Dodaj do ulubionych

znudziłam mu się?

06.07.06, 23:17
siedzę sama w domu.Powinnam już do tego nawyknąć ale jakoś nie moge.Jego
ciągle nie ma i nigdy nie wiem gdzie jest.Pracuje.Ma firmę w tym samym
mieście gdzie mieszkamy ale nie bywa tam często.ńajczęściej siedzi w domu
przed komputerem albo gdzieś jeżdzi.ód jakiś 2 miesięcy nasze życie erotyczne
wogóle nie istnieje.Śpie prawie zawsze sama ,czasem on kładzie się do łóżka
o3 nad ranem.Jak wraca siada przed komputerem i coś pisze ,sprawdza,gra.Już
nie pamiętam kiedy spędziliśmy razem wieczór.Nie wiem o co chodzi?Nie pomaga
mi w domu przy dziecku nie zajmuje się niczym poza sobą.Pogubiłam się.
Obserwuj wątek
    • cala_w_kwiatkach Re: znudziłam mu się? 06.07.06, 23:21
      pogadaj z znim, wylacz komputer i pogadaj z nim, zrob obiad i pogadaj z nim
    • wielo-kropek Re: znudziłam mu się? 06.07.06, 23:22
      To tak by bylo o nim. O sobie napisalas tylko tyle ze siedzisz w domu. Moze
      zacznij w nim chodzic zamias siedziec. To tez mala zmiana.
      • maxi51 Re: znudziłam mu się? 06.07.06, 23:35
        czasem jeżdzę z nim do biura ale mam małe dziecko(i dwoje starszych z
        poprzedniego związku) jest mi ciężko.Ostatnio jedna pracownica poszła na urlop
        więc mały został z jego mamą a ja zastępowałam ją 4 godziny dziennie.Jego mama
        nie chce się zajmować małym bo mówi że już nie ma siły i cierpliwości do
        takiego małego dziecka.Starsi chłopcy są na wakacjach.Robię obiadki żeby jak
        wróci zjeść wspólnie ale niestety albo go nie ma (jak dziś) albo bierze talerz
        i siada przed komputerem
        • cala_w_kwiatkach Re: znudziłam mu się? 06.07.06, 23:37
          w takim razie nie gotuj, moze jak nie bedzie obiadu to zauwazy Ciebie;)
          on jest Twoim mezem?
          • maxi51 Re: znudziłam mu się? 06.07.06, 23:43
            nie mamy ślubu, ale mieszkamy razem od 2 lat właśnie kupujemy mieszkanie.ąle po
            co mi wieksze skoro i tak nie daję sobie rady z tym.On jest strasznym
            balaganiarzem.Nic nie robi w pokoju gdzie ma komputer kiedy.s starałam się
            utrzymywać porządek ale pomyślałam, że jak przestane sprzątać to zobaczy że to
            też cieżka praca.Więc on tez nie sprząta.Czuję się jakbym miała 4 dzieci.
            • rk_1980 Re: znudziłam mu się? 07.07.06, 08:32
              drogie panie - zabić osła i tyle. a tak poważnie - proszę policzyć ile godzin
              dziennie on pracuje dodać do tego wysiłek psychiczny związany z prowadzeniem
              firmy + obciążenie odpowiedzialnością za utrzymanie w końcu 4 osób pomnożyć
              przez odpowiedzialność włąściciela firmy za samą firmę i ludzi w niej
              pracujących dodać jeszcze do tego kwestię obsługi kontrhentów i nie zapominajmy
              o zobowiązaniach wobec budżetu państwa etc etc etc do usr...nia. proszę mi
              wierzyć nawet czasem sexu się nie chce - poważnie. nic jednak gościa nie
              usprawiedliwia że zaniedbuje swoją żonę czy rodzinę. wszyscy chcemy godnie żyć -
              ludzie w polsce zamiast w odpoczywać po pracy z rodziną łapią następną robotę -
              czasem jest tak że żona nie pracuje a dzieci sporo no a prywatnych firmach nawet
              nie ma co wspominać. trzeba gościa trochę zrozumieć i postarać się jakoś się
              wcisnąć między przysłowiową wódkę a zakąskę. myślę że podczas szczerej rozmowy
              na ten temat dowiesz się tego co napisałem ci wcześniej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka