Dodaj do ulubionych

klub milosniczek delfinka_wannowego

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.02, 21:57
wiadomo wszem i wobec ze na czacie panoszy sie urocze stworzonko -
delfinek_wannowy, sympatyczny , cieply i kochany. wiadomo ze stworzenie to
jest zonate ale jest wiele kobitek ktore chetnie wskoczylyby do jego wanienki.

delfinku czy w koncu sie z ktoras z nas umowisz?
nie unikaj spotkania w realu

gorace caluski :-*

Ps. mam nadzieje ze jeszcze nie jedna zauroczona odwazy sie wyrazic slowami
to co czuje do ciebie

niniejszym zakladam Klub Milosniczek delfinka-wannowego i ...
wpisuje sie na liste wielbicielek :-))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: brytyjka Re: klub milosniczek delfinka_wannowego IP: *.przezmierowo.sdi.tpnet.pl 06.10.02, 22:55
      wiadomo :)))))))))) dopisuję się naturalnie :))))))))))
    • Gość: brytyjka aha uzupełnienie IP: *.przezmierowo.sdi.tpnet.pl 06.10.02, 22:57
      chociaż z tym wskakiwaniem do wanienki to lekka przesada....... ;)
      cmooooooooooooook (również dla bebuni)
      • zakatarzona Re: aha uzupełnienie 07.10.02, 08:23

"Uroczyście oświadczam, że również chce przystąpić do klubu"

Pozdrawiam :))
        • gepard1 Re: aha uzupełnienie 07.10.02, 08:27
          heheheh,zalezy jaka wanienke ma zeby was pomiescic.Tez lubie plywac.Ale dwoch w
          jednej wannie to stanowczo za duzo :))).Nie wspomne o pewnych niuansach....hmm.
          Tak czy siak pozdrawiam wszystkie zakochane czy jak tam i oczywiscie glownego
          bohatera bebe oczywiscie tez!.
          • zakatarzona Re: aha uzupełnienie 07.10.02, 09:12
            gepard1 napisał:

> heheheh,zalezy jaka wanienke ma zeby was pomiescic.Tez lubie plywac.Ale dwoch
            w
            >
            > jednej wannie to stanowczo za duzo :))).Nie wspomne o pewnych
            niuansach....hmm.
            > Tak czy siak pozdrawiam wszystkie zakochane czy jak tam i oczywiscie glownego
            > bohatera bebe oczywiscie tez!.
            >
          • pwrzes Re: aha uzupełnienie 07.10.02, 10:19
            gepard1 napisał:

> heheheh,zalezy jaka wanienke ma zeby was pomiescic.Tez lubie plywac.Ale dwoch
            >w jednej wannie to stanowczo za duzo
            No gepciu, dwoch tak ale dwoje to nie :-)))

Mors
            PS Delfinek, masz przerabane, caly harem na glowie hi hi hi :-)
            • Gość: qqłka Re: :)) IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 07.10.02, 10:39
              kochani nie zdajecie sobie sprawy jak delfinek dzielnie broni dostępu do swojej
              wanny, sparwadziłam, nie jest tam łątwo się dostać:))
              pozdrawiam sympatyków
              oczywiście zpisuje sie do klubu(miejsce skarbnika jeszcze wolne?)
              • zakatarzona Re: :)) 07.10.02, 13:04
                Gość portalu: qqłka napisał(a):

> kochani nie zdajecie sobie sprawy jak delfinek dzielnie broni dostępu do
                swojej
                >
                > wanny, sparwadziłam, nie jest tam łątwo się dostać:))
                > pozdrawiam sympatyków
                > oczywiście zpisuje sie do klubu(miejsce skarbnika jeszcze wolne?)

QQułka..
                A może...by tak....
                Wynieść Go razem z tą wanną? :)))
          • delfinek_wannowy Re: aha uzupełnienie 07.10.02, 20:04
            witaj gepard
            no coż nie wiem kim jest ta zauroczona ale na pewno nie jest niż beba
            hm. i nic mnie nie wiadomo o tym klubie zastanawiam sie czy jesy on legalny czy
            nie bo jak wiesz autoryzacji mojej nie ma. ale miło mi ze ktoś o mnie wspomina
            czasami
            pozdrawiam ciebie gep i oczywiscie inne ktore wchodza do mojej wanienki :-)
    • Gość: Maggie Re: klub milosniczek delfinka_wannowego IP: *.warman.com.pl 07.10.02, 13:06
      eeeeeeeeeeeeee a ja tak chciala szpytac - czo na to wszystko Pani Beba????

Maggie:)
      • Gość: qqłka Re: klub milosniczek delfinka_wannowego IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 07.10.02, 14:13
        beba jest pozytyw :)) sama delfinka zostwiła pod opieką qqłki:)) a delfin się
        bronił:))
      • zakatarzona Re: klub milosniczek delfinka_wannowego 07.10.02, 15:01
        Gość portalu: Maggie napisał(a):

> eeeeeeeeeeeeee a ja tak chciala szpytac - czo na to wszystko Pani Beba????
        >
        > Maggie:)

Ja BEBE kofffffam :))
        Ot co :)
      • delfinek_wannowy Re: klub milosniczek delfinka_wannowego 07.10.02, 20:09
        Gość portalu: Maggie napisał(a):

> eeeeeeeeeeeeee a ja tak chciala szpytac - czo na to wszystko Pani Beba????
        >
        > Maggie:)

ech maggie a gdzybys wiedziała ile gromow spadło na mnie po tym poscie
        ech szkoda gadac. i jeszcze ta qqłka mnie wrabia ze chciała do mnie wejsc a ja
        sie broniłem. no moze krzyczałem nieeeeeeeeeee ale byłem w tedy zajety rozmowa
        telefoniczna z chyba była wielbicielka, ale czy było to tylko ona to wie.
        pozdrawiam
    • Gość: beba Re: klub milosniczek delfinka_wannowego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.02, 22:19
      eeee tam ja zdecydowanie wole cypiska :-))))

niniejszym pozdrawiam jednak wszystkie milosniczki ( i milosnikow )
      delfinka_wannowego pragnac zaznaczyc ze dzieki temu stwaorzeniu poznalam wielu
      wspanialuch ludzi - i tak:
      - odwzajemniam uczycia maggie
      - uwielbiam gadac z qqlka ( ale tylko przez telefon )
      - mialam nadzieje ze ta wanienke gepcio zaproponuje jednak mnie ( ale coz moze
      nastepnym razem )
      - z tesknota wspominam ciasto upieczone przez morsa ( bylo wspaniale )
      - usiluje przekonac zakatarzona ze wiele mozna zrobic nawet jesli sie nie
      posiada meza
      - a brytyjke pozdrawiam podziwiajac jej wytrwalosc w nauce angielskiego

wszystkim przesylam gorace promyczkowe pozdrowienia - niech rozgrzeja wam
      serduszka i z optymizmem pomoga patrzec w przyszlosc
      • pwrzes Re: klub milosniczek delfinka_wannowego 08.10.02, 10:13
        beba, zapraszam :_) ale moze bez buby, moj kot chce pozyc jeszcze :-)

Mors
      • Gość: wojtek31 Re: klub milosniczek delfinka_wannowego IP: 217.96.18.* 08.10.02, 18:54
        Tak przy okazji i dla równowagi,
        czy można się tu zapisać do klubu miłośników beby? ;-)))

wojtek_miłośnik_31
        • Gość: beba Re: klub milosniczek delfinka_wannowego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.02, 23:33
          no wojtus - ja jestem "ZA" :-))))))
    • senne_marzenie Re: klub milosniczek delfinka_wannowego 07.10.02, 23:43
      No, no... widze, ze delfinek ma duuuze powodzenie. Ale ja tam nie lubie
      facetow, ktorzy podrywaja wszystko co sie rusza...:P jak to sie brzydko mowi.
      • delfinek_wannowy Re: klub milosniczek delfinka_wannowego 08.10.02, 16:33
        senne_marzenie napisała:

> No, no... widze, ze delfinek ma duuuze powodzenie. Ale ja tam nie lubie
        > facetow, ktorzy podrywaja wszystko co sie rusza...:P jak to sie brzydko mowi.
        >
        >
        >
        • senne_marzenie Re: klub milosniczek delfinka_wannowego 08.10.02, 19:53
          o takie serduszka Ci chodzi?...
          ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ fakt, nie sa czerwone, ale sa... :-))
    • Gość: margit Re: klub milosniczek delfinka_wannowego IP: *.stacje.agora.pl 08.10.02, 15:03
      Ten tego... Nie było mnie i w ogóle... ale ja w sprawie organizacyjnej:
      jakie są składki i czy można liczyć na zdjęcie z autografem? ;-)
      margit_która_bezapelacyjnie_zapisuje_się_do_tego_klubu
      • delfinek_wannowy Re: klub milosniczek delfinka_wannowego 08.10.02, 16:34
        margit ty zawsze za darmo masz u mnie prawie wszystko
      • agni_me Re: klub milosniczek delfinka_wannowego 08.10.02, 16:52
        Gość portalu: margit napisał(a):

> margit_która_bezapelacyjnie_zapisuje_się_do_tego_klubu

ooo margit widzę, że też polubiłaś podkreślnik i długie podpisy :-)))

agni_me_tym_razem_krótko
    • Gość: calineczka Re: klub milosniczek delfinka_wannowego IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 08.10.02, 15:10
      a ja uważam ze delfinek wannowy powinien sie utopić. to kawał....... szkoda mi
      brzydkich słów na niego. to kutas i tyle.
      • gepard1 Re: yacuzzi club delfinka_wannowego 08.10.02, 16:11
        No tak pardonsik bebusiu ze nie wepchnalem cie najpierw do tej wanienki:)).
        A poza tym wanienka z babelkami jest calkiem calkiem :).Czy z szampana babelki
        czy z otworkow pozostawiam wolnej od chamstwa wyobrazni uzytkownikow (niuansik
        do calineczki-bez urazy bo nie lubie wulgaris na forum i w ogole).
        Delfin posun no sie deczko bos sie rozwalil jak na wyrku! :))))).
        Pozdrowionka dla czeladzi wannowej,
        P:S Mors nie czepiaj sie heheheh.
      • delfinek_wannowy Re: klub milosniczek delfinka_wannowego 08.10.02, 16:36
        hm calineczko kazdemu wolno kochac
        wybacz ze nie kocham ciebie ale sobie chyba do gustu nie przypadlismy
        pozdrawiam
        • Gość: ania@ Re: klub milosniczek delfinka_wannowego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.02, 17:22
          spoznione ale chyba mogo sie dolaczyc?

w takim razie bez pytania staje sie milosniczka beby,cypisa i wszystkich ....a
          i psa suni pieknej

o
          ann pazdrawia
          • mea_ Re: klub milosniczek delfinka_wannowego 08.10.02, 17:53
            Moze nie kocham i nie chce wskoczyc do wanny delfinka, ale do klubu
            milosniczek sie z przyjemnoscia zapisze
            Pozdrawiam, dla odmiany, delfinka:)
    • ellenai Re: klub milosniczek delfinka_wannowego 09.10.02, 03:21
      no to ja dolaczam do klubu,cypis-moj "doskonaly materiale
      genetyczny"cmooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooka cie
      ellenai.........no z tym klubem to swietny pomysl,wreszcie moge publicznie
      wyrazic zachwyt nad
      delfinkiem_wannowym.cmooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook cypis(kofany)
      • gepard1 Re: klub milosniczek delfinka_wannowego 09.10.02, 08:33
        Kurcze ale fanklub powstaje!Heh a to wszystko w wanience :).Tylko prosze psa
        nie ladowac do tej krainy wodnej :)
        Pozdr.
      • delfinek_wannowy Re: klub milosniczek delfinka_wannowego 09.10.02, 20:36
        ellenai napisała:

> no to ja dolaczam do klubu,cypis-moj "doskonaly materiale
        > genetyczny"cmooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooka cie
        > ellenai.........no z tym klubem to swietny pomysl,wreszcie moge publicznie
        > wyrazic zachwyt nad
        > delfinkiem_wannowym.cmooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook cypis(kofany)
        >
        • ellenai Re: klub milosniczek delfinka_wannowego 10.10.02, 03:17
          cypis,no to cmoooooooooooooooooooooooook,zalatwione,nie ma sprawy,ale to poza
          wanienka......reszte wielbicielek prosze o wybaczenie....(kofany cmok,cmok)
          delfinek_wannowy napisał:

> dziekuje
          > masz u mnie bliniaki za darmo:-))))))))
    • zakatarzona Re: klub milosniczek delfinka_wannowego 09.10.02, 08:44
      No, no, no...
      Zaraz oczy mi wyskoczą ze zdziwienia :)))
      delfinkuuuuuu, co Ty wyprawiasz z tymi kobietami :)))

Pozdrawiam i całuje, również bebunie :))
      • delfinek_wannowy Re: klub milosniczek delfinka_wannowego 09.10.02, 20:39
        katarku hm znasz mnie i wiesz ze nic nie robie. to sie tak samo ja jestem
        przeciesz taaaaaaaaaaaaaaaki nieśmiały
    • Gość: celka Re: klub milosniczek delfinka_wannowego IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.10.02, 09:54
      uważaj bo sie popłaczę. jesteś żałosny
      • Gość: .....z_raju Re: klub milosniczek delfinka_wannowego IP: *.proxy.aol.com 09.10.02, 17:54
        To raczej Ty jestes zalosna celko !!!!! A wiesz dlaczego ? Bo chyba nie
        potrafisz przegrywac , wiem to trudna sprawa ale czasami trzeba zacisnac zeby i
        nie osmieszac sie przed calym swiatem !!!! Pokaz wiec ze masz troche honoru i
        nie pisz bzdur ! Glowa do gory dziewczyno(kobieto)na swiecie jest jeszcze wiele
        matek ktore maja ladnych i madrych synow :-) jest w czym wybierac :-) Zycze Ci
        powodzenia :)))))))))
    • Gość: lalka Re: klub milosniczek delfinka_wannowego IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.02, 21:44
      Niestety ja tez. A próbowałam być silna. Delfinku, Twoja konsekwencja,
      oburzenie i stanowczość zdecydowały. Tylko czy wanna zmieści nas wszystkich?
      Mówisz, ze ona duza. Ale czy tyle uczuć, żarliwości kazdej ze stron, pozwoli na
      długi żywot tego urzadzenia sanitarnego? W razie czego kupimy nowe,
      żeliwne....Nie jestem zwolenniczka przekazywania materiału genetycznego; a
      gdzie uczucia, bliskość myśli (nie myślę w tym momencie o problemach
      gastronomicznych), związek ducha??? Delfi, miej serce i patrz w ....tyle nas a
      jakoby nikogo ....Wirtualne czucie, klawiatury brzęk...
    • raba Re: klub milosniczek delfinka_wannowego 10.10.02, 09:21
      Biedny Delfinek. Woda z wanny się przeleje a on będzie musiał sprzątać. A potem
      jeszcze ugotować obiad, bo te dzisiejsze kobiety...ech. A może by tak znaczki
      jakieś specjalne? Tatuaże lub nalepki? Wśród takiego bogactwa narybku trudny
      wybór. Delfi, dbaj o siebie, bo nie zdzierżysz tego natłoku uczuć.
      Czy ja też moge do fan-clubu Delfinka? Są wolne miejsca?
      • calindra Re: klub milosniczek delfinka_wannowego 10.10.02, 09:32
        nie znam delfinka, laski... a warto chociasz?? ;-)))
        • pwrzes Re: klub milosniczek delfinka_wannowego 10.10.02, 10:33
          Moge zaswiadczyc ze delfinek doskonale gotuje - ach to wspomnienie tych
          zapiekanek :-)))

Mors
          • Gość: margit Re: klub milosniczek delfinka_wannowego IP: *.stacje.agora.pl 10.10.02, 12:20
            mors napisał:

> Moge zaswiadczyc ze delfinek doskonale gotuje - ach to wspomnienie tych
            > zapiekanek :-)))
            >
            jessoo!! jak tak to poproszę jeszcze ze trzy karty członkowskie! na mój hipciowy apetyt jedna może nie wystarczyć
            ;-))
            P.S. beba - ale ty masz fajnie (chyba, że nie lubisz zapiekanek, hehe)
            m.
            • Gość: beba Re: klub milosniczek delfinka_wannowego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.02, 17:20
              Gość portalu: margit napisał(a):

> mors napisał:
              >
              > > Moge zaswiadczyc ze delfinek doskonale gotuje - ach to wspomnienie tych
              > > zapiekanek :-)))
              > >
              > jessoo!! jak tak to poproszę jeszcze ze trzy karty członkowskie! na mój
              hipciow
              > y apetyt jedna może nie wystarczyć
              > ;-))
              > P.S. beba - ale ty masz fajnie (chyba, że nie lubisz zapiekanek, hehe)
              > m.

margit - lubie zapiekanki, uwielbiam delfinkowe placki (o roznych smakach),
              przepszne saigonki, ale z cala odpowiedzialnoscia musze stwierdzic ze jak nie
              lubie jajecznicy - tak jajecznica "marki" cypis&zeb jest najlepsza na swiecie...
              poprostu pychotka :-)))))))))))))
              • Gość: Maggie KULINARNY klub milosniczek delfinka_wannowego IP: *.warman.com.pl 10.10.02, 17:28
                Czy mi sie wydaje, czy wszystko na tym forum zaczyna sie sprowadzac do kuchni?
                he?

Jeszcze jakas kulinarna opowiesc zaraz sie ukaze, dzielem melancho lub tyldy,
                nonstopa lub olomanolo - i dopiero bedzie! (to wcale nie jest prowokacja).

Lomatkobosko...juz to widze, ja moge to nawet wyrezyserowac - hehehe.

Maggie:)
                • Gość: delfinek_wannowy Re: KULINARNY klub milosniczek delfinka_wannowego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.02, 19:13
                  hm no dobra wiec autoryzuje ten klub ze wzgledu na kulinarne jego ciągoty
                  zacznijmy od racuszków pootem zapiekanki makarony i ......
                  prosze wiec szanowne towazystwo o podział dni. kto kiedy bedzie mi asystowac w
                  kuchni (jak ja nie cierpie jak mi sie ktos po garach kreci) :-)))))))))
    • Gość: choinka Re: klub milosniczek delfinka_wannowego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.02, 17:28
      skoro tyle chetnych kobitek (i facetow pragnacych skorzystac z popularnosci
      delfinka) proponuje zbudowac delfinkowy basen zeby dla wszystkich starczylo
      miejsca (nawet dla geparda)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka