senne_marzenie 23.04.03, 22:31 wlasnie narodzil sie taki pomysl... wzajemnego wspierania sie w leczeniu czatowego nalogu:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wyglodnialy_wilczek Re: Klub Anonimowego Czatowicza:) 23.04.03, 22:35 niom kiedys mialem skromny udzial w klubie AA ... strzelilem 5 bramek, to teraz moge i titaj zagrac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: Klub Anonimowego Czatowicza:) 23.04.03, 22:40 chcialam jeszcze dodac, ze jestem samozwancza pania prezes KAC'a:) Odpowiedz Link Zgłoś
kleszczo Re: Klub Anonimowego Czatowicza:) 23.04.03, 22:46 Honorowym prezesem powinien być dj i dawać bany na stałe tym, którzy chcą rzucić, a nie mogą. A pomysł (KAC)taki już się kiedyś pojawił ... Murphy powinien pamiętać. Miał być alternatywa dla KGO. Alternatywa okazała się być zbędna. Kleszczo (który już rzucił w diabły ...) Odpowiedz Link Zgłoś
wyglodnialy_wilczek Re: Klub Anonimowego Czatowicza:) 23.04.03, 22:46 o to ja jestem gotow nawet pewne koszta ponosic ... znacvzy skladki oplacac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: Klub Anonimowego Czatowicza:) 23.04.03, 22:50 moze chcesz zostac skarbnikiem?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesio Re: Klub Anonimowego Czatowicza:) IP: *.BO1.srv.t-online.de 25.04.03, 17:35 Jeden nalog mozna innym nalogiem zwalczyc ha ha ha tylko jakim:)))))))????? bratanico milutka pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: Klub Anonimowego Czatowicza:) 25.04.03, 21:34 moze.... praca w ogrodku?;) pozdrawiam wujka:) Odpowiedz Link Zgłoś
b781 Re: Klub Anonimowego Czatowicza:) 23.04.03, 23:16 a ja tam nie jestem uzależniony i w kazdej chwili mogę zerwać z czatem..a co...mam silną wolę..;-) a jak ktoś nie wierzy, to akurat za kilka dni się przekona;-PPP. ale..ale..ale...jak już mówimy o zerwaniu z nałogiem to..jak ktoś korzysta z modemu..to mam next propozycję..wyjąc modem i sobie po nim poskakać..;-)) a jak ktoś ma sieć..to już jest problem..bo nie mam pojęcia co się robi w takim przypadku... (przecina kabelki??;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzulw Re: Klub Anonimowego Czatowicza:) IP: *.sd.sd.cox.net 23.04.03, 23:51 popieram i proponuje spotkania klubu na czacie 2 x dziennie po 3 godz. :P rz. Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: Klub Anonimowego Czatowicza:) 23.04.03, 23:59 anonimowy czatowicz oranje rekomendowal wyklady dr kaby i mgr ireo ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ejsi Re: Klub Anonimowego Czatowicza:) 24.04.03, 00:41 senne_marzenie napisała: > anonimowy czatowicz oranje rekomendowal wyklady dr kaby i mgr ireo ... :) > Gdzie? Kiedy? przybędę obowiązkowo:) pozdrowienia (nałogowe już) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margit Re: Klub Anonimowego Czatowicza:) IP: *.stacje.agora.pl 25.04.03, 16:53 rzuffiku, hihihihhihii pyyyszne:-))))))) moze na poczatku po 4 godzinki? coby sie wdrozyc?? ;-))))) hi-pek_czatny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ichiko Re: Klub Anonimowego Czatowicza:) IP: 80.252.0.* 24.04.03, 14:46 A mnie tam jest z wami calkiem dobrze i w tym nalogu zamierzam pozostac. Niedlugo beda wakacje i chcac nie chcac i tak znajdzie sie dluzsza chwila na to by od literek odpoczac:))) Zreszta odpowiedzcie sobie na pytanie ile juz razy probowaliscie sie rozstac z tymi ktorych i lubicie i z tymi ktorych lubicie troszq mniej??? :)))P Pozdrawiam wszystkich nalogowcow z soba wlacznie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
b781 Re: Klub Anonimowego Czatowicza:) 24.04.03, 15:56 jak się wszyscy umówią, że nie będą się spotykać przez cały tydzień na czacie i nie będzie wyłamów, gwarantuję wam, że oddzwyczaicie się bardzo szybko..;-)) Jest jeszcze jeden pomysł..spróbujcie wejść na czat pakistański...nie ma bicza..zapomnicie o czacie na gazecie.pl...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binka Re: Klub Anonimowego Czatowicza:) IP: *.gdynia.mm.pl 24.04.03, 16:19 banan-a ja nie umim po pakistańsku;-((((( mnie tam praca odciąga,więc nie potrzebuję KAC`a/choć brzmi nazwa znajomo hihi/ a serio-zniechęcić się mozna czasem jak się głupoty na forum poczyta Odpowiedz Link Zgłoś
demoniczny_spinacz Re: Klub Anonimowego Czatowicza:) 24.04.03, 16:48 A czy będą takie spotkania, na których mowi sie, że "własnie odnalazłem sobie droge do wyjscia z nałogu i juz nie czatuje 3 dni, poświęcając się bez reszty wpylataniu koszy. I nic mnie to nie obchodzi, że smieja sie moi podwładni" (tu brawa i okrzyki "tak trzymaj, jestesmy z ciebie dumni!!"), albo "miałem wczoraj wpadkę i zalogowałem sie tak jakos ..."? (tu łzy i słowa otuchy w tle) . Bo jak tak to ja bardzo chętnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pH781 Re: Klub Anonimowego Czatowicza:) IP: *.eu.org / 192.168.0.* 24.04.03, 16:57 ;-)) serniczek juz nie mniam ??? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: Klub Anonimowego Czatowicza:) 25.04.03, 08:16 zalezy dla kogo:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pH781 Re: Klub Anonimowego Czatowicza:) IP: *.eu.org / 192.168.0.* 26.04.03, 00:41 ;-)) i had a dream too... mialem sen, ze spokojnie oddycham... ziemia cala znika, masz serniczek takie momenty, ze tylko tym co w twojej glowie jestes pochloniety... a tam mnostwo mysli sie cisnie, raz dwa czy slodkie byly wisnie... zanim spadly liscie, jak mialo byc tak bylo... niby zycie dalej sie toczylo... szare miraze... lepiej nie bede juz wiecej pisal, ale tak sobie wlasnie mysle kiedy ogarnia mnie cisza ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oranje ...ale jak to polaczyc? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.03, 21:41 Kiedys gdzies uslyszalem, ze "lepiej byc znanym pijakiem niz anonimowym alkoholikiem". Jak to polaczyc z czatem??? kra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PCX Re: Klub Anonimowego Czatowicza:) IP: *.acn.waw.pl 24.04.03, 22:38 taaaaaaaak....... fajna inicjatywa.... a co bedzie sie dzialo na zajeciach terapeutycznych ? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.w.woalce Re: Klub Anonimowego Czatowicza:) 24.04.03, 23:21 Skoro ma to być klub ANONIMOWEGO czatowicza wnioskuję o obowiązkowe woalki dla wszystkich jego członków. Znacznie zmniejszyłoby to moje poczucie wyobcowania. :) Odpowiedz Link Zgłoś
b781 Metoda sprawdzona;-) 25.04.03, 09:18 Ja mogę się zgłosić do prowadzenia jednej z takich grup wzajemnego wspierania..tylko jest taki jeden warunek..w grupie muszą być same kobiety i zastrzegam sobie dobór pań..;-) Ja mogę przyrzec, że moje "wsparcie" będzie 100% i gwarantuje ćwiczenia 100 - kroć bardziej interesujące i "wymęczające" niż samo czatowanie;-)Efekt murowany..;-) Odpowiedz Link Zgłoś
b781 Re: do mojego brata;) 25.04.03, 09:31 noooo......przede wszystkim bardzo faaaajneee...;-), eeee..muszą być nieżle "wykształcone" ;-) mieć duże "uszy" oraz co najważniejsze słuchać się swojego animatora, czyli mnie;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: do mojego brata;) 25.04.03, 09:39 czyli musza byc zupelnie niepodobne do mnie;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
b781 Re: do mojego brata;) 25.04.03, 11:13 no nie gadaj...mogę nie wiedzieć czy masz duże "uszy", albo czy jesteś dobrze "wykształcona" ale masz jedną cechę, która Cię uprawnia do członkowstwa w mojej grupie...nie masz problemów ze słuchaniem straszego brata;-PPP I za to już należy Ci się miejsce po mej prawicy na zajęciach "odwykowych:;-) Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: do mojego brata;) 25.04.03, 14:03 e tam, ja jestem pania prezes Klubu i ja tu wydaje polecenia:P Odpowiedz Link Zgłoś
bombowiec781 Re: do mojego brata;) 25.04.03, 15:08 to nie znaczy, że jak jesteś u mnie w prezesowskim pokoju i grasz sobie na komputerze w pasjansa, to nie znaczy że jesteś prezesową;-PPPPP Ps. łubu dubu łubu dubu niech nam żyje prezes naszego klubu (czyli ja;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
sherlock.holmes w kwestii formalnej 25.04.03, 15:42 prezes się obwołał, skarbnika nadal nie ma, bo nikt funkcji nie przyjął, więc ja się obwołuję skarbnikiem (rozumiecie - u mnie to lepiej jak w banku...) Odpowiedz Link Zgłoś
bombowiec781 Re: w kwestii formalnej 25.04.03, 15:52 sherlock???a liczyć umiesz??;-)jak odpowiedz pozytywna, to licz na siebie;-))) ja kasę trzymam...jak siostra zwolni kompa, to mogę Ci dać pograć w bierki;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
sherlock.holmes Re: w kwestii formalnej 25.04.03, 15:58 te bombowiec - ty se lepiej lataj wyżej nad chmurami, bo Cię ochrona przeciwlotnicza zdybie, a pieniążki lepiej zostaw nam twardo stąpającym po ziemi :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: w kwestii formalnej 25.04.03, 16:03 a czy ja mam tu cos do powiedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
sherlock.holmes Re: w kwestii formalnej 25.04.03, 16:10 Prezesowi nie wypada sie wtrącać, a tym bardziej jesli nie chcesz być posądzona o kumoterstwo skoro chodzi o Twojego brata... Więc ja zostaję skarbnikiem, a 781 może być np. sekretarzem (nawet 1-szym sekretarzem) i nie mówmy o tym więcej ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: w kwestii formalnej 25.04.03, 16:17 nie, nie, nie. panu szerlokowi podziekujemy za uslugi. detektyw, to detektyw, nie skarbnik, zreszta.... ja jestem fanka herkulesa poirota:) Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: w kwestii formalnej 25.04.03, 16:24 co dziwne? ja jestem wladza absolutna;) Odpowiedz Link Zgłoś
bombowiec781 Re: w kwestii formalnej 25.04.03, 16:11 sherlok, jeszcze Cię nie zatrudniłem, a Ty mi już każesz latać..co za ludzie...pamiętaj!! jeszcze Cię nie zatrudniłem;-) więc nie fikaj i dmuchaj faję;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
sherlock.holmes co za ludzie... 25.04.03, 16:40 człowiek tu sie poświęca dla dobra ogółu i co z tego ma? drzwi mu pokazują... o tempora o mores (jakby non powiedział...;-)) chlip...chlip...chlip... starczy - sherlock jest twardy ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bombowiec781 Re: co za ludzie... 25.04.03, 16:49 oj cati nie płacz..coś Ci znajdę...np. tropienie mrówek pod mym biurkiem, albo gdzie moja siostra w nocy chodzi;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s. co za brat;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.03, 16:53 sam sie trop w nocy:P Odpowiedz Link Zgłoś
cati Re: co za brat;) 25.04.03, 17:17 a najlepiej top - jak się utopisz bananie, to będziesz mieć szanse, że Cię nie dopadnę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
banan781 Re: co za brat;) 25.04.03, 17:24 dobra ja już nic nie mówię;PPPP ot co;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binka Re: co za baby..;-) IP: *.gdynia.mm.pl 25.04.03, 20:25 smaczne baby bananku:-))))))))))))))))) ale wam rozmówki na szczycie władzy wyszły hihihi senne-ja tyż herculesa ljublju:-))))))))))) a ja mogę za panią Marple:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: do binki:) 25.04.03, 21:37 Gość portalu: binka napisał(a): > smaczne baby bananku:-))))))))))))))))) binuś, moze upieczesz te baby dla klubowiczow?;) baby z bananem najlepiej ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binka Re: do senne IP: *.gdynia.mm.pl 25.04.03, 22:15 a mogiem upiec-zakaleca nawet czasem nie majom:-))))))) a banan na wierzchu bedzie położony hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binka senne_rodzynkowe:-))) IP: *.gdynia.mm.pl 26.04.03, 10:52 dla ciebie nawet rodzynki:-)))/przynajmniej się nie pożałują dla baby-nie tak jak niektóre banany hihi/ Odpowiedz Link Zgłoś
bombowiec781 Re: do binki:) 26.04.03, 10:42 pewnie że baby mają najlepiej z bananem...przecież to takie oczywiste..ale nie zawsze banan musi leżeć na każdej babie...szkoda bananów;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binka do banana IP: *.gdynia.mm.pl 26.04.03, 10:50 ano nie musi-może pod babą:-)))))))))))) a może szkoda smak baby psuć bananem??? ;-PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s. Re: do b781 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.03, 11:23 nie kazdy banan jest dosc dobry i nadaje sie do lezenia na babie:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: co za baby..;-) 25.04.03, 21:32 bejbi chyba, nie baby;) licz sie braciszku ze slowami:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justka Re: Klub Anonimowego Czatowicza:) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.03, 23:47 w ramach terapii proponuję ogladać kilka razy dziennie mój ostatni rachunek za net... oczywiscie od monopolisty:))))))) pozdrawiam TPSA:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pH781 Re: Klub Anonimowego Czatowicza:) IP: *.eu.org / 192.168.0.* 26.04.03, 00:31 ;-)) ach jaki ja bylem wtedy mlody... ach jakze bylo wspaniale... och, nie... te czasy juz nie powtorza sie ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek_wannowy Re: Klub Anonimowego Czatowicza:) 27.04.03, 10:25 senne_marzenie napisała: > wlasnie narodzil sie taki pomysl... > wzajemnego wspierania sie w leczeniu czatowego nalogu:) > > ja się leczyłem i jakos mi to nie wyszło :-)i juz nie bede wiecej probował ale jakby co to moge pomoc jakiejs powabnej niewiascie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cati Klub Anonimowego Czatowicza:) 28.04.03, 18:34 Dobra - zapisuję się. I nawet mam szansę na sukces - w domku coś zepsułam w modemie, więc net nie działa, a w pracy szef mi kazał przystopować... Teraz tylko musicie mi troszkę pomóc w walce z nałogiem... To od czego mam zacząć? :- )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Less-pani.prezes Re: Klub Anonimowego Czatowicza:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.03, 00:06 cati napisała: > Dobra - zapisuję się. I nawet mam szansę na sukces - w domku coś zepsułam w > modemie, więc net nie działa, a w pracy szef mi kazał przystopować... Teraz > tylko musicie mi troszkę pomóc w walce z nałogiem... To od czego mam > zacząć? :-)) cati, mow szybko na jaki adres wylac serwis naprawiajacy modemy i umow mnie na spotkanie z szefem;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pH781 Re: Klub Anonimowego Czatowicza:) IP: *.eu.org / 192.168.0.* 29.04.03, 00:23 ;-)) ok ok, juz mowie, zacznij od wplacenia 1000$ na moje szwajcarskie konto... 666-666-666-666-666 tytulem wstapienia do NIEBA, znaczy naszego klubu AC... to na dobry poczatek, poznej zmienimy Ci imie... dobierzemy cos odpowiedniejszego, w stylu GDZIE_JEST_SRUBOKRET... a potem, eeee nie bede zdradzal, z czasem sie dowiesz ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś