monika_04 28.11.05, 16:43 ..na bolącą głowę łyknie się pigułkę i gotowe. Szkoda, ze nie ma takiej pigułki na całkiem inne boleści... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
halina501 Re: Nic nie boli tak jak życie 28.11.05, 18:05 Jest taka jedna Moniko. Czas się nazywa:) Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 tak tak 28.11.05, 18:14 "Czas jest świetnym lekarzem - szkoda, że takim kiepskim chirurgiem plastycznym." Odpowiedz Link Zgłoś
ten-1 Re: Nic nie boli tak jak życie 29.11.05, 01:26 monika nie szukaj milosci szukaj faceta a znajdziesz milosc wiedzialem ze ja madry jestem widac po mojej wypowiedzi dziewczyny mozecie sie odemnie duzo nauczyc, ja mam zawsze racja TEN Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: Nic nie boli tak jak życie 29.11.05, 07:56 Najlepiej niczego nie szukać tylko poczekać aż samo nas znajdzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nanai11 Re: Nic nie boli tak jak życie 29.11.05, 15:18 Jakby było łatwo to by było nudno... nie można miec wszystkiego na wyciagniecie rezki. I zupełnie nierozumiem szukania faceta na przykłąd jakby to było cos wielkiegoi ci faceci.... Odpowiedz Link Zgłoś
agutek7734 Re: Nic nie boli tak jak życie 29.11.05, 09:11 Może i masz racje moniczko, ale co my mamy tu lepszego do roboty, jak zyć i stawiać czoła wszystkim przeciwnością losu? Co to by było za nudne zajęcie tak leżeć cały dzień i obżerać się kawiorem, być otoczona miłością wspaniałego mężczyzny i dzieci? Zresztą nie należy podchodzić do życia zbyt serio, nie wiadomo czy to w ogóle nie jest jakiś dziwny sen. Tak czy siak nie należy się przemęczać, tylko robić sobie dobrze jakkolwiek byś tego nie rozumiała i prowokować troszkę innych żeby było ciekawiej. Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: Nic nie boli tak jak życie 29.11.05, 09:29 Masz przeciwność losu na czole ??? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.krytyk na celownik-u 29.11.05, 11:28 agutek7734 napisała, że musi: > stawiać czoła wszystkim przeciwnością losu Agutek stawia czoła wszystkim... Czy to przywilej jedynie tych, co mają jakąś przeciwność (niekoniecznie, runku, na czole)? Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: Dla Moniki 04....odpowiedż.. 29.11.05, 15:35 ..Przywitaj dzień uśmiechem Niech odbije się echem I ogród śniegiem wybieli I serce twe rozweseli Płatki lecą bielutkie Odgoń myśli te smutne I uśmiechnij sie do mnie Bo cię lubię ogromnie ... Moniko, przestanie Cię bilić głowa... zobaczysz.... :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: Dla Moniki 04....odpowiedż.. 30.11.05, 07:17 Ramonie: dziękuję :* :* :* Odpowiedz Link Zgłoś
ten-1 Re: Dla Moniki 04....odpowiedż.. 30.11.05, 17:53 romanie wierszykiem piszesz poplakalem sie cos pieknego ten Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: Dla Moniki 04....odpowiedż.. 30.11.05, 18:22 ten-1 napisał: > romanie wierszykiem piszesz > poplakalem sie > cos pieknego > ten .. Tenie, kolego kochany, jak pilismy( hihi ), to mowiles Ramon, a teraz -- Roman ?... popraw sie , pozdrawiam, RAMON :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ten-1 Re: Dla Moniki 04....odpowiedż.. 01.12.05, 00:31 ramon przepraszam to bylo w szoku jak ten wierszyk przeczytalem tak sie wzruszylem ze zapomnialem jak masz na imie TEN Odpowiedz Link Zgłoś
nanai11 Re: Dla Moniki 04....odpowiedż.. 01.12.05, 09:31 Ten jak pije duzo rzeczy mówi....hehe Odpowiedz Link Zgłoś