de_molka 06.03.03, 02:41 Sto lat justko kochana, zdrowiej nam szybko i czatuj od nocy do rana. To życzenia krótkie,ale szczere,prosto z serca brakuje mi rymów,więc łyknę dawkę aspirynów ;) demolka.zaczytana.w.RZS Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wyglodnialy_wilczek Re: Sto lat 06.03.03, 11:22 justeczko zyczę Ci by spelinly się Twoje marzenia, wszystkie nawet te najskrytsze, zycze Ci wiele slonecznych dni, blekitnego nieba i zielonej trawki ... bedziesz wiedziala jak to wykorzystac :-) buziaczki cieple wyglodnialy_wilczek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
justka3 Re: Sto lat 07.03.03, 00:48 Molly i Roberciku!!!!! Wielkie dzięki a życzenia:))) Ale dlaczego od razu na forum publicum???? Już się mnie pytają co niektórzy, czy na emeryturę się wybieram.... Odpowiedz Link Zgłoś
rekiny_dwa Re: Sto lat 09.03.03, 01:36 justka3 napisała: > Molly i Roberciku!!!!! > Wielkie dzięki a życzenia:))) > Ale dlaczego od razu na forum publicum???? > Już się mnie pytają co niektórzy, czy na emeryturę się wybieram.... Jesli jacys Cie pytac beda, czy to prawda z ta emerytura to odpowiadaj ze ... tak. Bede ci napewno zyczyc spokoju i moze Cie nawet Ci z Gazety do innego pokoju przeniosa, do jakiegos spokojniejszego z mniejsza iloscia czatujacych a ja bede tam przychodzil i gadali bedziemy o tym jak to milo nic nie robic i o tym podobnych rzeczach interesujacych takich emerytow jak ja. A poki co, zycze Ci Justko z numerem 3 powrotu do zdrowia, jak najmniej niegrzecznych malolatow i wielu milych wrazen w starej polskiej stolicy do ktorej sie zapewnie wybierasz. rekiny_dwa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
justka3 Re: Sto lat 11.03.03, 00:39 rekiny_dwa, coż to za wyjazd nawet do stolicy prastarej, jak to bez Ciebie?;))) Odpowiedz Link Zgłoś