Gość: olomanolo Czyli Rybka to Prawdziwa RYBA :))))) IP: 134.76.132.* 10.03.03, 11:42 I to jeszcze taka podwojna w dodatku! Rybulencjo.. oby wody w ktorych plywasz, byla zawsze spokojne, czyste i przyjzyste i Tobie przyjazne. Olo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: urodziny Rybki IP: *.nat1.tvknet.pl 10.03.03, 11:53 Wiecie co moi drodzy.. Pięknie dziękuję za życzenia - wszystkie wyjątkowe dla mnie. W podzięce - dla wszystkich - piosenka z dedykacją. Ale jestem! Oczy otwieram: staje się świat. Nade mną niebo, przede mną ? sad. Jabłek zielonych zapach i smak... I wszystko proste tak. Trzeba żyć naprawdę, Żeby oszukać czas. Trzeba żyć najpiękniej, żyje się tylko raz. Trzeba żyć w zachwycie: Marzyć kochać i śnić. Trzeba czas oszukać, Żeby naprawdę żyć. Jestem piasku ziarenkiem w klepsydrze, Zabłąkaną łódeczką wśród raf Kroplą deszczu, Trzciną myślącą wśród traw ...ale jestem! Jestem iskrą i wiatru powiewem. Smugą światła co biegnie do gwiazd, Jestem chwilą, która prześcignąć chce czas ...ale jestem! Ucha nadstawiam: słucham jak gra, Muzyka we mnie, w muzyce -ja! Nim wielka cisza pochłonie mnie, Pragnę wyśpiewać, wyśpiewać, że: Trzeba żyć naprawdę, Żeby oszukać pędzący czas. Pięknie żyć w zachwycie Życie zdarza się raz. Jestem piasku ziarenkiem w klepsydrze, Zabłąkaną łódeczką wśród raf Kroplą deszczu, Trzciną myślącą wśród traw ...ale jestem! Życie jest drogą, życie jest snem... A co będzie potem? Nie wiem, i wiem... O nic nie pytaj, dowiesz się gdy Skończy się droga, życie ...i sny. Jestem piasku ziarenkiem w klepsydrze, Zabłąkaną łódeczką wśród raf Kroplą deszczu, Trzciną myślącą wśród traw ...ale jestem! Jestem iskrą i wiatru powiewem. Smugą światła co biegnie do gwiazd, Jestem chwilą, która prześcignąć chce czas ...ale jestem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margit Re: urodziny Rybki IP: *.stacje.agora.pl 10.03.03, 12:12 No tak, ja jak zwykle spóźniona o epokę, hyhy ale wiedz Rybeńko, że zawsze ci życzę wszystkiego czego sobie tylko zamarzysz, bo jesteś najlepsza sister jaką miałam :-))) hipcio Odpowiedz Link Zgłoś
skancar1 Re: urodziny Rybki 10.03.03, 13:28 Rybko ... tesciowko Ty ma kochana !!!!!! Zyczymy Ci od calej naszej powiekszonej skan_ikowej rodzinki spelnienia wszystkich marzeń, dużo zdrówka i w ogole wszystkiego naj... naj... naj... i tego czego Ty sama sobie zyczysz. Przepraszamy za spoznienie z zyczeniami ale mam nadzieje ze nas zrozumiesz. Tysiace buziaczkow :)))))))))))))))))))) skan_ika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka.od.smoka Re: urodziny Rybki IP: 217.20.200.* 10.03.03, 17:01 ja dopiero dzisiaj po ponad tygodniowej przerwie do internetu wejsc moglam :-( rybko, przy najblizszej osobistej okazji dostaniesz spodziewaj sie ode mnie mnostwa zyczen, calej kopy usciskow i innych calusow :-), a poki co to: winszuje, winszuje, nie przestane, poki pol litra nie dostane :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binka Re: urodziny Rybki IP: *.gdynia.mm.pl 10.03.03, 17:36 no ja już zupełnie....ale -tyle życzen ,że nie umiem nic nowego. jednak z serca się dołączam:-))))))))))))))))))))))buziaki Rybeczko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mad Re: urodziny Rybki IP: czech:* / 192.168.11.* 10.03.03, 18:02 wsio najlepsiejszego (spoznione ale szczere ) A zycze Ci tego.... czego najbardziej chcesz :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtan Re: urodziny Rybki IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.03, 11:39 Rybko wszystkiego najmilejszego, samych pogodnych chwil oraz metafizyczno - muzycznych iluminacji. Przepraszam ja jak zwykle spóźniony ale znaczy to, że wszystko jest OK. No prawie bo teraz stoi kawusia ale to juz zupełnie inna historia. Paryskie serdeczności :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gepard1 Re: urodziny Rybki 12.03.03, 13:23 No tak jestem w tyle ale niby skąd miałbym wiedzieć kiedy rybka urodziła się ?:) Tak czy siak by się nie powtarzać : wiesz sama - samych superlatyw życiowych ci życzę :). hehe. Pozdr.cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś