tereniaaa 07.01.07, 17:05 czy ktos może mi polecić miejscowość na tegoroczne wakacje w Turcji. Nigdy tam nie byłam i zupełnie nie wiem gdzie mam jechać. A może tez polecic jakieś tanie, a jednoczesnie odpowiedzialne biuro? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja_701 Re: Wakacje 2007 turcja 07.01.07, 19:57 polecam okolice bodrum i wbrew pozorom to bardzo cywilizowana czesc zwlaszcza wybrzeze. hotele niestey proponuje wybierac 4* i wiecej proponuje wycieczki fakultatywne w biurach miejscowych (jez ang, niem, ros) tansze od oferowanych przez rezydentow, wynajece auta tez jest ciekawa oferta (dosc droga) jezdza lepiej niz u nas (przepisowo) sprawdzilo sie biuro (przelot mniej wiecej termonowo), rezidenci wzglednie ok Odpowiedz Link Zgłoś
ona76wawa Re: Wakacje 2007 turcja 07.01.07, 20:51 ja bede nieskromna i przyznam sie ze pracuje w biurze podrozy;))) słuze rada jakby cus;) Odpowiedz Link Zgłoś
milyalbonie Re: Wakacje 2007 turcja 08.01.07, 16:47 ja znam milego pana, który wysyla za darmo dziewczyny do pracy w turcji jak jestes ladna to mozesz tam byc gwiazda miesiaca Odpowiedz Link Zgłoś