Gość: sirius IP: *.b.001.pth.iprimus.net.au 12.07.02, 16:03 trzeba dac w dupe tym chwastom bo elicie robi sie ciasno... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sirius Re: chwasty IP: *.a.003.pth.iprimus.net.au 28.07.02, 07:07 moj Wielce Szanowny panie Bogumile nie przejmuj sie mym zdrowiem az tyle zalozmy gajery nazelujmy wloski skoczmy na piwo i porzucmy te troski:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IrMa Re: chwasty IP: *.elartnet.pl / *.elartnet.pl 27.07.02, 08:55 Gość portalu: sirius napisał(a): > trzeba dac w dupe tym chwastom > bo elicie robi sie ciasno... Czeć sirius, znowu zaczynasz? Muszę przyznać, że masz niezłe sposoby na wyciąganie z czatowiczów ich podwiadomoci. Życzę sukcesów. Ale czy nie pomylałes, że dla chwastów, których jest przecież więcej, nawet najbardziej zmutowane genetycznie "cudeńka" są po prostu "chwastami"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni_me Re: chwasty IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.02, 21:12 Gość portalu: IrMa napisał(a): > Gość portalu: sirius napisał(a): > Czeć sirius, znowu zaczynasz? Muszę przyznać, że masz niezłe sposoby na wyciąga > nie z czatowiczów ich > podwiadomoci. Życzę sukcesów. Ale czy nie pomylałes, że dla chwastów, których j > est przecież więcej, nawet > najbardziej zmutowane genetycznie "cudeńka" są po prostu "chwastami"? Hmm czy to tylko ja nic nie rozumiem? sir pomocy! co znowu zaczynasz, jaka podswiadomosc i jakie zmutowane genetycznie cudenka? (heh w razie czego sluze chwastami rosnacymi w obfitosci wielkiej w moim ogrodzie) nic_nie_rozumiejaca_jak_zwykle_agni Ps. upraszam o nie komentowanie moich mozliwosci rozumienia czegokolwiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sirius Re: chwasty IP: 210.193.252.* 29.07.02, 06:35 a juz mialem nadzieje ze ten watek umrze smiercia naturalna ale jak sie go podleje to bedzie sobie jak chwast rosl i moze nawet zakwitnie... no ale chwasty jak kwitna to tez maja urok:) a moim ogrodku chwasty juz mnie nie poznaja i sie tak zmutowaly ze gryza po lydkach:) P.S. teraz to ja juz nic rozumie Odpowiedz Link Zgłoś