kasia37 26.01.05, 20:47 Zostalam wyrzucona z pokoju przez Tuptussia , wiec wszystkim kogo nie mam na Gadu - Gadu tutaj powiem dobranoc , bo do tego pokoju juz mi sie nie chce wracac . To prawda , co inni na forum pisza , wladza uderza do glowy . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tuptuss Re: Dobranoc 26.01.05, 21:41 Kasia zostałas wyrzucona za linka. Pytałas sie mnie czy możesz odpowiedziałem ze nie!! Ostrzegalem a mimo to chcialas mnie sprawdzic. No to sobie sprawdziłas, to ze cie lubie nie oznacza ze cie nie wyrzuce. I wszystko jedno czy to byl link wymyslony, ja nie mam obowiazku go sprawdzac. Sama sobie jestes winna, wiec wszelkie pretensje mozesz miec jedynie do siebie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mario Re: Dobranoc 26.01.05, 22:01 przepraszam tuptuss, mam tylko pytanie techniczne: czy Twoim zdaniem każdy link jest reklamą? Odpowiedz Link Zgłoś
tuptuss Re: Dobranoc 26.01.05, 22:09 Mario nie każdy ale czy ja mam obowiązek go sprawdzac???? od kiedy??? Nie wolno dawać linkow to nie wolno, ja tego nie wymyslilem, wybacz Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mario Re: Dobranoc 26.01.05, 22:26 tuptuss, a gdzie jest napisane, że nie wolno dawać linków??? chyba jest różnica między reklamą, czyli linkiem odsyłającym do serwisu komercyjnego, a podaniem linku, w którym ktoś chce odesłać innych np. do ciekawej informacji? jak sobie zerkniesz w Netykietę to wręcz znajdziesz tam ZALECENIE podawania linku, zamiast np. przytaczania długich, zaśmiecających dyskusję cytatów! a jeżeli nie jesteś pewien, to właśnie POWINIENEŚ to sprawdzić. jeżeli ktoś Cię dodatkowo pyta czy może go umieścić (co nieczęsto się zdarza), to raczej chyba powinieneś najpierw zapytać czego on dotyczy, a nie z góry mówić "nie". naprawdę niektórym Wam się w głowach poprzewracało. wybanować kogoś za to, że się nie zastosował do woli opa, któremu się nie chciało ruszyć tyłkiem, żeby sprawdzić prostą rzecz??? wybacz, ale ręce opadają... Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek33 Re: Dobranoc 26.01.05, 23:46 Nie poradzisz mario, są tacy, co znają tylko "tak tak, nie nie". Jeśli nie wypiszesz w punktach, to jest jak widać. Swoją drogą, w wątku obok, w dyskusji z morsem nie postulowałeś czasem ograniczenia możliwości interpretacji przez "funkcyjnych"? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tuptuss Re: Dobranoc 27.01.05, 01:43 Cytaty zasmiecaja , a wymyslone linki nie?? A tak poza tym kto powiedzial ze banowalem??? Mario niestety nie byles wowczas i nie mozesz nic o tym powiedziec jaki to byl link, napewno nikomu nie mial za zadanie pomoc. A wymyslac linki i sprawdzac czy kogos wyrzuce to chyba przesada. Uwazasz ze to nie jest smiecenie??? Odpowiedz Link Zgłoś
kammik Re: Dobranoc 26.01.05, 22:45 Pyszne doprawdy stwierdzenie o tym, ze nie wolno "dawac linkow". To ze dawno temu jedna z operatorek cos takiego sobie ubzdurala, to doprawdy nie oznacza, ze jest to obowiazujaca norma. Odpowiedz Link Zgłoś
l3pp4 Re: Dobranoc 27.01.05, 00:16 tuptuss napisał: > Nie wolno dawać linkow to nie wolno, ja tego nie wymyslilem, wybacz > Pozdrawiam Byłoby miło, jeśli by operator chociaż raz przeczytał regulamin. czat.gazeta.pl/czat/1,57920,2238074.htmlPzdrw Odpowiedz Link Zgłoś
l3pp4 Errata 27.01.05, 00:19 Sorry, miało być: tuptuss napisał: > Nie wolno dawać linkow to nie wolno, ja tego nie wymyslilem, wybacz > Pozdrawiam Byłoby miło, jeśli by operator chociaż raz przeczytał regulamin. czat.gazeta.pl/czat/1,57920,223 8074.html Pzdrw Odpowiedz Link Zgłoś
l3pp4 Errata do erraty 27.01.05, 00:23 Miało wyjść dobrze, a wyszło jak zwykle... czat.gazeta.pl/czat/1,57920,2238074.html Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 Re: Dobranoc 27.01.05, 11:27 l3pp4 napisał: czat.gazeta.pl/czat/1,57920,2238074. Page not found. Odpowiedz Link Zgłoś
l3pp4 Re: Dobranoc 27.01.05, 11:53 she_5 napisała: > Page not found. Found, found. Odpowiedz Link Zgłoś
hippy_pottamus Re: Dobranoc 27.01.05, 13:38 found & refound ;-) leepik - ty sie doigrasz hihi Odpowiedz Link Zgłoś