Dodaj do ulubionych

Kto by chcial ze mna...

IP: *.warman.com.pl 23.07.02, 20:14
...pochodzic na jowej lub na pjiwalnie?
Bo ja powinnam sie exersajzowac, tak mi moj doktor powiedzial.

No to co, sa chetni? Jest tyyyyyyyyle fajnych miejsc w Warszawie panie,
panowie - nie, panowie nie, panowie wola browary.

No to jak laski? Czekam na odzew:)))) Moze ktoras zna jakies fajne miejsca o
ktorych ja nic nie wiem?

nasza_maggie@poczta.gazeta.pl

Maggieniedoexersajzowana:)
Obserwuj wątek
    • rowerzysta Re: Kto by chcial ze mna... 23.07.02, 20:39
      Oczywiście w 100% popieram Ciebie Maggie; zwłaszcza w wychodzeniu na jowej. :-
      ))))))))

Życzę dużo sukcesów.
    • aramisek Re: Kto by chcial ze mna... 23.07.02, 20:41
      maggggggg
      ja nie....bo nie mam kiedy,ale jesli o koniki chodzi to zawsze i wszedzie:))
      w kazdymm razie WLACZ TEN piiiiippp piiiiiip TELEFON!!!!!

ann jakas takas rozdrazniona
      • trinka Re: Kto by chcial ze mna... 23.07.02, 23:07
        maggie, to chodz ze mna na step albo aerobic. bo na rowerze, to mi sie pupa nie
        cwiczy.

pozdro
    • olomanolo Re: Kto by chcial ze mna... 24.07.02, 16:31
      Maadziu, wiesz, Ja z Toba to bym wszystko 8)!
      No nie wiem, co Tobie ten Doktor zalecil, ale hmm moze
      male cwiczonka tantryczne?? ;)))))))) To wsumie jest jak
      joga tyle ze we dwoje ;)).

A tak powazniej, to widac, ze towarzystwo malo
      usportowione heeh.

Cmoooookasy

Olo
      • Gość: Maggie Tantryzacja Maggie poprzez Olo:) IP: *.warman.com.pl 25.07.02, 12:08
        Jak Olo - to wiadomo ze tylko o sexie:) heheheheheh -

Szanowny Olo,

No wiadome to, ze tutaj to duzo exersajzowiczow nie ma, popatrz ile oni przed
        monitorami siedza, i jak im bebechy rosna ( a co poniektorym to z innych
        powodow :))) ).
        Ja to Ci Olo powiem ze ja nic o tantryzowaniu sie nie wiem. Ale chetnie sie
        naucze. Hmm ale to moze juz na privie, bo wiesz, lepiej sie nie chwalic:)

A masz rower? Bo ja mam:) Ale plywac dobrze nie potrafie, stad nie kupilam
        sobie ostatnio nowego kostiumu...wolalam wydac na ksiazki:)

Calus Olotantryzolo:)XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Maggiejeszczenieztantryzowana:)
        • olomanolo Re: Tantryzacja Maggie poprzez Olo:) 25.07.02, 12:18
          Na privie to bedzie ciezko, hihihihi , to ja Ci moze
          takie rysukni wysle haha ;)

Olotantrotrenolo ;))
          • Gość: Maggie Re: Tantryzacja Maggie poprzez Olo:) IP: *.warman.com.pl 25.07.02, 12:24
            A tam Olo!

Jestem maxymalistka - wole LIVE - ale ciiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!

Maggie:)

ps: rysunki? sama se mogie porysowac:) Hahahahaha!
            • olomanolo Re: Tantryzacja Maggie poprzez Olo:) 25.07.02, 12:30
              A mowilas, ze nie wiesz co to ta "tantra" hehehehe

olonaiwniolo
              • Gość: Maggie Re: Tantryzacja Maggie poprzez Olo:) IP: *.warman.com.pl 25.07.02, 12:32
                OLO!!!

To masz rower czy nie? czy tez wolisz nauczyc mnie plywac?! Nie zbaczaj z
                tematu:))))

Cmokas
                • olomanolo Re: Tantryzacja Maggie poprzez Olo:) 25.07.02, 12:40
                  I rower mam i ... no.. duzo rzeczy mam, a plywania to ja
                  Cie tak naucze ze.... ehhh :)

Olotrenerolo
    • Gość: cosmita cosmiczne eksersajzowanie IP: 62.251.145.* 24.07.02, 17:38
      Droga Maggie

Odpowiem Ci bardziej konkretnie, niz moi szanowni przedmowcy. Znam wspaniale
      trasy rowerowe dookola Warszawy. Jak tylko wroce do miasta stolecznego (co, jak
      mniemam, nastapi za niedlugo) chetnie sie z Toba ta wiedza podziele. I to
      bezinteresownie. Taki jestem:)
      Chwilowo musisz sie eksersajzowac beze mnie, co niechybnie jest dosc
      frustrujace...:)

marokanski lacznik
      • Gość: Maggie Re: cosmiczne eksersajzowanie IP: *.warman.com.pl 25.07.02, 12:02
        Alez cosmito czy tez freelove (jedna z moich ulubionych piosenek)

Bardzo to mile z twej strony, chetnie skorzystam - bo wiesz, ja musze teraz
        miec intensywny trening rowerowy, tak, zeby modz przejechac jakies 912km, a w
        sumie to 1824km, no bo - moze sie tak zdazyc ze bede musiala wrocic:)

pozdroofka:)
        Maggiejowejowa
        • Gość: prognoza Re: cosmiczne eksersajzowanie IP: *.waw.cdp.pl 25.07.02, 14:22
          hmmmmmm... czyżbyś się Meggi wybierała na wyprawę rowerową? :))) a jeśli można
          wiedzieć: to gdzie?
          pozdrawiam,
          prognoza
          • Gość: freelove Re: cosmiczne eksersajzowanie IP: 62.251.144.* 29.07.02, 01:21
            Droga Prognozo:)

Jasne, ze Maggie wybiera sie na wyprawe rowerowa. Do Maroka. Wiec trenowac
            musi intensywnie.
            Pozdrawiam cosmicznie
    • pwrzes do gory do gory pod chmury :) 25.07.02, 12:14
      Maggie, do gory do gory pod chmury
      • fred75 Re: ... 25.07.02, 13:51
        Ja bym z tobą nie chciał utłuc muchy w kiblu,
        a co dopiero iść na piwo:))))))))))))

F.
    • sugar_cube Re: Kto by chcial ze mna... 27.07.02, 18:25
      Kochana Maggie -ja bardzo chetnie (ale sie zdziwilas, conie? :))), chociaz jak
      Cie znam (hihi) to nie za bardzo wierze ze sie za tym kryje Twoje
      niedeekscostam :))))))))
      No zreszta zobaczymy - jestem dobrej mysli i mam nadzieje ze niebawem sie do
      mnie odezwiezs (sugar_cube@poczta.gazeta.pl) - ja wybieram jowej, poniewaz to
      moj ulubiony srodek komunikacji miejskiej

Przy okazji - Olo - Twoja propozycja jest rownie ciekawa, chociaz mnie nie
      widziales na oczy, w przeciwienstwie do Maggie, wiec bedziesz pewnie
      ostrozny :))) Pamietaj jednak ze ja tez cie nie widzialam na oczy (tym razem
      chodzi o moje oczy) - i zaznaczam ze moj dopisek do Ciebie nie jest propozycja

A przy okazji: PRZYPOMINAM JEDNEMU Z BYWALCOW TEGO CZATA, ZE COS MI OBIECAL A
      PROPOS TANTRY HYHYHY - ON JUZ WIE CO ;))))))))))))))))))))

PODPISANO: SIUGAR!!!!!!!!!!!!!!!!!

• sugar_cube UWAGA!!!!! 27.07.02, 18:28
      Kochani!!!!! to był mój pierwszy siugarka wpis na formum!!!!!
      (INICJACJA) ;))))))))))

I UDALO SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• prognoza Re: Kto by chcial ze mna... 29.07.02, 10:58
      :))))))))))
      no.. skoro nasza Meggi musi ćffficzyć przed sfffą wyprafffą, proponuje ją
      wesprzeć w sobotę i wybrac sie do Czerska na "jowejach".. to jest okolo 30
      km... więc w obie strony cosik około 60 km... można sobie na miejsu piknik
      zorganizowac :)))))))... hmmmmm .. przyjemne z pożytecznym...
      co wy na to?
      pozdrafffiam, prognoza
      • runek Re: Kto by chcial ze mna... 29.07.02, 11:07
        ale ja mam za daleko :(
        precz z warszawskom clickom
        • prognoza Re: Kto by chcial ze mna... 29.07.02, 11:16
          eeeee.. no co Ty runek... daleko.. nigdy nie jest daleko.... wiec
          wsiadaj w siodło rowerowe... i pedałuj w nasza strone!!! mozem sie umówić pod
          ruinami w Czersku jak Ci blizej ;)))
          pozdrawiam,
          prog.
          • runek Re: Kto by chcial ze mna... 29.07.02, 11:47
            czy to jakis podtekst ,ze niby runek w ruinie ?
            A do Czerska to chyba sam Marek Piegus jezdzil.
            • fred75 Re: Do "kosteczki" 29.07.02, 16:01
              Sugarku bravo!!! straciłaś forumowe dziewictwo:)))
              Pierwszy wpis BRAVO!!!
              Teraz już powinno pójść jak z płatka.
              Zabieraj głos częściej
              Pozdrawiam Fredzio:)))))
    • nasza_maggie Szugar?Gnoza?To co? Jedziemy? 29.07.02, 16:02

Gnoza? Sugar? to jak sie ustawiamy??? czykam na odzew:))))

Maggiejowejowa:))))))))
      • prognoza 8:00 na Kabatach? 29.07.02, 16:15
        proponuje zrobić zbiórkę o 8:00 przy stacji metra Kabaty.. Tak wcześnie ze
        względu na nasze kochane słońce..., które daje nam nieżle popalić... jak mocno
        slońce będzie grzało, będzie nam ciężko jechać. Trasą mogę zająć się ja.
        Powinnyśmy byc w Czersku około 10 rano.. no i mamy cały dzień na piknikowanie,
        obrzeranie się i zbieranie sił na powrót...

Co Wy na to? a może wolicie jechać nad zalew Zegrzyński? (czy jak mu tam) To
        też okolo 30km, a jest tam dużo wody ;) i pole do siatkófffki... a no i jak
        rower zawiedzie ... autobusy często chodzą :))))))))

pozdrawiam,
        Prog.
        • Gość: Maggie Re: 8:00 na Kabatach? IP: *.warman.com.pl 29.07.02, 16:23
          Hej Hej!

Ok:) Ja moge spokojnie powiedziec ze zdaje sie kompletnie na Ciebie - bo jak
          narazie, nie mam pojecia o rowerowaniu:) He, wiem jedynie jak krecic pedalami:)

wiec ten weekend nastepuje pod haslem 'pedalowanie' a nie 'browarowanie'. Mi
          juz starczy imprez, bylam na arabskim weselu - trzeba teraz odpracowac i do
          tych 900km sie przygotowac:) hihihih!

Wyslalam maila do Cie szanowna pani:)

Pozdrawiam i do zobaczenia:)

• orissa Maggie, zglos sie :-) 29.07.02, 21:03
            Maggie, zgubilam Twoja komorke :-(
            Za jakis czas zawitam do Wawy, bo moja kumpela sie z Trojmiasta przeprowadza,
            wyslij mi numer na maila, bo na czacie sie nie zlapiemy w najblizszej
            przyszlosci.
            Pozdrowionka
            isk_gd
            • maantis Re:do iskierki_gd 29.07.02, 21:13
              hiehiehie no prosze prosze i ty smiesz komus mowic ze zmienia nicki??
              Iskierko bardzo brzydko jestes jedynym opem ktory w ten sposob postepuje i
              zwraca wszystkim uwage o nickach. Nie twoj jest czat i Twoja rola na nim jest
              inna . Uroslo ci wlasne Ego....Przerasta cie ciekawosc kto kim jest..zegnam
              • orissa Re: do maantis 29.07.02, 21:17
                maantis napisała:

> hiehiehie no prosze prosze i ty smiesz komus mowic ze zmienia nicki??
                > Iskierko bardzo brzydko jestes jedynym opem ktory w ten sposob postepuje i
                > zwraca wszystkim uwage o nickach. Nie twoj jest czat i Twoja rola na nim jest
                > inna . Uroslo ci wlasne Ego....Przerasta cie ciekawosc kto kim jest..zegnam
                maantis, to co robisz to juz chyba choroba a chorym sie wybacza, cierpisz
                chyba na mianie przesladowcza :((
                zycze szybkiego powrotu do zdrowia

Maggie, przepraszam za zepsucie Twojego watku, z szacunku dla Ciebie nie bede
                juz odpisywac maniakom :-)
                Pozdrowionka Maggie.
                • maantis Re:Iskierko skoncz ten cyrk 29.07.02, 21:25
                  Jak slicznie swoje bledy zrzuca sie na innych . Sama masz te manie. W
                  przebraniu Ci bardzo do twarzy ale troche nieudolnie ci to wychodzi .To Ty
                  robisz szum kolo swojej osoby , zarowno na czat jak i tu , czepiasz sie a potem
                  winni sa wszyscy tylko nie ty.Bo tobie mozna prawda? Krytyka twojej osoby to
                  juz jest nietakt a nie wszyscy musza cie lubiec jedni to robia inni cie
                  toleruja wiec nie ublizaj innym a bedziesz miala spokoj bo to ty to zaczelas .
                  Nie pozdrawiam i mam nadzieje ze w koncu kazdy pozna twoje falszywe oblicze:-)
                  • kolorowe_jarmarki ...idz dziecko do domu.... 29.07.02, 22:07
                    Jaka tandeta... o jessssoooo... coraz gorzej sie tu dzieje... koszmar... moze
                    czas zeby niektorzy z "nas" zrezygnowali z publicznych wypowiedzi? ludzie co
                    was ugryzlo... pierzecie brudy prywatne na formu publicznym.... nie stac was na
                    cos lepszego?... na prawde czas wam isc do domu...

maantis...:
                    Fajnie, ze znasz iskierke dobrze..., daj jednak szanse innym, niech sie sami
                    przekonaja jaka ona jest.. nikt nie potrzebuje twej opini.. jest ona jak
                    najbardziej zbedna... i jak juz masz cos do kogos.. napisz mu e-maila...,
                    zalatw to w bardziej ludzki sposob, bardziej cywilizowany... chyba stac Cie na
                    to.. chyba jakas kulture osobista z domu wyniosles... (wynioslas)... badz mily
                    (mila) i ugryz sie w jezyk.. bedzie nam milej posiedziec w ciszy...

mimo wszystko pozdrawiam cieplutko,
                    jarmarki

maantis napisała:
                    • maantis Re: ...idz dziecko do domu.... 29.07.02, 22:15
                      kolorowe_jarmarki napisała:

> Jaka tandeta... o jessssoooo... coraz gorzej sie tu dzieje... koszmar... moze
                      > czas zeby niektorzy z "nas" zrezygnowali z publicznych wypowiedzi? ludzie co
                      > was ugryzlo... pierzecie brudy prywatne na formu publicznym.... nie stac was
                      na
                      >
                      > cos lepszego?... na prawde czas wam isc do domu...
                      >
                      > maantis...:
                      > Fajnie, ze znasz iskierke dobrze..., daj jednak szanse innym, niech sie sami
                      > przekonaja jaka ona jest.. nikt nie potrzebuje twej opini.. jest ona jak
                      > najbardziej zbedna... i jak juz masz cos do kogos.. napisz mu e-maila...,
                      > zalatw to w bardziej ludzki sposob, bardziej cywilizowany... chyba stac Cie
                      na
                      > to.. chyba jakas kulture osobista z domu wyniosles... (wynioslas)... badz
                      mily
                      > (mila) i ugryz sie w jezyk.. bedzie nam milej posiedziec w ciszy...
                      >
                      > mimo wszystko pozdrawiam cieplutko,
                      > jarmarki
                      >
                      Wiesz zastanawia mnie jedno , ile zalogowan uzyjesz by siebie bronic
                      iskierko ..To ze to w tej chwili robisz jest po prostu smieszne...waldek , 12,
                      next, orissa, kolorowe_jarmarki ..nie rob z siebie naprawde posmiewiska.
                      • orissa Re: ...idz dziecko do domu.... 29.07.02, 23:31
                        maantis, od nicka mojego meza sie odczep, i ciesze sie ze nie masz bladego
                        pojecia o ktory nick chodzi.
                        Zegnam.
                  • pwrzes Re:Iskierko skoncz ten cyrk 30.07.02, 07:45
                    maantis, haha ROTFL co ty wiesz o opach hyhy, nie tylko iskierka ma inny login
                    od nicka :-)) Ja tez mam i jeszcze co najmniej 2 ma:-)) Jakas mania
                    przesladowcza ? teoria spiskowa ? A nie przyszlo do glowy, ze moze nie byc juz
                    dostepnego takiego loginu jak nick ? A poza tym radze sie poduczyc i nie mylic
                    loginu z nickiem.

Mors

• maantis Re:Do Pana Morsa 30.07.02, 15:32
                      Bardzo przepraszam nikt iskierki nie przesladuje jesli ma jakies omamy to niech
                      sie leczy . Po drugie to ona mnie zaatakowala czyzby opy tego nie zauwazyly?
                      Bardzo glupio Morsie gdy stajesz sie stronniczy bo op to op, wiec trzymac sie
                      trzeba razem nawet gdy Pani iskierka ma wisielczy humor i atakuje innych. Radze
                      przyjrzec sie temu i nie zabierac glosu w sprawie ktorej sie nie zna.
                      • Gość: Mors Re:Do Pana Morsa IP: 217.11.133.* 30.07.02, 15:47
                        Maantis, chodzilo mi tylko o to, ze ktos kto ma inny login i inny nick nie
                        znaczy, ze ma cos do ukrycia i zmienia nicki - zwyczajna sprawa (taki login juz
                        zajety, widzimisie moje itp itd)I jako dowod podalem ze jeszcze co najmniej
                        dwoch operatorow ma login rozniacy sie od nicka na czacie i tylko tyle. W
                        konflikt miedzy Toba a iskierka_gd nie wnikam, nie interesuje mnie wrecz.
                        Odnioslem sie tylko do kwestii roznicy pomiedzy loginem a nickiem i niczym
                        wiecej.

Mors (tym razem niezalogowany ;-))
              • nasza_maggie Ja prosze RAZ, za drugim razem WPIERNICZ! 30.07.02, 19:31
                Sluchajcie,

na serio mnie nie interesuja te idiotyczne perypetie z nickami, opami i bla bla
                bla. Ten watek zaczelam po to by sie zmoblilizowac i ruszyc dupa i pojsc na
                rower. Calkiem fajnie sie sklada ze wiele osob to ZROZUMIALO i mialo na tyle
                szacunku by nie psuc KOLEJNEGO watku.

Tutaj chodzi wylacznie o mila wyprawe i poznanie ludzi i ogolne dobre
                samopoczucie. NIC INNEGO MNIE NIE INTERESUJE! Wiec do jasnej cholery - zabierac
                mi stad swoje piepszone pretensjonalne zabawki i spadac do innej piaskownicy
                (czyli oddzielny watek).
                Jest tez opcja nr2. Rower, Kabaty - i wypocic to swoja cala durnowata zlosc
                poprzez pedalowanie. Na serio, nie po to czlowiek tu przychodzi, proponuje
                rozrywke by potem takie bzdety czytac.

Prosze o uszanowanie mojej prosby i przeniesienia swoich pretensji na maila,
                inny watek lub priv. oraz KATEGORYCZNIE ZABRANIAM wnerwiania mojej osoby. Ci
                ktorzy mnie znaja, wiedza ze naprawde nie warto deptac mi po moich nerwach.
                MOWIE SERIO.
                KONIEC DYSKUSJI! ODMASZEROWAC i zabierac swoje pretensje ze soba.

Bardzo dziekuje.

Maggie.
            • nasza_maggie Re: Maggie, zglos sie :-) 30.07.02, 21:15
              Iskierka?

Staralam sie do ciebie napisac na iskierka_gd@ ale dostalam jakas durna
              wiadomosc ze ten listy nie zostanie nigdy przeczytany. Wiem ze serwer agory
              nawala bo caly czas dostaje jakies durne wiadomosci.
              Wiec nie mam pewnosci czy ty to ty. Coz, staralam sie.

Pozdrowka Iskierko:)
          • rowerzysta Re: 8:00 na Kabatach? 30.07.02, 09:12
            Widzę, że się szykuje ciekawa przejażdżka. :-))) Chciałbym się zapytać czy
            można jeszcze się przyłączyć?

Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.
            • nasza_maggie Rowerej chodz popedalujesz:) 30.07.02, 19:20
              JOWEJEEEEEEEEEEEK!!!!!!!!!! OCZYWISCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• prognoza dla sugar.. 9:00.. i ani minuty później..;) 30.07.02, 10:12
      Ponieważ sugarkowi cięzko wstac.... przesuńmy godzinę "zero" na 9:00... :)
      Jowej .. jak najbardziej, zapraszamy serdecznie :))))))) stacja metra kabaty...
      po stronie hit'a. Chyba wszystko jasne? jakies pytania?
      pozdrawiam,
      prog.
      • runek Re: dla sugar.. 9:00.. i ani minuty później..;) 30.07.02, 11:12
        jaki strój obowiązuje ?
        Czy ktoś zabierze apteczkę ?
        Czy jesteście ubezpieczeni ?
        Kto będzie jechał pierwszy ?
        Czy są jakieś lotne premie ? (przerwa na papierosa ? :))
        • prognoza Re: dla sugar.. 9:00.. i ani minuty później..;) 30.07.02, 11:23
          Eeeeeee.. runek.. moje pytanie.. odnośnie pytań.. było retoryczne :)))))))) nie
          buntuj mi tu załogi! :))))))))))
    • Gość: Murphy Re: Kto by chcial ze mna... IP: *.umcs.lublin.pl 30.07.02, 11:44
      A ja stanowczo sprzeciwaniam się takiej dyskryminacji płci męskiej.

W imieniu Frontu Wyzwolenia Piłeczek Golfowych,i swoim własnym,
      Murphy
      • trinka jak na kabatach.... 30.07.02, 14:18
        ... to przyjde obejrzec wasze mordki:):):)

pozdro,
        trin
    • apanas1 Re: Kto by chcial ze mna... 30.07.02, 14:34
      Ale co by chciał z Tobą?
      • pwrzes Re: Kto by chcial ze mna... 30.07.02, 14:42
        Maggie co tam rower, trzeba tyle pedalowac , rusz sie na scianke :-))
        wystarcza 'cichobiegi' i juz :-))

Mors
    • nasza_maggie OSTATECZNE USTALENIA! 31.07.02, 15:39
      Wyprawa Jowejowa w celach doprowadzenia Maggie to stanu fizucznej uzywalnosci:

SOBOTA 9.00 rano METRO KABATY - od strony Hit'a
      Jedziemy do:> w zaleznosci od prognozy i pogody:) jakies 30 km w jedna
      strone - gdzies:)

BARDZO PROSZE byc na czas:) poniewaz inaczej to nas slonce zje!!!!!!!!!

Jesli macie jakie pytanka to tu - lub mailem na ONET - bo serwer gazety jest DO
      BANI i wirusuje WSZYSTKO!!!

nasza_maggie@poczta.onet.pl

• prognoza Sugar & rowerzysta!!! 02.08.02, 13:16
      Hej, żyjecie?
      Plisssssssssssssss odezwijcie sie czy jedziecie jutro czy nie? Jest to
      baaaaaardzo baaaaaaaardzo ważne
      thx. prognoza
      • runek Re: Sugar & rowerzysta!!! 02.08.02, 13:30
        żyję, jadę - ale na Hel :)
        • prognoza Re: Sugar & rowerzysta!!! 02.08.02, 13:38
          :PPPPPPPPPPP :))))))))
          bogatemu fffszystko wolno.... na hel sie fffybiera.. tylko nam biednym żuczkom
          Czersk, rowery i bolące pośladki zostają ;)))))))))
          baw sie dobrze. Dussssszo slonca zyczę :)))))
          pozd.
          prognoza
    • Gość: prognoza odwolanie IP: *.waw.cdp.pl 02.08.02, 17:05
      Wszem i wobec informuje ze jutrzejszy wypas rowerowy do Czerska, z powodów
      ogólno niesprzyjajacych odwołuje :)
      pozdrawiam
      prognoza
    • nasza_maggie I TAK SIE UDA!! 04.08.02, 17:22
      Chociaz nam w ten weekend nie wyszlo to i tak bedziemy pedalowac :) Prosze
      wiec uwaznie czytac wiadomosci pod tym postem co do kolejnych wycieczek
      rowerowych:)

Gnoza pozdroofka:)
      • rowerzysta Re: I TAK SIE UDA!! 06.08.02, 07:18
        W takim razie może w tę sobotę nam się uda i pogoda będzie łaskawa dla nas. :-
        )))

Pozdrawiam z nadzieją na lepszą pogodę. :-))
        Mateusz
    • tigr Re: Kto by chcial ze mna... 06.08.02, 21:03
      A przepraszaaaam... przepraszam...
      Moze sie tak tigr zalapie do kogos na rame????

Pozdrawiam
      Tigr
    • Gość: margie Re: Kto by chcial ze mna... IP: *.chello.pl 06.08.02, 21:06
      Kochana!!!!
      Ja wraz z moim Zenonem chetnie sie wybierzemy na joweji w te sobote. Masz do
      mnie komorkie, wienc dzwon z dokladnymi namiarami.... blagam tylko o
      wyrozumialosc dla poczatkujacej jowejistki jaka jestem i nie zameczcie mnie w
      tej drodze do Czerska!!!!! Zenon to wytrawny uzytkownik joweju, wiec o niego
      siem nie bojem:))))

caluje jowejowa ekipkie i czekam na sygnal!!!!

Wasza po wieki Margie:)))
    • prognoza plan wycieczki na sobote..... :)))))))) 07.08.02, 08:17
      poniewaz, jak wiedze wiekszosc z nas nie ma stałego kontaktu z siodelkiem
      rowerowym.. proponuje co nastepuje... :))))))
      spotkajmy sie w sobotę o 11 i nie jedzmy do czerska ino do Kabat :)))))) Maggie
      musi ruchu trochu pozażywać, a tam można pograć w siatkę, kosza, piłkę nożną,
      jest basen i wydaje mi się że są korty tenisowe :))))) Byłoby co robić.... Co
      Wy na taki rozkład jazdy? :)))))))))
      pozdrafffiam,
      prognoza
      • Gość: margie Re: plan wycieczki na sobote..... :)))))))) IP: *.chello.pl 07.08.02, 20:57
        ja jestem za:))) gdzie sie spotykamy?

