Dodaj do ulubionych

filomat czy filaret?

09.10.02, 23:28
pod ktorym sie podpisujecie?

maggie:)
Obserwuj wątek
    • Gość: ania@ Re: filomat czy filaret? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.02, 01:33
      Mag a pod filaretem nie mozna?...

SLODKIEGO MILEGO ZYCIA..JEST TYLE GOR DO ZDOBYCIA:)))

nocne buziaki Magus
      ann
    • Gość: wkamil Re: filomat czy filaret? IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 10.10.02, 09:25
      Ja pod filetem. Z halibuta.
      :)
      • Gość: agni_me Re: filomat czy filaret? IP: *.u.mcnet.pl 10.10.02, 09:30
        a ja pod filarem z floretem :-)
        agni_me_i_niedzielne_zawody_florecistów
        • calindra Re: filomat czy filaret? 10.10.02, 09:33
          to ja pod (fi)lottomatem z fletem, filetem i słoikiem korniszonów ;-))
    • Gość: Maggie Re: filomat czy filaret? IP: *.warman.com.pl 10.10.02, 13:12
      Ha! Z wami to sie mozna dogadac! Wam to tylko sex i jedzenie w glowie!!! :PPPP

NOOOOOOOOOOOOONNNNNNNNN???????????????!!!!!

Maggie:)
      • nonstop Re: filomat czy filaret? 10.10.02, 14:30
        Eheheh Naggie,
        mam się czuć wywołany do tablicy?
        Na dodatek nic o sexie i jedzeniu nie gadać?
        :-)))
        Hmm, pytasz, czy lepiej być miłośnikiem wiedzy, czy miłośnikiem cnoty?
        hehe szekspirowska kwestia...
        Cnota wydaje się być nudniejszą, za to wiedza trudniejszą do zdobycia.
        Może jednak "Promieniści"? czyli Towarzystwo Przyjaciół Pożytecznej Zabawy
        maggie?
        pozdrawiam,
        non.osobny.a.nie.stowarzyszony
        • Gość: franek Re: filomat czy filaret? IP: 212.244.188.* 10.10.02, 15:01
          ja sie podpisuje pod lososiem z szaszlyka

ps." Nie gniewaj sie fonfaaaa, ten tramwaj byl naprawde Twoj, a reszta moja, moja, moja"

:)
          • Gość: wkamil Re: filomat czy filaret? IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 10.10.02, 15:11
            A ja sie podpisuje Palicem :)
            • Gość: franek Re: filomat czy filaret? IP: 212.244.188.* 10.10.02, 16:12
              Chce zobaczyc- prosze, prosze, prosze ;)
              • Gość: wkamil Re: filomat czy filaret? IP: 213.77.15.* 10.10.02, 21:40
                No z tym to moze byc malenki problem :)
          • Gość: zaba Re: filomat czy filaret? IP: 213.77.78.* 15.10.02, 17:31
            " Nie gniewaj sie fonfaaaa, ten tramwaj byl naprawde Twoj, a reszta moja, mo
            > ja, moja"

to ona tramwaj miala? ja nie wiedzial:)
        • Gość: Maggie Re: filomat czy filaret? IP: *.warman.com.pl 10.10.02, 17:18
          No! Na ciebie nonie kochany mozna liczyc:)))))))) i nic o kotletach!!!!!
          Hurrrrrraaaaaaaaaaaaaaa!

Zdrawiam serdecznie:)
          Maggie
        • pwrzes Re: filomat czy filaret? 10.10.02, 17:19
          nonstop napisał:

> Hmm, pytasz, czy lepiej być miłośnikiem wiedzy, czy miłośnikiem cnoty?
          > hehe szekspirowska kwestia...
          > Cnota wydaje się być nudniejszą, za to wiedza trudniejszą do zdobycia.
          non sugerujesz ze cnota jest latwiejsza do zdobycia, chociaz jak ja juz
          zdobedziesz to juz jej nie masz wiec co jest latwiej ? ;-)))

Mors
          • Gość: Maggie Re: filomat czy filaret? IP: *.warman.com.pl 10.10.02, 17:20
            No wlasnie Mors - o to mi wlasnie chodzi i o to pytam, a tu kazdy podaje
            jakies barowo-melczne jadlospisy!!!!!! SKANDAL! A ty pod co sie
            podpisujesz:))????

Maggie:)
            • Gość: margit Re: filomat czy filaret? IP: *.stacje.agora.pl 11.10.02, 12:10
              Maggie
              no co do mnie to chyba nei masz wątpliwości, że WIEDZA!! hihi, te przynajmniej czasem można sprawdzić, a zdobyta
              natychmiast nie znika
              (co do męskiej cnoty to.... wstaw sobie w kropki co tam uważasz, maggie ;-)))
              m.
    • Gość: Maggie a moze ja was o zbyt skomplikowane rzeczy pytam? IP: *.warman.com.pl 10.10.02, 17:23
      sorka, tak mi czasem mozgownica odpala. nie dziwie sie wiec ze wszyscy procz
      nona i morsa o kotletach odpalaja:) widac mamy podobne jazdy:)
      Magga:)
      • nonstop Re: a moze ja was o zbyt skomplikowane rzeczy pyt 10.10.02, 19:11
        Hyhy Magga,
        bo my z morsem są romantyczne, te no...
        chłopaki?
        (chłopacy?)
        • Gość: wkamil Re: a moze ja was o zbyt skomplikowane rzeczy pyt IP: 213.77.15.* 10.10.02, 21:42
          Taaa, i kotletow nie lubicie :)
          • Gość: Maggie a moze ja was o zbyt skomplikowane rzeczy pytam? IP: *.warman.com.pl 10.10.02, 21:56
            Znaczy sie, ja kotlety lubie owszem ale akurat nie o kotlety mi w tym poscie
            chodzilo:)
            • Gość: wkamil Re: a moze ja was o zbyt skomplikowane rzeczy pyt IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 08:27
              Ale ja przeciez pisalem o filetach, nie kotletach ;)
              • nescaa Re: blablabla 11.10.02, 15:50
                Ja stanowczo wybieram fagot:))))))
              • Gość: Maggie Re: a moze ja was o zbyt skomplikowane rzeczy pyt IP: *.warman.com.pl 11.10.02, 22:36
                a od kiedy to miski jedza filety? co?!

magga:)
                • Gość: wkamil Re: a moze ja was o zbyt skomplikowane rzeczy pyt IP: 213.77.15.* 12.10.02, 10:00
                  A coz to Magga, nie ogladasz Discovery? :)
                  • Gość: Maggie Re: a moze ja was o zbyt skomplikowane rzeczy pyt IP: *.warman.com.pl 12.10.02, 22:20
                    Owszem, ale zalezy jaki
                    sci-trek
                    civilization czy inny
                    ale osobiscie to wole Planete:)

sie tak nie wymondruj misiek:)

• Gość: wkamil Re: a moze ja was o zbyt skomplikowane rzeczy pyt IP: 213.77.15.* 13.10.02, 18:12
                      No, w ostatecznosci, to nawet Zwierzyniec z panem Suminskim wystarczy ;)

(a_bo_co_?_:)
                      (to do tego, "nie wymadruj sie" :)
                      • Gość: Maggie Re: a moze ja was o zbyt skomplikowane rzeczy pyt IP: *.warman.com.pl 13.10.02, 22:49
                        Czy ty przypadkiem nie jestes za madry i inteligientny jak na miska? a moze to
                        te jibki co je tak wcinasz:) hm??? Ja tutaj o sztuce a ty mi o filetach - co za
                        dziwny misiek!

Maggie:)))))))
                        • Gość: wkamil Re: a moze ja was o zbyt skomplikowane rzeczy pyt IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 14.10.02, 09:07
                          A tak, wiesz, przy filetach o filaretach ;)
    • bigott Patafil czy Filopat? 12.10.02, 17:21
      chcialem tylko, by dyskusja zyskala
      nowy, szerszy wymiar...

pozdrawiam
      b.
      • pwrzes Patison czy cukinia ? ;-) 14.10.02, 09:26
        To moze rozszerzmy zakres o tematy kulinarne ? ;-)

Mors
        • calindra Re: Patison czy cukinia ? ;-) 15.10.02, 16:57
          patison marynowany mniam, a cukinia zapiekana supcio :)
          • nasza_maggie :P 15.10.02, 22:58
            ALE WY JESTESCIE WRRRRRRREEEEEEEEEEEDNIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!! :PPPPPPPPPPPP
            i tyle wam powiem! GRUBASY!

MAgga!
            • nonstop Re: :P 16.10.02, 08:23
              No Naggie, to mors ma 132 lata i jest grubas, a nie ja!
              pzdr,
              non
              • pwrzes Re: :P[sprostowanie] 16.10.02, 09:04
                mam 133 lata i jestem grubas i meska szowinistyczna swinia i jestem z tego
                dumny o! :-)

Mors
                • Gość: Maggie Re: :P[sprostowanie] IP: *.warman.com.pl 16.10.02, 22:37
                  A teraz to masz dopiero baty!

MaggaZbatem!
                  • pwrzes Re: :P[sprostowanie] 17.10.02, 08:39
                    o przyjemnosci sie zachcialo hehe, na nie trzeba zasluzyc :-)

Mors
                    • nonstop Re: :P[sprostowanie] 17.10.02, 12:57
                      Mors, ona z pewnościa myślała o tym czeskim producencie butów.
                      :-))))
                      • Gość: Maggie Mors i Non sadomaso klub? :)))) IP: *.warman.com.pl 17.10.02, 18:46
                        Jakos mi sie wydaje ze wy (mors/Non) prowadzicie jakis podzioemny klub
                        sadomaso? :) Zawsze wam tylko zbereznie w glowie, baty, czeskie filmy, jakies
                        buty - ja nie wiem, to wszystko przez ten internet:)

M:))))))
                        • pwrzes Re: Mors i Non sadomaso klub? :)))) 18.10.02, 08:44
                          Mylisz sie, pierwsza wspomnialas o bacie :-) Ale jak sie zbierze wiecej
                          chetnych to mozemy otworzyc. Zawsze jakis zysk z tego bedzie :-)

Mors
                          • Gość: olomanolo Re: Mors i Non sadomaso klub? :)))) i olo IP: 134.76.132.* 18.10.02, 10:41
                            Ja dla Zyzkow zrobie wszyzzko!
                            Wpisuje sie! ;)
                            Olo

PS Moze jakis statut? Biczclubbing czy co??? albo "stowarzyszenie latexowgo
                            wdzianka"?
                          • nonstop Re: Mors i Non sadomaso klub? :)))) 18.10.02, 10:54
                            Ok mors,
                            ja mam pręgierz!
                            (będę wynajmował na godziny)
                            hyhyh
                            • Gość: olomanolo Re: Mors i Non sadomaso klub? :)))) IP: 134.76.132.* 18.10.02, 10:56
                              Maaam nadzieeeejeee zee z jeedwaabna tapiceerka....
                              • nonstop Re: Mors i Non sadomaso klub? :)))) 18.10.02, 13:49
                                zez koziołkami w komplecie! (sztuk: 2)
                                :-)))))
                                • Gość: olomanolo Re: Mors i Non sadomaso klub? :)))) IP: 134.76.132.* 18.10.02, 14:42
                                  To ja dorzucam kilka par kajdanek, lancuchy i palki gumowe.
                                  NagaMaga ma podkuwane buty na obcasach, latexy i bicze.
                                  Mors z czym wchodzisz?? Know-how to za malo!

I otwieramy :)))

Haslo przewodnie:
                                  "Czys szczesliwy czy w niedoli
                                  My Cie tutaj nap...dolim"

Oczywiscie to tylko propozycja :)

No i stosunek plci narazie mizerny, 3/1 moze jeszcze jakas Pani sie zaoferuje?

olomasochostolo
                                  • pwrzes Re: Mors i Non sadomaso klub? :)))) 18.10.02, 15:13
                                    olo, wpadlem na pomysl uruchomienia komercyjnej dzialalnosci a kobiety, po co
                                    nam wiecej wspolnikow, klientek szukaj:-)

Mors
                                    • Gość: olomanolo Re: Mors i Non sadomaso klub? :)))) IP: 134.76.132.* 18.10.02, 15:18
                                      Aaa no tak, to chyle czola!
                                      To Ty masz 40% a my po 20%.
                                      Taak, teraz klientela, hmmm generalnie wszyscy co "tam" stukaja po 6 godzin
                                      dziennie to masochisci czystej krwii, wiec sadze ze popyt bedzie duzy :)))),
                                      beda walic drzwiami i oknami!

olodesadolo
        • Gość: olomanolo Skrzydelko czy nozka? :))) IP: 134.76.132.* 18.10.02, 02:13
    • Gość: olomanolo ad vocem / wybieraj sama :))) IP: 134.76.132.* 18.10.02, 02:17
      Filareci
      to przeleci
      Filomaci
      to zamaci
      Patiszony
      k.iszony
      Patafiany
      ich chwyt znany
      ad vocem
      sam siebie mloce

;)

Poza tym wszyscy zdrowi :)))

Olopoznoporolo

• Gość: Maggie Panowie,jestem pod wielkim wrazeniem... IP: *.warman.com.pl 18.10.02, 22:16
        Naprawde,

ale jak zwykle, zyzki i korniszony i filety i sex wam tylko w glowie! A pan olo
        to co tu robil o tej porze? Bidaka tak tresuja w pracy czy jak? A pan non to
        co - swoje strategie biznesowe to w jakies wyozyczalni video sie nauczyl? A ten
        Mors to juz taki stary a emanuje tym ze jary.... ja nie wiem. Jak klub to ja
        zostaj prezesowa. I to juz wszystko pod nowym postem.
        No prosze a ja tu od romantyzmow zaczelam....i beda mi potem wciskac ze to JA
        sprowadzam wszystko do sexu!

PHI!

MaggaSagaWymaga:))))))))))))))
        • Gość: Mors Re: Panowie,jestem pod wielkim wrazeniem... IP: *.plusgsm.pl 18.10.02, 22:20
          No oczywiscie ze jestes temu winna, nie wszystko mozna na nona czy na mnie
          zrzucic :-)

Mors
    • Gość: Maggie sadomaso trojca - hehe,ze mna, czworca... IP: *.warman.com.pl 18.10.02, 22:31
      ................................................
      jaaaaaaa tam nie wiem jak wy, ale sadze ze jak na nas patrzy ten mikolaj, to
      sie powaznie zastanawia:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka