Dodaj do ulubionych

Brawo Seweryn !!!!

03.06.23, 16:05
przypierdolic !!! to jedyna "forma" dyskusji z tymi chwastami ludzkimi.
Jak to Maklakiewicz mawial: sa pewne rzeczy, za ktore bije sie w morde.
Amen.
Obserwuj wątek
    • dodupiec2 Re: Brawo Seweryn !!!! 04.06.23, 00:36
      Tak...

I to powiedział byt internetowy, który przez kilkanaście lat był buddystą, czy innym miłośnikiem pokoju, jeżdził na szkolenia, i miotał się z własną oceną, ale zawsze był tym miłującym...

Sorry, właśnie przez Twoją przeszłosc forumową, Ty akurat nie masz prawa (choćby przez tzw. przyzwoitość, czy elementarną opdpowiedzialność) wypowiadać się w ten sposób.

Ale jednak to robisz. Dlaczego? Nie wiem, ale prosto układają się odpowiedzi:

1. Naprawdę wierzysz w to, co piszesz, ale masz swoje lata, amerykańska dieta, zwapnienia w mózgu etc...
      2. Masz naprawdę duża potrzebę samorealizacji, cokolwiek by nie kosztowało.
      3. Ktoś Ci płaci, lub teraz nie musi płacic, tylko trzyma za jaja.

Tak, to ja, ruska onuca, bo tak odpowiesz.

Hsirk
      • a_iii_ty Re: Brawo Seweryn !!!! 04.06.23, 00:48
        spierdalaj synek , won !!!
        • dodupiec2 Re: Brawo Seweryn !!!! 04.06.23, 01:08
          Fakty zabolały, OK, ale z całym szacunkiem.

Nie jestem Twoim synkiem.

Do synka możesz gadać co chcesz.
          • a_iii_ty Re: Brawo Seweryn !!!! 04.06.23, 01:24
            won do swoich, na Nowogrodzka, ale juz, sio !
            • dodupiec2 Re: Brawo Seweryn !!!! 04.06.23, 02:06
              Ciekawe, że z przedmieści Lincoln, znasz nawzę ulicy.

Ktoś podopwiedzial?
              • a_iii_ty Re: Brawo Seweryn !!!! 04.06.23, 02:34
                tak, moj oficer prowadzacy !
        • krytyk2 Re: Brawo Seweryn !!!! 05.06.23, 12:39
          👌👍👊💪
    • taniarada Re: Brawo Seweryn !!!! 04.06.23, 12:45
      Rozumiem że ci starsi rozgoryczeni celebryci co klaskali za komuny i latali na pierwszomajowe święta tak cię rajcują .Nie dziwię się to tobie ,ale krytykowi .Ten chce brać scyzoryk na marsz i pewnie poszedł z nim .Wolny to ten co krew przelewał za ojczyznę .Nie ci co mordę drą na wiecach .Amen .
      • a_iii_ty Re: Brawo Seweryn !!!! 04.06.23, 13:49
        na Nowogrodzka spadaj , tam twoje miejsce
      • jan_stereo Re: Brawo Seweryn !!!! 04.06.23, 13:49
        Jak ktos ma w glowie tik-taka i jedyne co go interesuje to brzdzenie milosne po forach to faktycznie, mozna uznac ze jestes zyciowo spelniony i tu sie konczy limit postrzegania swiata i cala reszta to juz abstrakcja intelektualna.
      • dodupiec2 Re: Brawo Seweryn !!!! 04.06.23, 22:54
        NIe rajcują. Tylko uruchamiają taki stary nawyk buntu przeciwko temu, z czym totalnie się nie zgadzam. a że ci celebryci sami się we własnej twórczości podkładają, to jakoś nie wytrzymuję i piszę... Oby dodupiec2 to forma ostania.

Wolny to ten co krew przelewał za ojczyznę .Nie ci co mordę drą na wiecach

"A kto przeżyje, ten wolnym będzie,
        a ten, co umarł, ten wolny już"

Ale zgadzam się, nie ci, co mordy drą na wiecach, walczą (?)

Otóź dziś pojechałem, jak zwykle przy dużych spędach publicznych, na Rozdroże, gdzie mial początek marszu. Rzeczywiście, ludzi w chuj, największa demonstracja, byłem tam ok. 12.30, kiedy już mieli wyruszać, ale ciągle nie wychodziło. I od Ogrodu Botanicznego tak się zagęściło, że nie mozna było przejść, nawet jakbym nie miał roweru.

Więc zawróciłem.

I właśnie wtedy dowieziono na czoło jakiś specjalnych gości, ktorzy przemawiali: nie pamiętam, Kuba jakiśtam i Pani XXX.XXX.

I nie zwracałem uwagi na to, co mówił tzw Kuba, przejeżdazem obok głośnika, kiedy mówiła mPani XXX.XXX.

I było to wyjęte żywcem z przemówień ZSMP...

Dlatego, nie ufam ani jednym, ani drugim...
        • a_iii_ty Re: Brawo Seweryn !!!! 05.06.23, 00:13
          ty stary ubeku, juz sie tu nie utleniaj na neutrala, my dobrze wiemy po ktorej stronie barykady stoisz.
          • taniarada Re: Brawo Seweryn !!!! 05.06.23, 07:52
            Smutne te twoje życie jeśli przesiadujesz tutaj ciągle .i żyjesz cudzym .Taka namiastka polskości .A tak realnie powinieneś dostać wirtualnego kopniaka w tyłek za obrażanie ludzi .Bo to jest wyjątkowo podłe .Tylko w takim wieku starców niczego się nie nauczy .A będzie gorzej .A pamiętam jak ty przylazłaś i zacząłeś rozdawać razy każdemu .Trochę pokory by ci się przydało .Bo z każdej opcji politycznej ludzi trzeba szanować .Ale ty nie potrafisz ,ba nawet siebie nie lubisz .
            • a_iii_ty Re: Brawo Seweryn !!!! 05.06.23, 11:30
              omijaj mnie szerokim, ciepla klucho !!!
    • krytyk2 Re: Brawo Seweryn !!!! 05.06.23, 12:36
      to chamstwo do polityki wprowadził PIS.Zaczęło sie od instytucjonalnego szerzenia hejtu przez pracowników Ministerstwa Sprawiedliwości (!!!!!!!!) z Piebiakiem na czele (był wiedy wiceministrem!!)
      Chamstwem było wyrzucenie posłow opozycji w 2016 roku siłą z Sali Kolumnowej Sejmu !!!!
      Chamstwem jest wrzucanie od 8 lat pseudospołecznych projektów ustaw ,czyli przez poselskie bojówki PISu i głosowanie ich na chama bez żadnych konsultacji -ani społecznych (nomen omen) ani sejmowych.Nie mówiac o tym jak się zachowują w czasie dyskusji w nieprzyjaznym im środowisku dziennikarskim w TVN ,gdy prowadzący może po 10 razy zadawać im niewygodne pytanie a oni z uśmiechem na ustach nawet nie zahaczą o odpowiedź.
      Takie zachowania aż proszą się o danie w mordę.Seweryn nie jest pierwszy lepszy ,to jedyny polski aktor ,który zrobił prawdziwą karierę na Zachodzie ,gra w spektaklach w obcych językach i niejedno widział żyjac tyle lat w demokracji zachodniej.
      • elissa2 Re: Brawo Seweryn !!!! 05.06.23, 12:44
        Jedyny to nie. Jest jeszcze Pszoniak. I ktoś tam jeszcze ale zapomniałam kto.
        • krytyk2 Re: Brawo Seweryn !!!! 05.06.23, 12:48
          Racja,ale tych ,co swoim talentem i samoorganizacją doszli do takich wyników jest bardzo mało.On po prostu nie musi grać już nikogo innego i udawać ,że jest lepszy ,niż jest .Jest normalny a na PIS niestety brakuje już słów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka