mario 31.08.06, 16:27 tak zerknąłem z ciekawości i... ojacjenjemogje! tu jednak jest jakieś życie?! :) (zatknąłbym gdzieś jakąś flagę dla uczczenia tej chwili, ale to się ostatnio jakoś źle kojarzy ;) pozdrawiam wszystkich dawno nie widzianych :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orissa Re: :) 07.09.06, 10:20 mario napisał: > tak zerknąłem z ciekawości i... ojacjenjemogje! tu jednak jest jakieś życie?! : > ) > (zatknąłbym gdzieś jakąś flagę dla uczczenia tej chwili, ale to się ostatnio > jakoś źle kojarzy ;) > > pozdrawiam wszystkich dawno nie widzianych :) Mario, zycie jest gdzie indziej...:) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: :) 10.09.06, 10:31 jak tu zagladam, nachodza mnie podobne mysli ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rok1978 Re: :) 12.09.06, 14:35 az chce mi sie zapytac czy maryś jezd z chełmna heh Odpowiedz Link Zgłoś
rok1978 Re: :) 12.09.06, 14:35 rok1978 napisał: > az chce mi sie zapytac czy maryś jezd z chełmna heh nie mylic z wabrzeznem Odpowiedz Link Zgłoś
sir_elmin Re: :) 12.09.06, 15:08 Piękny rocznik - nie mylić z datą wejścia Polski w lenno Watykanu ;). Jak widzę owe liczby, ich głębokie znaczenie, wewnętrzne piękno układu formalnego... Tylko po co ja to piszę? :/ -- "Who cares" Muppet Show Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: :) 25.09.06, 19:26 maryś:) życie na czacie jest nierealne, prawdziwe życie jest tylko w kinie; 29 września zaczynają grać w Sztuce (Jana 6) "Volver" Almodovara; zrobiłam już rezerwację, kup popkorn, ja kupię kolę; ps. dżon z nami nie idzie, bo wciąż nie widział "Braci". Odpowiedz Link Zgłoś
agula.toja Re: :) 08.10.06, 17:31 no prosze a ja myslałam żeście wszyscy juz wygineli :)))) buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
maggy Re: :) 10.10.06, 12:37 miło aż ciepło :) a za oknem już szronieje, echch... Odpowiedz Link Zgłoś