pomysł, o! (Byle miał kto wygrzewać:) ściskam Cię Odpowiedz Link Zgłoś