Margie
        • nasza_maggie Re: plan wycieczki na sobote..... :)))))))) 08.08.02, 16:26

NO NARESZCIE! ok, ja jestem ZA! wiec jadymy - jezeli ktos jeszcze ma ochotkie
          to prosze sie konaktowac ze mna lub z prognoza, bo ona ma staly kontakt mailowy.

do zobaczenia - tylko nie zapomnijcie siodelek!!!!!!!!!!

MAGGIE:) HURRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
          nasza_maggie@poczta.onet.pl
          • rowerzysta Re: plan wycieczki na sobote..... :)))))))) 09.08.02, 09:08
            Ja też jestem za, tylko poinformujcie kiedy i gdzie się spotykamy.

Pzdr
            Jowej
            • nasza_maggie niestety... 09.08.02, 10:48
              No ja nie moge niestety w ten weekend, poniewaz jade na Mazuji na weekend - ale
              mogie w tygodniu sie wybrac - moze sie w koncu uda he??? Musi sie udac!
              Czekam na relacje!!!!!!!

zycze milego jowejowania:)

MaggieMazurowa:)

ps:jowej czytaj posty wszystkie!!!!!!
              • rowerzysta Re: niestety... 10.08.02, 08:41
                Ja też niestety nie mogę jechać, bo już jadę nad Zalew. :-))) Mam nadzieję, że
                jednak uda nam się w końcu zmówić, ale tak, żeby wszyscy mogli przyjechać.

Pozdrawiam i życzę duuuuuuuuuuużo słońca :-))))))
                Jowej
                • Gość: cosmita Symulanci i nieroby:) IP: 62.251.145.* 11.08.02, 10:31
                  Moze sie myle, ale mam wrazenie, ze gdybyscie sie umowili na piwo, to jakos
                  byscie sie spotkali. Natomiast na rower (przepraszam - jowej) bedziecie sie
                  wybierac jak ta sojka za morze. Brakuje kierownika imprezy. Kogos, kto by
                  wszystko za morde chwycil i posadzil Wasze Zacne Tylki na rowery. Ot co:)))

Pozdrawiam gromade leniow:)
                  • trinka Re: Symulanci i nieroby:) 11.08.02, 14:04
                    Gość portalu: cosmita napisał(a):

> Moze sie myle, ale mam wrazenie, ze gdybyscie sie umowili na piwo, to jakos
                    > byscie sie spotkali. Natomiast na rower (przepraszam - jowej) bedziecie sie
                    > wybierac jak ta sojka za morze. Brakuje kierownika imprezy. Kogos, kto by
                    > wszystko za morde chwycil i posadzil Wasze Zacne Tylki na rowery. Ot co:)))
                    >
                    > Pozdrawiam gromade leniow:)

ja to ich moge zdjac z tych jowejow i zaprowadzic na basen kabacki, ale swojego
                    tylka nigdzie nie ruszam. nie ma bata!:)

pozdro
                    • Gość: cosmita Na kazdego znajdzie sie bat... IP: 62.251.144.* 12.08.02, 17:13
                      ...na Ciebie rowniez trineczko:)
                      Pozdrawiam
    • nasza_maggie Re: Kto by chcial ze mna... 12.08.02, 11:49
      i czo, byliscie na tym jowejowaniu czy nie?! bo jam sie tak wyexersajzowala na
      tych mazurach ze ho hoooooooooo!!!!!! do tej pory mnie kiwa. tylko trochu
      smutno tak szamej. ale serio, trzeba sie w koncu zgadac i pozwiedzac jowejowo
      troche he?

sciskam:)

Maggie Zagielkowa:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka